ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 61 141
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Благодаря, Фрея!  bouquet

# 616
Здравейте! Много искам да знам какво значи съня ми и много се раздвам,че ви има:-)  миналата седмица сънувах хора,които правеха курбан и аз също бързах да им помогна,варяха го в един казан. Снощи сънувах че докараха на един хълм,покрит със зеленина,малки агънца и ярета. Казаха,че са за курбан. Взеха ги,вързаха ги и видях как започнаха да колят едно,но аз си закрих очите и се скрих зад една чешма. Видях,че кръвта се стича към мен и пълни обувките ми. Плачех. Започнах да ги мия от кръвта и се събудих. С болест ли е свързано?

# 617
Здравейте!
Записвам се да ви следя, защото темата за сънищата много ме вълнува.
Съвсем скоро имах неприятен, гаден сън, събудих се уплашена и остави у мен много силна отрицателна емоция. Спомняйки си основните детайли направих справка със съновника. Е, провалът, който сънят обещаваше не закъсня. В крайна сметка вярвам, че на човек му се случва каквото трябва и когато трябва, така че приемам, че съня е бил просто предупреждение (но много убедително и внушително) да не се надявам много.
И нещо друго, много рядко сънувам съпруга си, но забелязах, че сънувам ли го, значи някакви неволи ще го сполетят.
Та с други думи, според мен в сънищата има..."нещо". Не винаги де, понякога са плод на подсъзнанието ни и то се усеща кога.

# 618
Много ще съм благодарна, ако някой ми помогне да си разясня следният сън:
  Озовах се в църква, в която имаше много хора, всички се бяха  събрали около свещниците, а аз стоях в средата на църквата- чудих се, защо никой не забелязва иконите над главите им. Протегнах ръка, за да докосна една икона и се събудих.

# 619
Аз искам да питам за моя сън .. Бях си в къщи и излезнах на стълбището и имаше хиляди котки толкова много на едно място не съм виждала и всички бяха бели и с рижави петна и зелени очи и домашни и улични и гледаха към тавана и аз почнах да ги гоня и имаше много плашливи и някой котки дето грам не трепкаха .. Много странен сън

# 620
max17, асансьорът и търсенето на стаята в хотела могат да се свържат с преминаване през някакъв период наяве, който е объркващ, несигурен и труден. Девятката може да означава както дата, час, месец, количество, така и сама по себе си, символизираща прераждане, реставрация, вдъхновение, интуиция. Будистът с това трето око също се свързва с израстване в духовен план, интуиция, ясновидство. Сънят като цяло, според мен е с положително значение и показва,че си на прав път.
Ванилина, повторението на сънища не винаги е свързано с тяхното неразбиране на значението им, понякога се повтарят и/или са идентични защото сме в определен период,в който извършваме еднакви действия, мислим по определен начин и докато не мине този период сънищата ни също се припокриват. В случая сънят означава малко премеждие/спънка, с която лесно ще се справиш.
vanqbel, сънят може би означава известие, новини, които няма да са особено приятни. Или усещането ти,че се задават дни на тъга и униние.
Ralina86, не мисля,че е на болест. По-скоро някакъв вид жертвоприношение, емоционална тежест.
Freida, според мен сънят ти означава,че забелязваш същественото, докато други са в заблуда и грешат за нещо.
ravvenr, много странен сън, наистина. Може да означава някакъв знак, гледайки към тавана да искат да ти покажат нещо, но какво... Цветът им сигурно има значение, щом всички са били еднакви, но наистина нямам представа какво.

# 621

Ванилина, повторението на сънища не винаги е свързано с тяхното неразбиране на значението им, понякога се повтарят и/или са идентични защото сме в определен период,в който извършваме еднакви действия, мислим по определен начин и докато не мине този период сънищата ни също се припокриват. В случая сънят означава малко премеждие/спънка, с която лесно ще се справиш.

1:1. Наистина е така, надявам се само да се справя Tired

bouquet Благодаря Фрея. Пожелавам ти много сбъднати мечти Grinning

# 622
Ванилина, благодаря, много си мила! Сбъднати мечти и на теб  Hug

# 623
  • Sofia
Благодаря ти, Фрея  Hug Hug

# 624
Аз сънувах че с един приятел сме в жилище, с кухня , с всичко
необходимо, но беше в студено време , а той искаше да стопли помещението
като пусне една голяма готварскя печка но аз му казвах че е опасно
да я държим без нищо на нея.  newsm78

И помня че с някакви мъже седя на бяла маса но на открито май улица,те са без дрехи
до кръста а около нас има зеленина и слънце  newsm78
Като че ли неко празнувахме!  Confused
Не мога да се сетя какво правихме имаше бутилки и чаши  Confused

# 625
Фрея, Мерси   bouquet

# 626
 Здравейте! Няколко пъти сънувам един и същ сън, искам да ви попитам според вас какво би значело? Три пъти санувам че държа иконата на Богородица и се моля, най интересното е че последния път когато сънувах този сън беше ноща срещу празника Благовещение, минималното което направих утидох и си купих сребарен медалион с Богородица и го усветих в църквата и наистина се помолих на чудотворната икона,  бих искала да чуия и ващо мнение и какво мислите.  Ще съм ви Благодарна ако някой от вас ми отговорят..

# 627
Dados, първата част си е дискомфорт и трудности,а втората с тези мъже може да се тълкува и като сексуални желания, в зависимост от контекста на съня.
stellacadente, сънят ти означава,че имаш силна вяра, упоритост и безспирна надежда.

# 628
Здравех Фрея!
Днес сънувах странен сън , ще се радвам , ако ми помогнеш в тълкуването му, защото съм доста объркана, сънувах, че съм в къщи и една змия беше се увила около ръцете ми и бях с вързани ръце, много трудно се отървах от нея, но в крайна сметка успях да я махна , след това обаче по ръцете ми остана някаква лепкава слуз по целите ми ръце и усещането не беше приятно, след това тази змия се премести на балкона  и я затворихме, но ме беше все още страх.Какво ли значи този сън?Гледах в съновника значело болест ,но твоето тълкование ми е важно, защото имаш много точен поглед.  bouquet

# 629
belladonna86, според мен змията е "нещо", някакъв проблем,с който ще съумееш да се справиш частично, но не напълно. Слузта останала по ръцете ти говори за последици и "следи" след случката. Това,че е затворена на терасата говори за временно решение на проблема.

Общи условия

Активация на акаунт