Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 505
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
# 496
# 497
Много ви благодаря  Hug

# 498
Здравейте, досега не съм си поръчвала от този сайт, но си харесах няколко неща и искам да опитам. Прочетох описанието за mistertao, откъдето ще поръчам. Може ли някой да ми даде nickname за Reffer Simple Smile?

# 499
Здравейте, аз също не съм поръчвала досега от MisterTao.  Blush Проследих внимателно препоръките ви и направих опит да поръчам, но получавам следното съобщение.
http://prikachi.com/images/787/7222787O.jpg
Отделно от това, с депозитна карта не е възможно да се осъществи директно плащане.
Затова исках да ви попитам как мога да направя поръчката си. Това временен проблем ли е или аз не правя нещо както трябва? Или трябва да използвам някой от двата посочени метода за разплащане?

Предварително Ви благодаря за помощта  Wink

# 500
От време на време така става. Изчакай и ще можеш да си ползваш картата.

# 501
100.00 JPY   =   0.962370 USD
100.00 JPY   =   1.37253 BGN

Това дали е вярно което ми се показва.
Защото като го пресметна от MisterTao ми показва по висока сума..

# 502
A това къде го гледаш, щото са японски йени, а не китайски.

# 503
От този сайт който е посочено на първата страница

# 504
Имате ли обработени поръчки днес  Thinking събота работят но днес -нито са ми пуснали поръчки да тръгват,нито са поръчали артикули #Cussing out

# 505
Имате ли обработени поръчки днес  Thinking събота работят но днес -нито са ми пуснали поръчки да тръгват,нито са поръчали артикули #Cussing out
Китайчето ми каза, че имат празници и почиват за 3 дни. Предполагам е заради това..  newsm78

# 506
Привет,
имам огромна молба .Моля някой доброволец да ми обясни как точно да поръчам от сайта.Направо ще се побъркам.Пазарувам от години онлайн,но с този не мога да се оправя.
Чета, чета и нищо не вдявам.Агенти, посредници - ужас.
Обещавам , ще почерпя Wink

# 507
Оффф не мога да схвана как да си калкулирам цената за доставка на стоката. Става въпрос за дънките от долния линк. При калкулацията трябва ли да пиша колко тежат или? Ако може някой да ми каже крайната им цена, ще съм много благодарен.
http://www.mistertao.com/beta/pages/item/36420306374.html

P.S - Ако може някой да сподели Referee

# 508
Да, при смятане на доставка се пишат и приблизителни грамове. Дамски дънки (xs и s) тежат около 400 гр. Мъжки не знам ,до да ги сложим примерно 600 гр.
Ориентировъчна цена с доставка - около 32 $.

# 509
Здравейте, аз също не съм поръчвала досега от MisterTao.  Blush Проследих внимателно препоръките ви и направих опит да поръчам, но получавам следното съобщение.
http://prikachi.com/images/787/7222787O.jpg
Отделно от това, с депозитна карта не е възможно да се осъществи директно плащане.
Затова исках да ви попитам как мога да направя поръчката си. Това временен проблем ли е или аз не правя нещо както трябва? Или трябва да използвам някой от двата посочени метода за разплащане?

Предварително Ви благодаря за помощта  Wink

Да и на мен ми излиза такова съобщение вече втори ден и не мога да си направя второто плащане чудя се дали да не си направя акаунт в webmoney даже, но не съм сигурна как се работи с тях. На някой друг излиза ли му така? Да не би да има проблем със сайта? Писах и на mistertao за проблема и чакам отговор

Общи условия

Активация на акаунт