ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 501
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Qn-Bibiqn, обикновено помещенията (къщи,апартаменти, самите им стаи и разпределение) в съня символизират нашият духовен дом, така да се каже. В твоя случай, когато преди е било затрупано с ненужни вещи, било е занемарено, може да означава,че си имала "неподредени" мисли/емоции, била си в застой, нужна ти е била промяна, "изчистване" от стари спомени и/или хора. Новият сън с подреденият обзаведен етаж показва,че си се справила с "душевния ремонт", промяната е била плавна и неусетна и ти даже не осъзнаваш хубавото положение, в което се намираш.
Благодаря , Фрейче .Много ми помагаш. Hug
Аз продължавам с моите "малки " пространства .Снощи пък сънувах шкафове  на стена - дървени , масивни , кафяви ... Качвах се някъде , за да мога да ги отворя .Имаше парфюми , уж мостри .Пръсках се с единият - много ми хареса аромата .Имаше чинии и тавички ... Имаше играчки ( формички за рязане на пластелин - извадих ги , за да ги дам на децата ми да играят с тях ) .

# 61
  • навсякъде
От няколко дни ме гложди един сън и попаднах на темата. Аз сънувам много и обикновено сама усещам кое е важно и какво предстои - лошо или хубаво. Но този сън .... Сънувам 4 булки със хубави бели булчински рокли застанали срещу мен, усмихнати, подредени като за снимка. Пред тях едно малко момче като шафер ми подаде булчински букет. Аз не се видях в булчинска рокля. Не помня нищо повече. Нещо не ми харесва. Все си мисля, че е на бела, в разни съновници намерих противоречиви неща. По принцип усещам ако с някой близък нещо се случва или ще се случи. /не се смейте/, може би съм доста чувствителна.

# 62
kalpazankata, може би веселие, някакви бурни събития около теб, в които ти не желаеш да участваш.
Dados, помисли дали не си се почувствала пренебрегната от някого в даден момент.
Qn-Bibiqn, сънят е свързан с предишния и може да означава изобилие, материални придобивки. Hug
крем карамел, според мен е важно в случая защо булки и защо са 4. Подаването на букета може да се тълкува, като покана в контекста, в който се явяват булките,  но какъв е той... Не мисля,че е нещо лошо, предвид това,че са били усмихнати и весели.

# 63
  • навсякъде
Благодаря , Freya
Дано е на хубаво

# 64
Freya, благодаря!   bouquet

# 65
Qn-Bibiqn, сънят е свързан с предишния и може да означава изобилие, материални придобивки. Hug
Като се замисля , така се очертават нещата .Златна си .Благодаря отново.  bouquet

# 66
Здравейте момичета извинявам се че нахлувам така Embarassed, но напоследък съм много разстроена случайно намерих тази тема  и много се радвам ,но в същото време съм адски притеснена .
Напоследък сънувам много лоши сънища, не са кошмари, но някак си усещам че не са на хубаво.
При ме има  и следното до сега винаги каквото съм сънувала или поне 99 % от случаите в реалноста ми се е сбъдвало дори за съжаление преди много време  се случи че сънувах смъртта на собствената си майка Sad
Сега отново сънувам много странни неща и след това ми се случват неприятности.Вече не издържам Cry моля се само да не се случи най лошото Praynig
Например пред 1 месец сънувах починалата си майка и моят домашен любимец(много го обичах) тя беше тъжна и беше го гушнала аз ги гледах и я попитах защо е с него тя нищо не ми каза само си личеше че беше тъжна, след този сън моят сладур почина беше здрав, преди няколко седмици го бях завела на вет и беше ок ,но след този сън той почина за 2 часа!
Беше ми много тежко знам, че много хора ме гледта странно като казвам че ми е мъчно за дом любимец, но тези които имат ще ме разберат.
След това сънувам че някакви мъже в тъмно облечени с бухалки без да им виждам лицата ме преследват по сред нощ аз се скрих в едим магазин, някой ми отвори вратите и докато чаках да ме подминат скрита в магазина с носилка докараха момиче, което се гърчеше, някак си  в съня си не знам дали същото това момиче не бях аз много странно беше, хем съм от другата страна хем това момиче ,може и да  не съм била аз, но това което успях да видя е, че беше с мокра черна коса и се гърчеше страшно, ( в реалността аз съм с светло кестенява) момичето почина след като се измъчи.
След този сън за малко не умрях в действителност по невнимание се натрових с хлорни изпарение, ходихме в спешното биха ми инжекций и сега се възстанявявам,но след този сън друг само ,че с възрастна непозната жена отново с черна  мокра коса и тя се гърчеше в главата и тя почина след този сън пък ме хвана някакъв вирус който ме удари в сунусите и като прибавим и алергичната реакция от хлора направо главата ми щеше да експлоадира.Сега пия антихистамини антибиотици и куп друг лекарства.
Тамън си мисля че идва края на лошото и хоп онзи ден пак сън
Този път сънувам ,че съм на сватба на непозната булка, пак не знам дали булката бях аз беше слабичка като мен, но май не бях аз ,защото гледах отстрани ,а и тя отново беше с черна коса та сънувам, че й подарявам някакво цвете , също така сънувам и младоженеца и на тази сватба много цветя, но някак си не беше като на сватба, а по скоро тези цветя ми напомняха погребение червени карамфили и  бели май бяха калий.
Гледам в съновника булка значи болест сватба също тези цветя бяха много зловещи дали нещо лошо няма да ми се случи и дали няма да умра, така както умря момичето в 1я сън, което се измъчи и след това почина Cry Cry Cry
Не знам много съм разстроена вече винаги си казвам, че е просто сън, но след като видя, че сънищатат ми се сбъдват вече не мисля, че  е просто сън.Дали ще се излекувам просто съм скапана, простете ,че ви натоварвам така, но наистина съм много зле и не знам какво ме чака....
Ако някой може да разгадае тези сънища въпреки, че след случките почти съм наясно, но ето този последния изобщо не знам какво значи ?
Много ще съм ви благодарна и още веднъж се извинявам за дългия и отегчитален пост.  bouquet

# 67
Аз сънувах също че съм студентка - трябваше да  пътувам и имах уговорка но имах и изпити мисля че два. Помня че говорих по телефона за да обясня че имам изпити и казах че единият е по лесен от другият макар че единият беше Висша математика. Спомням се че даже ме питаха- Дали ще идвам - нещо такова , смътно ми е.

А сутринта към 8 и 30 се събудих от звън на телефон, сякаш получаваш смс точно като на моя телефон но явно бях сънувала че трябва явно някъде да отида към 10 сутринта а часът се оказва 13.00  newsm78 Rolling Eyes

# 68
сънувах че съм се сприятелила с любовницата на мъжа ми и се наблюдавах от страни как се разхождам с нея и си говорим и смеем и другото ми аз което ме наблюдаваше от страни се чудеше какво правя с нея  Shocked

# 69
някоя от вас знае ли каво е да сънуваш булка и младоженец и въобще сватба както и какво е червени карамфили и бели калии? newsm78

# 70
Добро утро   bouquet Аз отново тази нощ сънувах 2 пъти  newsm78 Първият ми сън беше свързан с това, че ми предлагат операция и аз се съгласявам. Не помня за какво беше операцията, но беше различно от това, от което наистина в действителност се възстановявам.
Вторият сън - сънувах, че съм с майка ми на паркинга пред стадион "Васил Левски". Смеем се и тя ми разказва, че е била с 40 градуса Т преди седмица в Сливен, но вече всичко е наред.
Какво нещо е човешкият мозък......

# 71
Сънувах също че се виждам с една съученичка - Ангелина, която сега живее в Пловдив и
сме на кафе, тя знае че имам проблем с намирането на работа но се оказва че тя също
е загубила своята и я питах къде е сега в Пловдив или София а тя  ми каза че сега е в София.
Смътно помня разговора ни!  Rolling Eyes Laughing

# 72
Баба ми е сънувала един сън на рождения си ден,ако може да го разтълкуваш  bouquet

Дошъл е вуйчо ми (нейния син),той почина преди 8 месеца..
Честитил и е рождения ден,после и е казал "Завий ме с едно одеало,много ми е студено."  Cry

# 73
Здравейте.

ММ е сънувал , че се намира в двора и навсякъде има кафези с пиленца. Само бели пиленца.

Може ли да се тълкува по някакъв начин или просто обикновен сън?

И още нещо- по- отдавна имаше период, в който сънувах постоянно бебе, момиченце, вероятно мое.
Няколко пъти съм сънувала това, после пък съм сънувала пак момиченце (май мое), само че на около годинка. И накрая си спомням, че сънувах бебета близнаци, момиченца, отново мои и аз и майка ми се грижим за тях.
Какво означават тези сънища и защо все момиченца сънувам?

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 20:07 от natale

# 74
belladonna86, червеният карамфил символизира привързаност, любов, страст. Калиите са  възприети,като символ на младоженката,а бялото по принцип се свързва с чистота и баланс. За сватба и младоженци конкретно не мога да кажа какво означават, всичко зависи от контекста на съня. В случая предвид цветята не мисля,че означава нещо лошо...  Wink За другите два съня аз имам различно мнение от твоето за тяхното значение. Ключов елемент се явява тази черна мокра коса, която аз свързвам с някаква уязвимост/слабост/ранимост/страх/някакъв вид повлияване от нещо. Косата по принцип символизира духовното и/или физическо състояние на човек. Според мен сънищата ти са следствие от мислите ти и това как се чувстваш,а не обратното (като изключение може да се отнесе съня с домашния любимец). Ти самата казваш,че виждаш себе си в образи от съня, това може да е отражение на твоята реакция спрямо това, което ти се случва в настоящето и/или е било в миналото.
Dados, сънят с изпита може да означава самоувереност в дадено начинание наяве, останалите не мисля,че са със специално значение.
Marry Djane, буквалното значение на съня може да е,че наяве си учудена сама на себе си от дадена твоя постъпка. Друг вариант е съня да означава,че си направила голяма отстъпка/компромис.
nefertari30, колкото по-важно нещо ни се е случило (колкото по-важно го намираме ние самите) толкова по-дълго сънуваме сънища, свързани с него (във всевъзможни вариации) и това е напълно нормално, не се учудвай въобще.  Peace
Marthina, може би сънят изразява нейната загриженост и привързаност към синя и, смъртта не е край за майчинския инстинкт.
natale, сънят може да означава,че усеща неудовлетвореност от това,което има, което получава,като разочарование от възнаграждение, породено от желание да получи повече,за изобилие/плодородие така да се каже. А това с децата зависи какво точно е символизирало момиченцето за теб, явно е било нещо специфично. По принцип деца/бебета тълкувам като грижи,отговорности,промяна,нещо,което расте,което се развива и напредва, но в твоя случай най-вероятно има още скрит смисъл. Peace

Общи условия

Активация на акаунт