Отговори
# 120
  • У Диспансера ...♥♥♥
То там на какво да направиш анализ я ,как Серка се опитва докара някаква мимика,ама с опитването си остава  Mr. Green

# 121
  • София
Зиз,незнам дали ще ти е интересно,ама ако ти се занимава може да си поиграеш с момента дето Зехрата спаси онази жена,където мъжът и я беше заключил в една стая и после Зехра стана известна и във вестниците даже Rolling Eyes.Ама ги няма Емко и Фера де....

# 122
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зиз,незнам дали ще ти е интересно,ама ако ти се занимава може да си поиграеш с момента дето Зехрата спаси онази жена,където мъжът и я беше заключил в една стая и после Зехра стана известна и във вестниците даже Rolling Eyes.Ама ги няма Емко и Фера де....

Как да ги няма,нали те на басейна обсъждаха точно тая статия Хандела и Сие,и нашите бяха там  Mr. Green

# 123
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Еми ще помисля Линче...по-късно може да излезна с нещо...ама кат ги нема Емко и Ферка ще ми трябва повече въображение. Hug

# 124
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде,някой ще си подремвате,за което ви завиждам,а аз хващам домашната тръстика,че и перящата прахосмукачка,ще включвам в действие  ooooh! ooooh! До много по-късно,когато ще съм дроб вече  ooooh!

# 125

Как да ги няма,нали те на басейна обсъждаха точно тая статия Хандела и Сие,и нашите бяха там  Mr. Green
Е, басейна беше последното дето творих. Laughing Не мога пак там...та тва отпада като опция.
Ама като се замисля...сума серии дет беха скарани не съм ги пипала...а мога да опитам от трагедията да извадя смешното. Thinking

# 126
Зиз, да предложим, Явузката като дойде с хиликоптерчетУ в имението на Хандела и няколкото двойчици там, после отвлече Крокозъбела и я понатупа май, там имаше и целуфани и капани, и Гюлсумчик беше напраила капанчИ на Фери.
А думата, за по-голяма тежест така  Joy Joy Joy Joy Joy
Ирка , всичко трябвало да е БИО  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

И да допълня Линчето  Hug, май треАше да довършим Зехра и оня богаташа, дето и фъргаше по едно оченцИ smile3556

# 127
  • Варненска клюкарка
То като ги няма Емко и Ферка, не знам какъв анализ ще се получи  newsm78

Зиз, позагледай момента, като отидоха тайфата на Яхтата, а накрая момента  Ем като видя предполагаемата майка на Фери да се натиска с капитана...

А може и момента когато за пръв път отидоха на острова и спа Емко под дървото- може и да станат за анализ, макар, че материала не е много Peace

# 128

Зиз, позагледай момента, като отидоха тайфата на Яхтата, а накрая момента  Ем като видя предполагаемата майка на Фери да се натиска с капитана...

А може и момента когато за пръв път отидоха на острова и спа Емко под дървото- може и да станат за анализ, макар, че материала не е много Peace
Мале, Бел...умрем да ми подаваш пасове...виж как знаеш кво не съм правила... Grinning
Мдааааааа...ще им обърна внимание, ама 1-во отивам да си взема сънче...по двечирка ще ги анализирам тези моменти. Hug

Джен, Hug момента с хиликоптера е анализиран поне 4 пъти с ъпдейд. Даже и РИлакса го
прави...ама благодаря за идейте...казвай като ти хрумне нещо. Hug

# 129
# 130
Зизу, ми анализирала ли си досега днешните епизоди, чиито резюмета публикувах сутринта?!

# 131
  • Варненска клюкарка

Мале, Бел...умрем да ми подаваш пасове...виж как знаеш кво не съм правила... Grinning
Мдааааааа...ще им обърна внимание, ама 1-во отивам да си взема сънче...по двечирка ще ги анализирам тези моменти. Hug

Щот съм ти фенка и ти събирам бисерите  Laughing

# 132
Тя нали уж нямаше гадже, а на въпроса за него мълчала.....мълчанието попринцип значи да.

Скрит текст:
Serenay Sarıkaya önceki gün Star Tv Süper Starlife kameraları tarafından Emirgan’da görüntülendi.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinin güzel yıldızı Serenay Sarıkaya, Mira karakterini canlandırdığı dizisi reyting rekorları kırarken çekim aralarında arkadaşı ile vakit geçirmeyi tercih etti.

Ayaklıgazete.com’un haberine göre Emirgan’da bir kafede arkadaşı ile başbaşa uzun süre vakit geçiren Serenay Sarıkaya, kafaları karıştırdı.

Dizide Yaman karakterine gönlünü kaptıran Serenay Sarıkaya, mekandan ayrılırken Süper Starlife ekibinin yanındaki erkek arkadaşı hakkındaki soruları karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Ми то няма лошо, че ако е влюбена, може да вземе да вкарва и повече емоции в играта си. В другата тема са постнали снимки с въпросния момък, седнали са на по халба бириШШШка  Crazy
Коя е тази друга тема, че в ПО не видях подобни снимки?!

# 133
Зизу, ми анализирала ли си досега днешните епизоди, чиито резюмета публикувах сутринта?!
Лелчето ми...май не съм да ти кажа... Rolling Eyes

# 134

Общи условия

Активация на акаунт