Отговори
# 510
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 newsm78 newsm78 newsm78
Ко ста'а та ме публикува по два пъти... Shocked Shocked Shocked

# 511
  • Варненска клюкарка
Много искам да чуете това уникално дете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=Gnw9GkO0qWM&feature=related

и най вече момента от 2:30 до към края на песента Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 512
Ще си пиша за каквото си искам и за когото си пожелая в тази тема без ограничения както досега.

Ивче, едно прекрасно и талантливо дете е, какво бих могла да кажа друго за него.
И аз да те поздравя лелиното Hug за енти път. Joy

# 513
Ще направим бе,само казвате часа и се включваме с пълна газ  Peace

А така, Ирче! Peace Не знам тук кой  е най - големият вожд в темата или нарцис, но нека той да ви строи за деня в обяснение на любов към Ча от БГ страна. Laughing

# 514
  • Още у мъглата ...
Ще направим бе,само казвате часа и се включваме с пълна газ  Peace

А така, Ирче! Peace Не знам тук кой  е най - големият вожд в темата или нарцис, но нека той да ви строи за деня в обяснение на любов към Ча от БГ страна. Laughing

Тук нямаме строй се преброй се, всички сме си вождове  Mr. Green Joy
НП, един да каже и се юрваме, които искат да се юрнат  Laughing Peace

# 515
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

бройте ме и мене в кюпа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 516
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ураааа другата седмица съм отпуска, забравих да се похваля  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 517
  • Още у мъглата ...
Много искам да чуете това уникално дете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=Gnw9GkO0qWM&feature=related

и най вече момента от 2:30 до към края на песента Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много хубаво и талантливо дете, страхотно пее песента, която пък ми е любима  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 518
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Сао леля ни кат раздава АпчИтата и всички дружно се редим да си ги пием...ема то тва е разбираемо... Laughing Grinning

# 519
Който се включи ще получи целувка от Ча, та колко казвате че сте желаещите? Joy

Идеята е да се съберем повече, за да направим нещо.  Peace
Предният път не стана ТТ, но пък взривихме сайта и беше много весело. Simple Smile

# 520
Няма край. newsm09

http://www.azramag.ba/istaknuto/6490/

И превода на чичи.
Скрит текст:
Çağatay Ulusoy : Обичам по-възрастните жени

Мениджър на актьора , Celine Boronkay наскоро призна, че чрез нейната сметка Çağatay поръчване на наркотици и че е отговорен за закупуването на кокаин , главен дилър на марихуана, той беше от Амстердам

Автор: Editorial
23 окт 2013
Звездата от сериала " The Girl имена Feriha " Çağatay Ulusoy ( Emir ) , който е обичан , както тийнейджърките и възрастните дами, основните новинарски медии в Турция. Той ще бъде , както и колеги от поредицата " време на емира " ( наставката "Гърлс имена Feriha " ) Gizem Karaca съдия, защото в апартамента му , както се твърди закупени и използвани опиати , чрез актьора мениджър Celine Boronkay .

Докато Çağatay че гореспоменатият серия и се записва " Honey Cezir , " турската версия на американските серии "The OC " , заяви, че е невинен и че той само веднъж се опита наркотици, неговия мениджър Celine Boronkay казва съвсем друго . Това е , всъщност, наскоро призна, че чрез нейната сметка Çağatay поръчване на наркотици и че е отговорен за закупуването на кокаин , главен дилър на марихуана, той е бил в Амстердам.

употребата на наркотици

Освен Çağatay и Gizem , аферата е все още и актьорът Yusuf Akgün , който играе в серия Корай . Всички те са били лишени излизане от страната и се очаква съдебен процес .

Как са били открити ?

Актьорите чрез своите социални мрежи подредени заседанията и да взимат наркотици . Въпреки , че посланията са криптирани , полицията , което е по-малко от 11 месеца на последващите Çağatay , тя осъзна каква е основната тема на разговор . Ulusoy първоначално твърдял, че е закупил витамини чрез Интернет, а по-късно твърди допуснати да взима наркотици , но отрича, че той е участвал в мечи пазар , въпреки че досега доказателства не предполага друго . Ако той е действително виновен , Çağatay ще прекара в затвора от пет до 15 години затвор.

Въпреки че проблемите на гърлото , Çağatay Ulusoy все още мега популярен човек в страната . В едно от интервютата си призна , че харесва жени светли очи и светла коса , но това не спира цяла армия от момичета от всички страни, в които се серията с шоу буквално шпионин. Те знаеха, да го последва в тоалетната , а в един случай поради натрапчиви момичета с майка им трябваше да се изнесат от апартамента му в Истанбул.

Турските медии обикновено са изпратени дълго изявление, че каквото и да харесва жени , които също така и той ги обича . Досега тя се слива с красавици като ръководител Esre Erol и Джейда Gönenç . I призна, че досега е била свързана само с по-възрастните жени , ефективно потвърди спекулациите, че той е на 15 години по-възрастен с управителя на Celine Boronkay , освен бизнес , завързани и емоционална връзка .

Пълен текст прочетете в печатното издание на списание " Азра " (No. 869 )

# 521
Лелече, апчи ли спомена? Joy

# 522
Който се включи ще получи целувка от Ча, та колко казвате че сте желаещите? Joy

Идеята е да се съберем повече, за да направим нещо.  Peace
Предният път не стана ТТ, но пък взривихме сайта и беше много весело. Simple Smile
Peace
Само дано мога да се включа, ако е в работно време, ама щом наградата е целувка от Ча и отпУска ще взема Joy Joy Joy, имате подкрепата ми  Hug

Зизу,  Hug Hug   bouquet   bouquet  bouquet

Бел, песента и момчето са прекрасни, мерси  Hug
МарМиши, наслаждавай се на отпуската, да си прекараш страхотно  Hug

# 523
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оле,туй да украсяваш шампанско е много алтава работа,хвана ме нервата направо Whistling

# 524
Лелече, апчи ли спомена? Joy

Вие с такива хапчета ли се лекувате? Mr. Green Ясно е защо се влошавате и разпространявате Чаатаевската епидемия из целия форум. Grinning Аз отдавна се отказах от лечение и просто си боледувам на кеф. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт