Отговори
# 690
Манка, добре дошла, ти с два еднакви поста се появяваш.
Сега, аз нали съм Ви лелче на всички и много си Ви уважавам, та затова, ще гледам напред и, ще Ви казвам къде и кога да жмите. Joy

Наде,  Hug къде ги видя тия два еднакви поста  newsm78

# 691
  • София
Няма целуфан, сънуваше и я прекъснаха....отваряйте вече очички, лелини душички.

newsm48  newsm44 Party Party Joy Joy Joy Joy

Наде на къде ли щеше да литне с килимчето Чепиков  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

А Мира защо е в болница?  newsm78

# 692
  • Още у мъглата ...
Няма целуфан, сънуваше и я прекъснаха....отваряйте вече очички, лелини душички.

А, аз си гледах, щото си знам вече, че не може да се получи  Mr. Green Peace

# 693
  • Още у мъглата ...
А как ми се искаше, то сме си говорили в темата де, и в АФК нещо да се случи с Фери и Емко да го преживява, така, както Фери на два пъти преживяваше изпотрошения и изпонастреляния Емко, ама не - решиха, че с един гърмеж тя ша си умре  Crossing Arms

# 694
Еййй точно сега ли трябваше да ми забие пс-то  #Cussing out

Душички имаше ли целуфан или не  newsm78

# 695
  • София
А как ми се искаше, то сме си говорили в темата де, и в АФК нещо да се случи с Фери и Емко да го преживява, така, както Фери на два пъти преживяваше изпотрошения и изпонастреляния Емко, ама не - решиха, че с един гърмеж тя ша си умре  Crossing Arms

Малиии кой знае как щеше да го изиграе Емко  Heart Eyes  ooooh!

# 696
  • София

Йок  Peace спокойноо  Joy Joy Joy Joy

# 697
Ели, съболезнования. spoko
Манче, Hug в края на 42 и в началото на 43 страница, но после единия изчезна. #Crazy
Йоанче, щеше да литне с него до Сахара, че да си зарови главата, като щраус, че щерка му го е засрамила. Joy

# 698

Не е имало Laughing

# 699
  • София
Манче, Hug в края на 42 и в началото на 43 страница, но после единия изчезна. #Crazy
Йоанче, щеше да литне с него до Сахара, че да си зарови главата, като щраус, че щерка му го е засрамила. Joy

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao майкооо немоа се запрааааа  Joy Joy Joy представих си го Чепиков на летящото килимче кат Аладин  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 700

Бебето на Азра и Керем... #Crazy #Crazy #Crazy и аз съм на мнение, че е добре, дето не ни показаха как го правят... Sick

Ха-ха, като се сетя с какво нетърпение се очакваше сцената в 52 еп. на АФК и колко сме доволни всички, че сега не са ни показали такава сцена  Joy

# 701

Йок  Peace спокойноо  Joy Joy Joy Joy

Party ух мерси момичета , не че много се напрегнах де  Grinning

# 702
Ели Hugмоите съболезнования spoko

# 703

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao майкооо немоа се запрааааа  Joy Joy Joy представих си го Чепиков на летящото килимче кат Аладин  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Joy Joy Joy Joy

# 704
  • Още у мъглата ...
С "целувката" дръпнаха на първо място в рейтинга за този времеви пояс  Sunglasses
MEDCEZİR LİDER! KARAGÜL PEŞİNDE!
1-MEDCEZİR 7.12
2-KARAGÜL 6.78
3-YALAN DÜNYA 6.44

Много интересно, че с "целувката" е 7.12, а миналия петък от реклами накрая стана 7,78 или нещо подобно, но повече от 7,12  newsm78

А преди това днес, преди 21:00, е било

20:45 - 21:00 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 6.17
2) SHOW: 3.83
3) STAR: 3.71
4) KANALD: 3.55
5) KANAL7: 3.17

Добра маневра за рейтинг  Peace Браво на сценаристи и там от когото зависи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт