ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 61 141
  • 734
  •   1
Отговори
# 585

Ето моя сън ,ако Фрея или някой друг ми го разтълкува ще бъда много благодарна.
  На непознато място съм ,река с кристално - чиста вода. Късна есен, студено е ,но е красиво. Група сме ,някакви стари хора има  зад мен. Насреща ни се задава ,по реката, някаква индианка и цели със стрели птици ,риби . Стрелите хвърчат доста близо и ние и казваме : ,,Недейте така ,ще ни уцелите без да искате и ще ни развалите разходката " Тя се  позасмива ,улучва още една птица, и спира.
  Искам да ида надолу ,където реката завива ,за да видя и там ли е така красиво. ,,Не няма да те пуснат " -казват ми старците ,но аз вървя по реката ,газя във водата ,но изведнъж тя става като гума и не мога да продължа.  Връщам се . ,,Е ,казахме ли ти  ! " . ,,Нищо и тук е красиво "-отговарям и се събуждам.

От баба си зная ,че бистра вода е на сълзи и те не закъсняха в реалноста. Но ,все ми се струва ,че сънят ми беше хубав.

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 13:53 от nivea_blanka

# 586
Сънувам че съм в магазин и купувам 4 закуски- красиви newsm78,бели,вкусно изглеждащи- по една за всеки от моето семейство.После искам да си купя хляб,но виждам как продавачът носи една много голяма питка,току що изпечена и я купувам.Струваше 1.50 или 1.05 лева.Знам колко струва и че съм я купила ,но не сънувам че давам пари на продавача.Той ми казва ,че ще ми я сложи в торба и ще ми я донесе.Беше много голяма питка,но отдолу имаше нещо като желязно приспособление решетъчно.

# 587
Аз сънувах че с едно момче, явно се познавахме влизам в някакво помещение  със стъклена плъзгаща врата , мисля че беше лаборатория , аз седя до лявата му ръка, той плаща първи , трябваше и аз нещо да платя , не помня какво правех там и защо отивах. Знаех че имам пари , пред нас имаше момиче на компютър , после той изчезна , а аз помня че седях на диван, пред мен маса със стъкло , близо до мен още един седнал човек. Помня че на пода имаше плочки и до левия ми крак имаше
кръв , беше малко и беше като тъмно петно. Появи се жена явно от същата лаборатория, която
пита- Кой беше наред, а аз казах че съм аз но тя каза че не ме помни , седеше в другия край на дивана където бях и аз  newsm78

# 588
nivea_blanka, според мен сънят символизира някаква непреодолимост, нещо което пречи и възпрепятства, като това носи своите последици от непълна удовлетвореност и по-скоро твоето примиряване с положението.
beba73, изобилие и благополучие  Peace
Dados, кръвта и лабораторията може да се свържат с анализиране, търсене на някакъв отговор/решение/разковниче. А това,че момичето не те е запомнило може да произлиза от подсъзнанието ти, чувство на малоценност и незабележимост.

# 589
Freya,благодаря за тълкуването.В момента точно от това имам нужда. Hug  bouquet

# 590
  • в Низината
Freya, поредният ми странен, тягостен сън от снощи:

Аз съм до някаква къща и се оглеждам. Тъмно е, може би нощ. Поглеждам пред себе си и виждам гроб. Няма плоча, нито име, но разбирам, че в него е моя приятелка, човек, на който много държа и който много ми помага в реалния живот. Гробът е странен - няма пръст отгоре, а е като ковчег, но скован от дъски, напречно наредени. До него виждам друг свой, също толкова близък приятел. Мълчим. Изведнъж не появи някакъв човек, който не помня как изглежда, ритна ковчега/гроб и дъските се разковаха. Приятелят ми се развика, и започна да ги кове отново. Това се повтори няколко пъти. А аз само стоях отстрани и гледах. Бях объркана, уплашена, не знаех какво да кажа и да направя. Оглеждах се за някаква помощ, но там бяхме само ние двамата.

# 591
Freya незнам но всичко това, е абсолютно вярно което тълкуваш. Всичко в сънищата ми идва
от факта че имам проблем с намирането на добра работа и търся отговора и решението и правлиния път към разрешаване на тази дилема и справянето но не мога да се справя...  Confused

Сънувах че съм с приятеля ми , в чакалня, пред някакъв кабинет - явно АГ, в коридор , седяхме един до друг , излезе леко пълничка жена, явно акушерка и ме попита дали имам някакъв документ
с мой данни , да ми напише нещо като досие. След това влязох но бях сама , а другата жена вътре ме познаваше, говореше на ти и по име. Каза ми- "На вън е такова хубаво време, а ти за преглед идваш", имаше високо легло където трябваше да се кача.  Rolling Eyes

# 592
  • До морето :)
Здрасти!
Сънувах, че майка ми се кара с починалия ми дядо (той ѝ е свекър). Не помня за какво беше спорът. Дали има някакво тълкувание?

# 593
И от мен един странен и силно разстроил ме сън от снощи.

Сънувам, че съм на гости у дома на родителите ми, сутрин е и ще тръгваме. Пред огледалото в банята съм, мия си лицето, отварям уста и виждам единия си зъб някак изкривен, решавам да го пипна и той просто падна, в следващия момент всички останали зъби в устата ми също изпадаха в шепите ми. Шокирах се (или по-скоро се срамувах) и тръгнах към колата, казвам на мъжа ми, но всъщност той никак не реагира по начина, по който си мислех (мен ме беше срам, неговото поведение беше - е какво толкова), майка ми беше и тя там и реши да пита някаква нейна приятелка да хвърли едни карти да видим какво значи. След малко пристигна и каза, че тази жена казала, че значи нещо хубаво - положителен отговор за сватба до 40 дни. Отивам пак до огледалото вкъщи, започвам да ги редя зъбите си, дори ги подредих така, че са станали по-хубави отпреди (размествах им местата). Като сложих и последния зъб, станаха много здраво закрепени. Измих ги. Отидох пак до колата, казах им, че те всъщност са здрави и май и на зъболекар не е нужно да ходя. Все пак попитах какво е нужно да направя - казаха ми - ами нищо, отиваш там, ще ти ги залепят или ще ти сложат винтове и готово. Общо взето за всички около мен, тази ситуация не беше нещо извънредно, едва ли не е в реда на нещата така да ти изпадат зъбите и само аз реагирам така с някакъв срам (беше срам, не страх) Rolling Eyes
После сънувам, че сме си вече у дома с мъжа ми. Обаче дома ни беше по-скоро нещо като клуб или хотел. Помещението беше приятно, затъмнено. Имаше някакви картини, които снимахме и после разглеждахме как изглеждат на снимките. Бяхме с роднини - семейството на мъжа ми. В един момент идва майка му (покойница е в действителност) и се обръща някак тържествено към мен - пита ме дали може да вземе сестра му и да минат през или ползват нещо наше (не разбрах какво). Аз и отговарям, че няма за какво да ме пита, все пак може да си минава откъдето иска, не съм аз тази, която ще я спира, а и тя е майка на дъщеря си и тя решава, не съм аз тази, която да и позволява.

Извинете за дългия пост. Всичко беше много странно и остави чувство, че наистина се е случило. Сутринта като се събудих се чудех има ли ги зъбите ми или не, а по-късно осъзнах и че свекърва ми вече не е на този свят.

# 594
Здравей Фрея.
Сънувахмного странен сън.
С мъжът ми, майка ми и дъщеря ми сме в колата, ще паркираме в един гараж, тесен, с наклон, той не успява, ще се връща нагоре, колата боксува, но все пак се изкачва назад. Това се случва до къщата на нашите ( често я сънувам), виждам баба вътре, стара, едвам става... (тя почина преди 10 години), не и виждам лицето, но знам че е тя.
Слизаме от колата, дъщеря ми слиза и изпуска едно много малко бебе, истинско, черничко, номного малко, голо е, на седалката пада, не плаче. Аз и се скарвам и го вземам. Всички са спокойни.
Събудих се уплашена.

# 595
Здравейте Фрея,
два дни поред сънувам сънища, обикновено не обръщам внимание на сънищата си, но тези ми се "запечатаха". Може би защото от дълго време съм си вкъщи и само глупости ми се въртят из главата, много се впрегнах на тези сънища.
Първият сън е следния - Сънувам моя съквартирантка (с която се виждаме често, макар че сме доста далеч една от друга) от студентските години бременна. Тъкмо започвам да й се радвам и виждам,ч е и сестра и е бременна. Много се зарадвах и на двете (и двете много ги обичам). Най-вече се зарадвах за голямата, защото е много красиво и умно момиче, но е сама. Няма приятел, не е и имала, майка и също се притеснява за това нещо и т.н. (не сме първа младост вече).
Вторият ми сън - отиваме с детето да храним някакви животни (мисля ме бяха козлета/агънца) и отнякъде се появиха пчели. Веднага го издърпах и се скрихме, после обяснявах, че не сме нахранили животните, защото са се появили страшно много пчели.
И за двата съня в тълковниците пише само лоши неща. Принципно не се впрягам, но сега съм в един "сдухан" период и нещо съм се притеснила.

# 596
 Да попитам и аз.

Сънувах че съм на спирка и че чакам гаджето си. Но в съня ми нямаше идея кой е той, в смисъл, че не си мислих за точно определено лице от живота ми. И изведнъж идва един познат с който в действителност нямаме интимни отношения имаме само някакви служебни отношения... И се целунахме като гаджета. Много ми е странно и въобще объркано всичко. Защото наистина не се привличам от този човек и...Какво трябва да означава това?!  newsm78

# 597
Слънце в джоба, този ковчег би могъл да символизира нещо, което е на път да погребеш/забравиш/приключиш/завършиш/оставиш и т.н. Непознатият човек може да символизира част от теб (или обстоятелства, пречки каквито и да са), която се бунтува,противи, която не е убедена в правилността на случващото се и иска да го осуети.
Dados, този ти сън отново много прилича на вече споделяни преди от теб. Като изречението на жената би могло да символизира всички спънки, които те карат да се откажеш, съвети и предложения, от които да се замислиш дали си правилната посока.
Лече-Буболече, кавгата насън често символизира същото наяве - спор, караница, несъгласие, инат, възпротивяване и т.н.
bn87, на първа стр. съм писала за сънуването на зъби, техните възможни символики. Като в случая би могло да става въпрос именно за преувеличаване от твоя страна на някакъв проблем/премеждие, който реално е лесно решим и не трябва да се притесняваш. Вторият сън би могъл да се свърже със съмнения относно нещо, което ти принадлежи по право.
alina_si, в сънищата често нещата, които са в умален вид са толкова по-големи наяве и обратното. В случая това бебе може да символизира големи грижи и отговорности, които са подценявани по някакъв начин наяве.
dolly_holly, първият сън може да означава добри новини, радостни известия. За вторият - пчелите се асоциират с труд, работа, ред, неуморност, отговорност. Козлетата/агънцата символизират радост, забавление, настъпващата пролет, отмора, почивка. Както виждаш двете значения си противоречат и сънят може да означава,че искаш да си починеш, да се веселиш, но работата/отговорностите ти пречат засега.
Ванилина, такива сънища понякога се сънуват, когато не сме удовлетворени от нещо или поне не достатъчно и съзнанието "търси под вола теле" така да се каже. Не е нещо свързано с определения човек и за което трябва да мислиш специално.  Peace

# 598
Предната вечер сънувах,че сме разделени с мъжа ми и аз съм влюбена в друг мъж.В един момент,реших,че не е човек за мен и отново се събрахме с мъжа ми.Имах ме труден период и плувах ме от един бряг на друг,за да преминем трудностите.Бяхме отново влюбени и щастливи с мъжа ми.

# 599
Предната вечер сънувах,че сме разделени с мъжа ми и аз съм влюбена в друг мъж.В един момент,реших,че не е човек за мен и отново се събрахме с мъжа ми.Имах ме труден период и плувах ме от един бряг на друг,за да преминем трудностите.Бяхме отново влюбени и щастливи с мъжа ми.
Може да се разгледа буквално, като желание от твоя страна за достигане до изходна позиция или буквално преминаване през някакво премеждие и последвалите радост и спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт