Отговори
# 570
Габи,
Чей ся, колегата да ходи да пуши, та да погледам ФЕмирчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Страхотни са, айде спешъл за теб newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525   love001

Отивам да чета Зиз  Hug

Дани, прекрасен колаж, аз познавам 2 съфорумки, скоро всички от Лагуна  Joy Joy Joy Joy

Илде  Hug

# 571
  • В света на мечтите... ❤
Дани,ти убу,чи познааш Жани пък аз никой  Mr. Green
Миленче,ми далечко ми е Стара Загора инак щях да дойда да се запознаем  Hug  Ама имах 2 колежки в университета от Стара Загора  Laughing

# 572
  • София
Хелоуууууу  Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 573
  • в подножието на планината
Джейн, Hug

Някоя добра душица да ме осветли, ако е възможно... Praynig

Скрит текст:
Колко фрагмана излязоха на слънцата за 17 епизод?... newsm78

# 574
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джейн, Hug

Някоя добра душица да ме осветли, ако е възможно... Praynig

Скрит текст:
Колко фрагмана излязоха на слънцата за 17 епизод?... newsm78
Аз бих те осветлила ама не знам... newsm78

# 575
Скрит текст:
Здравейте! Hug

Дани, Hug Габи, Hug ФЕмирчетата са страхотни... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зизу, Hug направо ме убиваш с твоите анализи... Joy Joy Joy

Наде, Hug че то останаха ли момчета, дето да не си оформят веждите... Laughing

Остави, остави Звездичке, Hug че подобно оформяне на вежди ми изглежда гнусно. Sick
Три на брой.  Grinning

# 576
Е, лелче...има бе...Емко, Корайчик...Илкер...Чепика, Ме'емет , ма тва щот не са си искали...инак и те под ножа... Joy Joy Joy Joy
Олееее, вярно бе, smile3555 Joy особено Чепика и то точно когато се моли на килимчето си и Санемката да го изненада в гръб. Joy

# 577
  • в подножието на планината
Зизу, Hug

Наде, Hug благодаря!  bouquet Чета темата им, ама ми се стори, че съм пропуснала някое фрагманче, но не съм... Laughing

# 578
  • Под Сините камъни
Та неква си серия незнам и аз коя...търсете си я Mr. Green

Скрит текст:
Седат си снобарите у ХилсО и се чудят как ся ше изпращат летото... Mr. Green Мнооу интересен момент, все нещо посрещат и изпращат...та с две думи ся отново си търсят повод да се насмучат. Whistling Та, как си седЪт и ХандетУ кай ся как ше изпращаме летУската...? Къде ше одим, ко шЪ прайм...? Нехирката...она веднага сЪ изхожда, щот винаги е пълна с идей къде да се оди и дава некви координати...Илкер некъФ май е съгласен ама както винаги не се приема. Емко си трайка и си мисли за Ферка...ама ХандетУ нали гадина само кай...Емко ай да ходиме на яхта...шъ се разгологъзиме, ше събереме последен тен...шЪ ми видиш новия бански...пъ докат гледаш ага ми забележиш ъпгрейда от силикон дет една година ти го навирам у дзъркелО... Mr. Green
Корайчик кай ся на кой яхтичка ше се весЕлиме? Илкерката кай на нашта не мой щот е у Бодрум...и Корайчик виднагически се сети за Ферка и нейната яхтичка....ХандетУ кай край решено...Емко се виде у празници....и така...прескачаме дните и нощите до събитието и се префърляме директно на кея ...Емко кай на Ферка сла'ай да одиме ся по кея да дириме яхта...Ферка кай що па точно от тукя...Емко хич не я чуй...единственото дет му е у главата, чИ Ферка съ съблечИ по бански щот гюнеша вечИ не е толко силен и нема се оправдава... Heart Eyes кееееф...най накрая и на него му се отваря парашутника... Heart Eyes па мой да я поопипа така да се кажи и да я заведе до каютката да я доближи до нещата дет е толко далечИ... Laughing Ама тия еротични мисли бяха прекъснати от ХандетУ дет виснала кат фитка на кея и вечИ губи търпение... Crazy Та Емко кай, ся ше се разходим тука...пЪ ако татю ти Ферке е тукя ше наемем друга яхтичка... Whistling Па застана'а пред яхтата и све сао така... Shocked Shocked Shocked
Ка'ат ама Ферке тва чудо твое ли е...сметайте другите кви коритца имат...Ферка в неудобното положение на задник в копривка съ чуди кво да кай...вечИ зе да се задушава ш ъ получи пристъп... Sick Sick Sick Нищеш ли дис момент сЪ появява Каптана дет тамън е изпратил поредната женка...(Джено обърни вниманиеее Mr. Green) и кай ко стаа чудужуци...за расОтка ли сте дошли? ХандетУ кай да...и той вика заповедайте да ви разходим ся по икиндия... Whistling Ферка гледа кат преяла с дуди и се чуди ко стана...и тръгнаа...Ония све се разгологъзили ама Емко пак не мой го огрее да види Ферка по бански ся тя кай чИ не мой, чИ Каптана семеен аркадаш и не е удобно....сметайте как Емко едвам вечИ издържа тва напрежение в орейти... #Crazy #Crazy
Ама си прегръща там уж случайно си я пипка тук и там...послИ на Ферка и писна и речИ съ преместат да са си сами... Heart Eyes И седнаа доле..Ама Хандету скивала арен мъж и веднагически да се сложи (Джено пазигоооо Whistling) и отива при Каптана си лафат...ама Каптана не си пада си говори с ХандетУ иска си лафи с Ферка а тя заетаааааа....и така... Grinning
Ферка я фана страх Каптана да не си тръсне ушака и речИ да иде да им развали харашото...Кай на Емко, чИ требе да предаде нещУ на Каптана и се качи горе...Хандела слези и Ферка сЪ намести...ама Каптана и кай неща дет не й Аресват ама ич тамън... ooooh!
Емко чека, ама не мой трай поЙче без Ферка да си я гняви и тръгва да я търси и само кай ай Ферке чИ мноооу ми липсваш...и тя слези...а Каптана умре на мъка...ама си кай ше издържи ощИ ама ше спечели чуджука за него си щот я подкрепя... Wink
Та така се прибраха, ама тамън паркират и те ти я Санема Неотказващата на никой на хоризонтя... Crazy Crazy Crazy
Наще се изнизват цела тумба...Санема гледа и се бий по челото...край и Каптана и зеха тия пущини яле па Ферка...ама нищеш ли Емко се сети, чИ си забрайл ключа от колата и се връща. Ко да види... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Санема яхнала Каптана и го цуня та се стрепва... Shocked Shocked Shocked Shocked Емко си кай ей защо мойта Ферка е тъй затворена у себе си и нищо не кай...ся как да й кажем ко съм видел...лелелеллее...веднагически се обадям на Корайчик...Ферка ше почака малко...и така зе да дрънка по тела на Корайчик...ама тва е друга тема... Whistling Whistling Whistling Whistling[/b]
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 579
  • Варненска клюкарка

Седат си снобарите у ХилсО и се чудят как ся ше изпращат летото... Mr. Green Мнооу интересен момент, все нещо посрещат и изпращат...та с две думи ся отново си търсят повод да се насмучат. Whistling Та, как си седЪт и ХандетУ кай ся как ше изпращаме летУската...? Къде ше одим, ко шЪ прайм...? Нехирката...она веднага сЪ изхожда, щот винаги е пълна с идей къде да се оди и дава некви координати...Илкер некъФ май е съгласен ама както винаги не се приема. Емко си трайка и си мисли за Ферка...ама ХандетУ нали гадина само кай...Емко ай да ходиме на яхта...шъ се разгологъзиме, ше събереме последен тен...шЪ ми видиш новия бански...пъ докат гледаш ага ми забележиш ъпгрейда от силикон дет една година ти го навирам у дзъркелО... Mr. Green
Корайчик кай ся на кой яхтичка ше се весЕлиме? Илкерката кай на нашта не мой щот е у Бодрум...и Корайчик виднагически се сети за Ферка и нейната яхтичка....ХандетУ кай край решено...Емко се виде у празници....и така...прескачаме дните и нощите до събитието и се префърляме директно на кея ...Емко кай на Ферка сла'ай да одиме ся по кея да дириме яхта...Ферка кай що па точно от тукя...Емко хич не я чуй...единственото дет му е у главата, чИ Ферка съ съблечИ по бански щот гюнеша вечИ не е толко силен и нема се оправдава... Heart Eyes кееееф...най накрая и на него му се отваря парашутника... Heart Eyes па мой да я поопипа така да се кажи и да я заведе до каютката да я доближи до нещата дет е толко далечИ... Laughing Ама тия еротични мисли бяха прекъснати от ХандетУ дет виснала кат фитка на кея и вечИ губи търпение... :crazy: Та Емко кай, ся ше се разходим тука...пЪ ако татю ти Ферке е тукя ше наемем друга яхтичка... Whistling Па застана'а пред яхтата и све сао така... Shocked Shocked Shocked
Ка'ат ама Ферке тва чудо твое ли е...сметайте другите кви коритца имат...Ферка в неудобното положение на задник в копривка съ чуди кво да кай...вечИ зе да се задушава ш ъ получи пристъп... Sick Sick Sick Нищеш ли дис момент сЪ появява Каптана дет тамън е изпратил поредната женка...(Джено обърни вниманиеее Mr. Green) и кай ко стаа чудужуци...за расОтка ли сте дошли? ХандетУ кай да...и той вика заповедайте да ви разходим ся по икиндия... Whistling Ферка гледа кат преяла с дуди и се чуди ко стана...и тръгнаа...Ония све се разгологъзили ама Емко пак не мой го огрее да види Ферка по бански ся тя кай чИ не мой, чИ Каптана семеен аркадаш и не е удобно....сметайте как Емко едвам вечИ издържа тва напрежение в орейти... #Crazy #Crazy
Ама си прегръща там уж случайно си я пипка тук и там...послИ на Ферка и писна и речИ съ преместат да са си сами... Heart Eyes И седнаа доле..Ама Хандету скивала арен мъж и веднагически да се сложи (Джено пазигоооо Whistling) и отива при Каптана си лафат...ама Каптана не си пада си говори с ХандетУ иска си лафи с Ферка а тя заетаааааа....и така... Grinning
Ферка я фана страх Каптана да не си тръсне ушака и речИ да иде да им развали харашото...Кай на Емко, чИ требе да предаде нещУ на Каптана и се качи горе...Хандела слези и Ферка сЪ намести...ама Каптана и кай неща дет не й Аресват ама ич тамън... ooooh!
Емко чека, ама не мой трай поЙче без Ферка да си я гняви и тръгва да я търси и само кай ай Ферке чИ мноооу ми липсваш...и тя слези...а Каптана умре на мъка...ама си кай ше издържи ощИ ама ше спечели чуджука за него си щот я подкрепя... Wink
Та така се прибраха, ама тамън паркират и те ти я Санема Неотказващата на никой на хоризонтя... Crazy Crazy Crazy
Наще се изнизват цела тумба...Санема гледа и се бий по челото...край и Каптана и зеха тия пущини яле па Ферка...ама нищеш ли Емко се сети, чИ си забрайл ключа от колата и се връща. Ко да види... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Санема яхнала Каптана и го цуня та се стрепва... Shocked Shocked Shocked Shocked Емко си кай ей защо мойта Ферка е тъй затворена у себе си и нищо не кай...ся как да й кажем ко съм видел...лелелеллее...веднагически се обадям на Корайчик...Ферка ше почака малко...и така зе да дрънка по тела на Корайчик...ама тва е друга тема... Whistling Whistling Whistling Whistling

Joy Joy Joy Joy
Знаех си аз, и два реда да ти пусне човек, ще скълъпиш историята  hahaha

# 580
  • В света на мечтите... ❤

Скрит текст:
Корайчик кай ся на кой яхтичка ше се весЕлиме? Илкерката кай на нашта не мой щот е у Бодрум...и Корайчик виднагически се сети за Ферка и нейната яхтичка....ХандетУ кай край решено...Емко се виде у празници....и така...прескачаме дните и нощите до събитието и се префърляме директно на кея ...Емко кай на Ферка сла'ай да одиме ся по кея да дириме яхта...Ферка кай що па точно от тукя...Емко хич не я чуй...единственото дет му е у главата, чИ Ферка съ съблечИ по бански щот гюнеша вечИ не е толко силен и нема се оправдава... Heart Eyes кееееф...най накрая и на него му се отваря парашутника... Heart Eyes па мой да я поопипа така да се кажи и да я заведе до каютката да я доближи до нещата дет е толко далечИ... Laughing Ама тия еротични мисли бяха прекъснати от ХандетУ дет виснала кат фитка на кея и вечИ губи търпение... Crazy Та Емко кай, ся ше се разходим тука...пЪ ако татю ти Ферке е тукя ше наемем друга яхтичка... Whistling Па застана'а пред яхтата и све сао така... Shocked Shocked Shocked
Ка'ат ама Ферке тва чудо твое ли е...сметайте другите кви коритца имат...Ферка в неудобното положение на задник в копривка съ чуди кво да кай...вечИ зе да се задушава ш ъ получи пристъп... Sick Sick Sick Нищеш ли дис момент сЪ появява Каптана дет тамън е изпратил поредната женка...(Джено обърни вниманиеее Mr. Green) и кай ко стаа чудужуци...за расОтка ли сте дошли? ХандетУ кай да...и той вика заповедайте да ви разходим ся по икиндия... Whistling   ко стана...и тръгнаа...Ония све се разгологъзили ама Емко пак не мой го огрее да види Ферка по бански ся тя кай чИ не мой, чИ Каптана семеен аркадаш и не е удобно....сметайте как Емко едвам вечИ издържа тва напрежение в орейти... #Crazy #Crazy
Наще се изнизват цела тумба...Санема гледа и се бий по челото...край и Каптана и зеха тия пущини яле па Ферка...ама нищеш ли Емко се сети, чИ си забрайл ключа от колата и се връща. Ко да види... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Санема яхнала Каптана и го цуня та се стрепва... Shocked Shocked Shocked Shocked Емко си кай ей защо мойта Ферка е тъй затворена у себе си и нищо не кай...ся как да й кажем ко съм видел...лелелеллее...веднагически се обадям на Корайчик...Ферка ше почака малко...и така зе да дрънка по тела на Корайчик...ама тва е друга тема... Whistling Whistling Whistling Whistling[/b]
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Падам направо,ама извадките са ми най-най-  Joy Joy Joy Joy Joy

Емко ай да ходиме на яхта...шъ се разгологъзиме, ше събереме последен тен...шЪ ми видиш новия бански...пъ докат гледаш ага ми забележиш ъпгрейда от силикон дет една година ти го навирам у дзъркелО... Mr. Green

Емко хич не я чуй...единственото дет му е у главата, чИ Ферка съ съблечИ по бански щот гюнеша вечИ не е толко силен и нема се оправдава... Heart Eyes кееееф...най накрая и на него му се отваря парашутника... Heart Eyes па мой да я поопипа така да се кажи и да я заведе до каютката да я доближи до нещата дет е толко далечИ... Laughing

Каптана дет тамън е изпратил поредната женка...(Джено обърни вниманиеее Mr. Green) и кай ко стаа чудужуци...

Ферка в неудобното положение на задник в копривка

# 581
Тази вечер, ще Ви досаждам до късно, че нашия тати пак няма да е с нас и ние с дечко сме сами.
Малееее, добре, че сте Вие, че иначе щеше да ми е самотно, особено след като синчето заспи.

# 582
Здравейте.  Hug Еййй,че хубаво да поспиш следобеден сън,не помня откога не ми се беше случвало.  Simple Smile

Звезде
,защо само ни четеш в слънцата,запиши се в темата.  Hug

# 583
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Е, лелче...има бе...Емко, Корайчик...Илкер...Чепика, Ме'емет , ма тва щот не са си искали...инак и те под ножа... Joy Joy Joy Joy
Олееее, вярно бе, smile3555 Joy особено Чепика и то точно когато се моли на килимчето си и Санемката да го изненада в гръб. Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

# 584

Наще се изнизват цела тумба...Санема гледа и се бий по челото...край и Каптана и зеха тия пущини яле па Ферка...ама нищеш ли Емко се сети, чИ си забрайл ключа от колата и се връща. Ко да види... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Санема яхнала Каптана и го цуня та се стрепва... Shocked Shocked Shocked Shocked Емко си кай ей защо мойта Ферка е тъй затворена у себе си и нищо не кай...ся как да й кажем ко съм видел...лелелеллее...веднагически се обадям на Корайчик...Ферка ше почака малко...и така зе да дрънка по тела на Корайчик...ама тва е друга тема... Whistling Whistling Whistling Whistling

rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Чей че има още
по Протокола - обърнала съм му сериозно внимание на Каптана, ако не слуша следва

Зиз, ГоУема си

Общи условия

Активация на акаунт