Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 556
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
някой ако е поръчвал стока около 4кг, с кои пощи е най-добре да се пратят??Имате ли опит.В момента си говоря с китайчето и  ми се струва,че той няма много голяма яснота.Тарифите за доставка дали са същите, като при мистертао???

# 526
Здравейте!
На китайчето скайпа Edward ли е? Като потърсих това име "hpoliver1" Edward ми излезе.

# 527
Здравейте. Може ли да ми обясните как да търся женски дънки на Dsquared? В търсачката я няма марката или поне на мен така ми показва..  Thinking

# 528
Здравейте. Може ли да ми обясните как да търся женски дънки на Dsquared? В търсачката я няма марката или поне на мен така ми показва..  Thinking

http://s.taobao.com/search?q=Dsquared&commend=all&ssid=s … .5803581.d4908513

# 529
  • Ямбол
мишел да

# 530
Момичета интересува ме тази чанта в тао колко ще ми излезе Hug Hug Hug
http://www.lvmore.com/goods.php?id=746

# 531
  • хасково
Момичета интересува ме тази чанта в тао колко ще ми излезе Hug Hug Hug
http://www.lvmore.com/goods.php?id=746
А този магазин в таобао ли е или...?

# 532
http://www.img-share.eu/image_view/tunic_jpg2zl3HR8.jpg.html    момичета да попитам и тук срещали ли сте я в таобао?

# 533
  • Dobrich, Bulgaria
Здравейте момичета за първи път правя поръчка от таобао с посредник мистертао опитвам се да платя с виртуална дебитна Мастер кард на Пощенска банка с която нямам никакви проблеми в Алито,но при Мистертао не ми приемат плащането-има достатъчно наличност в картата,от банката ми казаха че няма проблем от тяхна страна но плащането не се получава.Та въпроса ми е някоя от вас плащала ли е с дебитна карта в Мистер Тао понеже от банката ми казаха че може би точно това е проблема тоест че картата ми е дебитна а не кредитна.

# 534
Здравейте момичета за първи път правя поръчка от таобао с посредник мистертао опитвам се да платя с виртуална дебитна Мастер кард на Пощенска банка с която нямам никакви проблеми в Алито,но при Мистертао не ми приемат плащането-има достатъчно наличност в картата,от банката ми казаха че няма проблем от тяхна страна но плащането не се получава.Та въпроса ми е някоя от вас плащала ли е с дебитна карта в Мистер Тао понеже от банката ми казаха че може би точно това е проблема тоест че картата ми е дебитна а не кредитна.

Аз плащам само с дебитна  Peace

# 535
здравейте ще правя поръчка за първи път но може ли някой да ми каже има ли рейтинг на продавачите както в али, и как мога да си подредя продуктите по-цена да ми излиза, уж съм с преводач но пак почти всичко си е на китайски

# 536
  • Dobrich, Bulgaria
явно ще трябва да вадя нова карта опитах и второ плащане на Таобао и пак не се получи а Китайчето ми иска 20$ в повече от Мистертао за едни маратонки, чак такава разлика не бях очаквал.

# 537
Много нагъл тоя китаец! Още при първата ми поръчка, разбрахме се за 47 долара за едни спортни обувки за бягане, после вдигна на 55$, били тежали повече, удвои ги до 1.5кг, да ама не, обувки за бягане да са 1.5кг няма, с пазарлъци закръглихме на 50$, пристигнаха обувките и въобще не са 1.5кг!
Друг път ми казва, че процента му е 8%, но и 5% за алиекспресс...обаче бях предплатил и уж се разбрахме, пък пак нищо не сме се разбрали.И накрая уж 13%, но пак си добави и на тези още 3,4$, пиша му сметката и го питам, как ги получи тези 4 долара отгоре? Отговаря "ХХ$ е цената" и това е.
Днес чисто изнагля, артикула с мистертао е 147$, той ми оферира 162$.Не смята долара по курса на деня, и постоянно лъже с килограмите.Бяхме се разбрали за едни обувки, ако всички чифтове са 2кг Х цена, ако са 5кг друга Х цена.Предплащам, пристигат при него, виждам в нета, че 1 чифт е под 400 грама, той ми казва "4 чифта обувки са 5кг", писах му хубаво да ги премери отново, получавам "4.8кг са".А тея килограми струват доста пари.Не знам за вас, но аз си мисля, че по-добре вместо да се занимавам с такава цигания, да си поръчвам, чрез сайтове с ясни условия.

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 19:53 от jystdoit

# 538
  • Ямбол
jystdoit"моето"китайче, ли визираш ?

# 539
jystdoit, имах същите проблеми с въпросния китаец Едуард.. затова и почнах да си поръчвам чрез мистъртао. Исках да направя доста голяма поръчка , за която той ми искаше 660$ , а от мистъртаото в последствие ми излязоха 420$  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт