ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 61 146
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Фрея смътно помня че съм на погребение, смътно и помня че след церемонята в някаква бяла зала
мъж ми подава 2 свещи и малък букет цветя, а също бяхме много  хора в едно поле , имаше , кръстове на други хора , човекът на чийето погребение бях беше младо момиче.  Confused Rolling Eyes

# 361
  • Пловдив
Аз сега си спомних какво сънувах снощи... Rolling Eyes Беше една колежка,която в момента е бременна- че е родила и съм отишла да видя бебето.То уж бебе,ама май си спомням,че се държеше и се изправяше Rolling Eyes Crazy То тя и мъжа и уж богати,а у тях не беше лукс.Имам спомен за прозорците направени с някакви парчета даграма  Rolling Eyes Нещо просто скалъпено на 2 на 3...

# 362
Daisy Rose, помещенията, в които се намираме насън често символизират части от нашето съзнание и подсъзнание. Подземията аз лично ги свързвам с основа, дълбокото подсъзнание, скритото несъзнателно. Това,че някой те води означава,че наяве някой/някои ти е повлиял, въздействал и мислите ти са поели в дадената посока. Хорото, носиите се свързват естествено с българските традиции и обичаи, нещо което се повтаря, което се спазва, статукво, рутина, навик, вярване и убеждение. Сънят може да подсказва за събитие, което предстои или скоро се е случило, което спазва някакви традиции и обичаи, като сватба или някаква семейна среща. Също така сънят може да означава,че дълбоко в себе си уважаваш и почиташ нещо, някакъв обичай/традиция/кръговрат, въпреки че наяве не го признаваш или дори не мислиш,че е така.
Koffkathecat, според мен сънищата с различни сюжети, но с един и същи елемент означават, че  този елемент е "облечен" от твоето съзнание с индивидуално специално значение и символизира нещо специфично за теб, това няма как да се намери в съновниците. За литература не мога да помогна особено, единственото, което тръгнах преди време да чета,но спрях е книгата на Пиер Дако за тълкуване на сънища.
mims 1234, на първа страница в скрития текст с често срещани символи съм писала за зъбите.
Dados, поднасянето на цветята може да означава признание и уважение, като това може да е твое желание или да символизира случила се случка, при която си изпитала тези чувства. Погребението, на което си може да символизира нещо, което е на път да умре, да го погребеш, като пак може да символизира твое желание или пък някакъв навик, убеждение, спомен и т.н.
mystic woman, сънят най-общо може да символизира различна представа, твоята гледна точка ,която не съвпада с чуждите такива.

# 363
Благодаря ти, Фреичка.  Hug

# 364
Здравей Фрея...
Сънувах много ,обаче от всичко си спомням ,че имахме вече две котки и едни наши приятели ще ги гледат,защото ние заминаваме на пътешествие някъде.
Мерси... Simple Smile

# 365
Здравей Фрея...
Сънувах много ,обаче от всичко си спомням ,че имахме вече две котки и едни наши приятели ще ги гледат,защото ние заминаваме на пътешествие някъде.
Мерси... Simple Smile
Загриженост и отговорност, която си проявила или проявяваш в момента към нещо или някого.  Peace

# 366
  • в Низината
Снощният ми сън е малко по-различен от досегашните...Прилича на филм на ужасите, затова го пиша в скрит текст:

Скрит текст:
Прибирам се вкъщи. /Апартаментът е друг, различен от този, в който живея в действителност/. Виждам отворена кутия за обувки, в която има отрязана женска глава с къса коса. В кутията има още борови клонки и някакъв памук. Взимам главата в ръце, за да видя коя е тази жена, но тя няма лице. В този момент започва да звъни някакъв телефон и разбирам, че това е нейният телефон. На екрана не се изписва име, а нещо като ник нейм. Него го виждам много ясно. После изведнъж се озовавам до печката, където в една тенджера слагам пистолет и патрони да се варят. Телефонът на жената пак започва да звъни със същия ник нейм. Най-накрая се обаждам на полицията, а в същото време виждам, че водата от тенджерата с пистолета е извряла и има пушек из цялата стая. През цялото време детето се върти около мен и пита какво става, а аз се опитвам да го избутам настрана, за да не гледа, но не съм сигурна дали успявам. Не съм ужасена. Не ме е страх. Единственото, което усещам е огромно притеснение, защото не мога да разпозная тази жена, не знам кой е този, който така настоятелно й звъни по телефона, не мога да отдалеча сина си от тази гледка, а в кухнята ми има и тенджера с пистолет, който дори не знам дали е мой.

# 367
Смътно помня че сънувах че се разхождам из някакъв квартал нещо като Люлин в София, в мрачно време, не помня за какво бях излязла но стигнах до блока на един познат с куче-булонка, а той живее някъде на 3т4 или 4ти етаж но имахме възможнст да си викаме през прозореца на стълбите, но той не искаше  да дойда на гости при него , и така го изчаках да слезе с кучето. След това се разхождахме с него, в един момент аз си тръгвах в някаква посока , и смътно помня че се озовах в някаква градинка пред къща, в единия ъгъл имаше  нещо като зелен плет и пейки като П наредени.
Абе ужас...  Rolling Eyes newsm78

# 368
Благодаря ти Фрея за отговора!
Ще ти кажа съня на майка ми.
Тя е сънувала ,че си вади почти всичките зъби и кътниците.
Какво трябва да значи това?
Мерси

# 369
Палитра, леле какъв сън Shocked ! Погледнат отстрани, най-общо може да олицетворява някаква напрегната ситуация, нужда на бърза реакция с голям риск от необмислени действия/ решения.
Скрит текст:
В по-задълбочен план аз разглеждам съня, като ситуация на конфликт, война на взаимоотношения, спорове, разногласия, интриги. Като тук може да си в ролята на жертва, т.е. непредумишлено да си се озовала в такава ситуация. Отрязаната глава е вид предупреждение, всяване на страх у врага/неприятеля, послание, заплаха, закана, като може да символизира начало или край на война, в зависимост от действията на отсрещната страна. Боровите клонки символизират издръжливост, сила, вечен живот, несломимост, а памука не знам дали може да се свърже така,но ако трябва да символизира някакви качества - мекушавост, угаждане, компромиси, отстъпки. Главата сама по себе си символизира интелект, рационално мислене, логика, разбиране. Честно казано кутията, като цяло може да символизира противоречиви неща, например: заплашително послание от страна на враг, чиито качества са лицемерие в името на просперитет, т.е. човек, способен на всичко за да успее. Друг вариант е тази кутия да е съвет, да мислиш трезво и реално и да решиш на кои качества е по-добре да заложиш. Въобще варианти много, надявам се да не съм те объркала и да откриеш точното значение на тази кутия за себе си. Телефонът обикновено се свързва с новини, известие, както и предупреждение в случая. Пистолетът и патроните символизират надмощие, победа, сила, в случая може да означават,че имаш нужните средства (може да са качества наяве) за да се справиш със ситуацията, но не си сигурна как или се съмняваш,че ще съумееш. Пушека може да символизира замъгляване на преценката, объркване и възпрепятстване.
Dados, не знам дали този сън има конкретно значение.
tartelette, може да означава,че иска да се отърве от нещо,да забрави нещо или просто желание за някаква по-важна за нея промяна. На 1стр. съм писала за зъби.

# 370
  • Sofia
Здравей, Фрея. Тази нощ сънувах много странен сън, за съжаление не помня всичко. Единственото, което съм запаметила е, че някакъв магьосник ми даде да видя бъдещето си. И върху някакъв съд с вода сложи нещо и започнаха да се появяват образи. И видях една много страшна вещица, стара, беззъба и след това едно много красиво момиченце, което си играеше и изглеждаше щастливо. Помня също, че търсих магьосника да ми каже какво означава и това за мен ли се отнася, но дали го намерих ми се губи. Какво може да означава според теб?  Hug

# 371
  • в Низината
Палитра, леле какъв сън Shocked ! Погледнат отстрани, най-общо може да олицетворява някаква напрегната ситуация, нужда на бърза реакция с голям риск от необмислени действия/ решения.

Freya, благодаря ти! Тълкуването ти за пореден път е вярно. В момента съм в една такава ситуация, в която трябва да взема бързо решение, защото ме притиска не само времето, а и много други неща и съм наясно, че то няма да е най-правилното...Ще видим...

# 372
Здравейте, не съм чела цялата тема , но виждам , че си разтълкувате сънищата.
Искам да попитам може ли да ми кажете, какво означа следния сън.
Сънувах, че бягам от замръзлано море по-скоро вълни, но светли сини хубави, които сякаш заливаха около мен, но не бях на бряг
Четох в един съновник, но точно това незнам как да го изтълкувам. Simple Smile

# 373
  • София
Моля за помощ за разтълкуване на един шантав сън.
Сънувах, че съм облечена в красива булчинска рокля и съм с прическа и було. Нямам планова да се омъжвам, просто си се разхождам с тази рокля. Седнала съм с майка ми и си говорим за развода на сестра ми (в реалността сестра ми е омъжена и не се развежда). Ставам да отида до тоалетна и в огледалото се оглеждам,  разпада ми се прическата и аз свалям булото и на него имаше няколко  забодени карфици. 

Чела съм че булчинската рокля е на лошо  Confused В реалност не ми предстои сватба.

А за шантавата час ... малко ме е срам да споделя, тя май няма какво да се тълкува .. Сънувам, че мия пода с наденичка набодена на кол  hahaha, дойде един младеж и ме напръска в лицето с някакъв спрей. Вкараха ме в някаква странна къща, в съня ми е уж някаква инфекциозна болница. Бях седнала на една маса с няколко непознати и ни сервираха грах с месо. Всички хапваха сладко, освен мен защото не ям такова нещо.

Благодаря за отделеното време и помощта  Hug

# 374
Наскоро сънувах че с още няколко човека се крие и бяхме влезли в една стая като в подземие в някаква сграда като дворец , всичк в стаята беше в бяло имаше дивани в кафяво като холна гарнитура, имаше висока поставка за книга с книга на нея, и аз я бях потледнала за малк книгата.
Но изведнъж другите хора тръгнаха бързо и минаха през врата в стената ,и се карехиме бо едни стълби на горе а аз бях малко бавно зад тях и ми беше по трудно изкачването.
Но пак бялого беше около нас, а накря стигнахме до нещо като балкон , отдолу се чуваха гласове - искахме да гледаме нещо но скрити от другите...  newsm78 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт