Отговори
# 675
  • Още у мъглата ...

Оооо, с Федерер, дааааааа, мерси много Ренка  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 676
smile3515

Срамота е посред бял ден да няма кой да ме отрази в диспансера, като не ме е мяркал поне 5 дена! Mr. Green

Ко си прайте къзлар? Питате ли за мен? Гледам, някои са питали. Чак им се сторило, че може у "Лагуната" на кафенце да дойда. hahaha Мооооже, ама някой друг път. И то, ако не пушите. Laughing

Скрит текст:
Друго ко? А, да! Някои са забелязали, че на Серка главата й голяма. Амчи, то аз туй го писах още преди да почне излъчването на ПО. НЕкои мА отразиха още тогаз, за което им благодаря. Hug

Серка е бездарна. Надъъъъълго и нашироко още след първи епизод на ПО правих анализ на участващите в сериала. Май и след втория. Все тая! Казах, че съм разочарована, и че тая е бездарна и има само една физиономия за всичко - онази с кравешкия поглед и смръщените вежди, дето мяза на пребозало теле. Радвам се, че привържениците ми се множат. Grinning

Тука нЕкой се опитал да ни каже, че то не било от бездарието й, ами защото видиш ли очите й били топли.  Shocked Пък на Хазал понеже очите били светли, студени и много красиви, то затуй така ни се струвало, че е изразителна, а не че е по-добра актриса от Серка!  #Crazy Чей, че се замислих! Ма тя, Серка, актриса ли е изобщо? Mr. Green Аз така разбрах на Тарльо поста и понеже хич не съм съгласна, затова и така отреагирам. Сто пъти давах шанс на Серенай Саръкая да ми покаже, че поне нещо може, не съм обременена от Лалето, защото не съм го гледала, но просто нищо не ми показва. Хайде да видим дали няма нещичко да попроменят в следващия епизод! Ама да не чакате някоя любовна история! Това си е тийн сериал. По му подхождат песнички, купончета, плажни партита и т.н. Чак недоумявам защо толкова отчаяно се драпа да се създаде двойка в този филм. Rolling Eyes Нейсе!

Като съм подхванала филмите - АШК. Много съм му назад с материала, но ми се струва вкарването на Кенан Едже ( newsm78 дано не бъркам изписването) за добър ход. Трябва да има в какво да оплакнем оченце, а Кенанчо си е симпатяга. Flutter За тоци и химии няма да говоря, а се съмнявам и Хазал да е говорила.  newsm12  Понеже съм убедена в интелигентността си ще продължа да го гледам и ... ще продължа да игнорирам "онази" тема. Mr. Green НЕмам нужда от фелдфебели. Пък и съм достатъчно дърта за да знам, че създаването на прекомерно много правила за спазване накрая води до тоталното им погазване. Като ти оставят, вместо по шосе, да се движиш по острието на бръснач, накрая ритваш бръснача и го удряш през просото. Wink

newsm12 Кво друго беше........

А, да ! Зизунке, ти не трябваше ли да правиш анализ на някоя от сцените Мехмет - жиголо? Мога да понеса един.

Уф, уж изчетох всичко, дето го пропуснах покрай фъкането и бродирането, ама ... newsm78 Карай! Като се сетя ще пиша пак.

И да не забравя - поздрави, целувки и пожелания за "всичко най" на всички момичета, дето сте имали поводи за празник!    love001    newsm51   

Резултатите от бродерията и фъкането са на преглед за качествен контрол.  Wink Потрайте още малко! Ловкам ви!

Joy Joy Joy

Профи  Hug

# 677
  • Варненска клюкарка
Верно си е Йо, туй тяхното бебе  Rolling Eyes
Ей това е, даже не са и сгодени и на ти бебе, ауууу  Thinking

Пак добре, че не показваха преди това как го правят newsm43 tooth

# 678
  • Още у мъглата ...

Е това вече щеше да е естетически шок  Shocked Shocked Shocked

# 679

Joy Joy Joy Joy

Манка Hug smile3534

# 680
  • в подножието на планината

Бебето на Азра и Керем... #Crazy #Crazy #Crazy и аз съм на мнение, че е добре, дето не ни показаха как го правят... Sick

# 681
Айде, да видим нагледно туй бебе. Laughing

http://www.kanald.com.tr/Ask

# 682
  • Още у мъглата ...
Айде, да видим нагледно туй бебе. Laughing

http://www.kanald.com.tr/Ask

То няма да се яви на бял свят предполагам, нещо ще се случи си мисля и няма да има бебе  Rolling Eyes

# 683
Лелини деца, май, ще трябва да жмите. Joy

# 684
  • Още у мъглата ...
Ейййй, май ще почнат с песни серията  Joy Joy Joy Joy

Зорът с рейтинга е бил голям значи  Joy Joy Joy

# 685
Ама нещо ми стана много любопитно за това, което сте написали за онази тема  newsm78
Аз си спомням, дето бяха разпартушинили Бел за постването на онази снимка, която били намерили с огромен труд и пот по челото, пък тя представяш ли си, взела, че я откраднала без да положи усилия  ooooh! Пък аз като незнаеща си я постнах по-късно същата, като я бях взела от туити с огромни усилия на пръстите, щракайки веднъж надесно и после налево  Mr. Green
После тъпотията с клипа на Профи, която, как не я е срам, взела, че спретнала фрагмана с превода на момиче от там, ама не стига дето взела превода, ами и написала името на момичето с превода в клипа, а и още по-големия грях, отишла и им го постнала  ooooh!

Не мога да разбера и още нещо, как става така, че много си харесвал ФЕмир, а след това не можеш да ги понасяш, единственото движение в някаква посока е да си харесал вече или харесваш някоя двойка повече от тях, но не и вече да не ги понасяш. Щото след като се казва ФЕмир, значи става дума за Фериха и Емир, които са герои и не могат да се променят след края на сериала, а не са Хазал и Чаги, които, ок, може някой така гадно да се е променил, че да не можеш да го траеш.  Rolling Eyes

Не знам, за мен си е супер странно  #Crazy

Ся съм малко бяла и добра, ама някоя да ми каже, че Зъбко стои по добре от Чаги до Хазал, лелеееее ooooh! #Crazy

Колко си ми е добре, че си харесвам и ФЕмир, и Емир, и Фериха, и Хазатай, и Чагизал, и Чаги, и Хазал, ко да се направя - широка душа  Grinning Heart Eyes

Их, колко хубу си понаписах, ми като няма никой, те така  Mr. Green

Габи,   bouquet

Оф, и аз надниках в онази тема и останах  Shocked Shocked Shocked, особено като прочетох някои мнения от момичета/ жени, които преди пишеха тук и съпреживяваха историята с всички нас. Удивих се от тона и отношението им към "пришълките" от нашата тема.
Но всеки си има глава на раменете и може да прецени кога, къде и как да се държи  smile3505

# 686
Лелини деца, май, ще трябва да жмите. Joy
Joy Joy Joy

# 687
Няма целуфан, сънуваше и я прекъснаха....отваряйте вече очички, лелини душички.

# 688
Няма целуфан, сънуваше и я прекъснаха....отваряйте вече очичики, лелини душички.
Пу язък Mr. Green

# 689
  • У дома :)
Добър вечер,момичета Hug Hug Hug Hug

Поздравления на Ренка за прекрасната тема  Hug

Поздравления и за Габи Жани Диди Hug Hug Hug

Влизам само да ви поздравя, не съм чела от оня ден ,но просто нямах възможност Sad

Скрит текст:
На мъжа ми дядо му почина, днес му беше погребението и ми е кофти Cry,така че ви желая приятна вечер и много скоро се надявам отново да съм при вас.Много ми липсвате Hug Hug Hug  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт