Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 660
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Бихте ли препоръчали някой агент, който не взема по 20$ за доставка?

# 631
  • Ямбол
Alloe ха,ами че то зависи какво поръчваш и за колко,спрямо това се определя, Има в 1 пост доста предложения.

# 632
Alloe ха,ами че то зависи какво поръчваш и за колко,спрямо това се определя, Има в 1 пост доста предложения.
Знам, само че например харесах си тениска, която е намалена на 29 юана от 129, като я сложа при повечето агенти ми излиза на оригиналната цнеа 129 само в engtaobao ми излезе на 29, но ми начисли и 17$ отгоре, пък тениската e на 5$

# 633
Същата работа и при мен, не показва намалението. Искам да попитам, ако използваш нечий ник при регистрация от какво ти намалят 50 процента? От тяхната комисионна ли?

# 634
Някой ще отговори ли? Как да направя така, че да показва намалението? Вече не предлагат всичките подаръци към телефона, който харесах, но пак е с най-малко 100 долара по-евтин. Защо такава разлика с алито?

# 635
  • хасково
Свържете се с тях в чата и поискайте актуална цена с намалението.

# 636
  • Пловдив
Някой желаещ да ми услужи с нинейма си за регистрация в мистър Тао  bouquet
И не разбрах за колко време идват нещата?

# 637
Аз така се завъртях с една поръчка за близо 200$ с китайските пощи, разделиха  я на две заради килограмите и едната пратка пристигна за около 20 дена, от другата няма никаква следа. Уж щели да ми възстановят някаква сума, след като минат 35 работни дни, но те вече минаха. Някой знае ли дали ще ми възстановят и парите за шипинга? И на някой случвало ли му се подобно нещо с поръчка разделена на два пакета и след такова голямо закъснение пристигала ли е все пак?

# 638
Аз така се завъртях с една поръчка за близо 200$ с китайските пощи, разделиха  я на две заради килограмите и едната пратка пристигна за около 20 дена, от другата няма никаква следа. Уж щели да ми възстановят някаква сума, след като минат 35 работни дни, но те вече минаха. Някой знае ли дали ще ми възстановят и парите за шипинга? И на някой случвало ли му се подобно нещо с поръчка разделена на два пакета и след такова голямо закъснение пристигала ли е все пак?

случвало ми се е да се връща при тях пратката и след това я пускат отново,пиши им пак  Peace

# 639
някой може ли да ми помогне с намирането на тези кецове и като цяло как да намеря всички кецове  понеже в категориите не намирам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 640
Zdraveite reshih da poru4am ot taobao 4rez mistartao no nemi dava da plashtam s kreditna karta zashto taka nqkoi znae li

# 641
Zdraveite reshih da poru4am ot taobao 4rez mistartao no nemi dava da plashtam s kreditna karta zashto taka nqkoi znae li
Изчакай да мине транзакцията, става по-бавно. И при мен беше така, но поръчах и си получих нещата, без захранване на сметка, директно с VISA.

# 642
случвало ми се е да се връща при тях пратката и след това я пускат отново,пиши им пак  Peace

Пратката е напуснала Китай на 29.09. До днес не е пристигнала тук. Писах им и ми казват че и към тях не е върната и че като изтече срока щели да пишат на някой (май на пощите) да ми възстанови парите, като това щяло да отнеме известно време. Нещо не ми върви с тия китайци и май ще спра да хвърлям пари на вятъра. Sad

# 643
Zdraveite! Ako mojete da mi pomognete , ot koi kitaiski sait moga da namerya tezi obuvki na po-niska cena poneje gi gledah izlizat okolo 300lv .. Mojete li da pomognete?
http://www.swa-rai.com/2013/05/shoe-report-gucci-coda-neon-sneaker.html

# 644
някой може ли да ми помогне с намирането на тези кецове и като цяло как да намеря всички кецове  понеже в категориите не намирам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
   МОЛЯ някой да ми намери тези кецове ще му бъда много благодарна защото не  намирам никакви кецове като категория а ако имате нужда аз ще ви помогна с поръчката ако сте си харесали нещо от сайта

Общи условия

Активация на акаунт