Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 497
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря Ви за бързия отговор!!!

С риск да се повтарям с въпроса си, но може ли някой който вече си е поръчал чрез този посредник MisterTao как става цялата процедура? Аз успях да се регистрирам и да си пресметна колко ще ми струва артикула заедно с доставката, но до там! А къде всъщност трябва да я правя поръчката, да пиша лично на този MisterTao? Започнах да чета тази тема и виждам, че много хора са доволни и от китайчето! Някои ползват Сунгурларските пощи други китайските...кои са по добри! Направо се обърках...твърде много информация за час Simple Smile

ИЗвинявам се още веднъж ..... ако тези въпроси са Ви е зададени многократно!!!
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 451

С риск да се повтарям с въпроса си, но може ли някой който вече си е поръчал чрез този посредник MisterTao как става цялата процедура? Аз успях да се регистрирам и да си пресметна колко ще ми струва артикула заедно с доставката, но до там! А къде всъщност трябва да я правя поръчката, да пиша лично на този MisterTao? Започнах да чета тази тема и виждам, че много хора са доволни и от китайчето! Някои ползват Сунгурларските пощи други китайските...кои са по добри! Направо се обърках...твърде много информация за час Simple Smile

Joy Joy newsm62 newsm74 хихи много ме разсмя аз сега забелязах Simple Smile) Май все още никой не ги е ползвал Сунгурларските пощи...Всичко най-хубаво!Една печатна грешка ама Simple Smile) много забавно се получило!Лек ден!

# 452
Май все още най-добрите условия са на Първа Инвестиционна Банка. Би трябвало да имате такава.
За съжаление нямаме Sad имам избор само от ДСК,ОББ,ЦКБ но явно никоя от тях не става, еххх Sad

# 453
Май все още най-добрите условия са на Първа Инвестиционна Банка. Би трябвало да имате такава.
За съжаление нямаме Sad имам избор само от ДСК,ОББ,ЦКБ но явно никоя от тях не става, еххх Sad

защо не пробваш чрез http://www.engtaobao.com/  аз не съм поръчвала чрез тях все още ако някой ги е ползвал ще се радвам да сподели мнение  Peace и аз съм с дкс виза и мисля тази фирма да ползвам...

# 454
За колко време мистъра изпращат поръчките? Защото от първото ми плащане мина седмица и всичко си стои на "purchasing" Thinking

# 455

Joy Joy newsm62 newsm74 хихи много ме разсмя аз сега забелязах Simple Smile) Май все още никой не ги е ползвал Сунгурларските пощи...Всичко най-хубаво!Една печатна грешка ама Simple Smile) много забавно се получило!Лек ден!

ooooh!УЖААААААААААААААААС! Много съм зле!!!! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 456
 Grinning Grinning Grinning

Искам да попитам дали е задължително картата за плащане към Мистър Тао трябва да е кредитна? Може ли с дебитна? Някой плащал ли е с Дебитна карта MAESTRO на Райфайзен банк? Пробвах с на ОББ Дебитна Visa ама не стана!

Благодаря предварително!!!   Blush

# 457
Може да е дебитна, но не Маестро. С виза става, но не от всички банки.

# 458

ooooh!УЖААААААААААААААААС! Много съм зле!!!! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

глупости виж какво готино се получи!! Peace Peace   Моля наистина пак се повтарям за което се извинявам но споделете дали сте използвали http://www.engtaobao.com/

# 459
Може да е дебитна, но не Маестро. С виза става, но не от всички банки.

ooooh! Значи трябва да се изкара дебитна на ПИБ! Като гледам никой е нямал проблеми с тази банка! Не може  ли да питаме този господин Мистър Тао точно с какви карти работи за да не гадаем... newsm78 Joy

smile3506 Може ли някой да ми даде линкове към другите две теми : Пазаруване от taobao.com - китайски реплики.   mamma

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 20:10 от miss smile

# 460
# 461
miss smile, май трябва да прочетеш пак първия пост. Simple Smile

# 462
# 463
miss smile, май трябва да прочетеш пак първия пост. Simple Smile

Thinking Нали? Извинявайте ако ви досаждам с повтарящите се въпроси, които и друго многократно са Ви задавали, но като цяло аз съм доста неориентиран човек затова задавам много въпроси за да не объркам нещо....  newsm78 #Crazy

Извинете ме!!!   bouquet

# 464
Мога ли да напиша на mistertao,да ми прати едни маратонки без кутията,за да платя по-малко доставка?

Общи условия

Активация на акаунт