"Дързост и красота"- тема 82:"Sometimes love hurts..."-Понякога любовта боли

• 80 558
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Типично за Тейлъричка-махараджичка е да си направи поредната пластична операция и тя да се окаже неуспешна и после да се сети, че като не става за нищо и ще й кажат чао-чао, , защото не им върши работа на сценаристите и нямат нужа от нея в сериала, защото ще уплаши зрителите, които го гледат. Joy Joy Joy И после ревове и съжаления. Ами, то от пластичната хирургия боли... Joy Joy Joy hahaha

http://kliuki.ws/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B … %B0-%D0%B0%D0%BA/

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 12:12 от David_Charvet

# 31
  • Край ''синьосиньото синьо море''
http://movies.msn.com/celebrities/celebrity-photos/ronn-moss/?ga … a3f8-6fd52643cf10  
Гледай поясненията към снимката в дясно горе Naughty
Това ли е ХТ..... ooooh!
Турете си очила.....
Баси манипулаторите.....Нямате спирка, ей!!!!
В ''Шок'' и ''Шоу'' ще ви посрещнат с бъклица и дрян..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Sick

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 20:04 от susy

# 32
Помощ Crossing Arms
Где съм писАл,че иде реч за любимата ти Джуклица Thinking
ПисАл съм,че тУЙ е "женътъ на рон" Naughty Naughty
Ще те вземат за главен редактор в шок и шоу Laughing

Сигурен съм,че докато той спи с жена си,
си представя,че е с Катрин Flutter

А сетих се защо си се объркАла Joy
Защото съм писАл "Торбалана на хоризонта" Joy
А вие си знаете коя е Торбалана Joy Joy
Голям майтап Joy
сузи,тряя да те черпя Joy

# 33
  • somewhere near the sea
Не Naughty Не се е сетила коя Е, а коя ти наричаш така. Не увъртай Naughty

# 34
Любимата на някои  Х.Т.  Mr. Green  е при Дейвид  на

http://kliuki.ws/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B … %B0-%D0%B0%D0%BA/

Вижда се и без очила  Joy

# 35
Ели-фен, то за някои дали са с очила, или без тях, поведението на техните фаворити винаги ще е оправдано и никога няма да тръгнат да си признаят грешките им. Naughty Ама иначе ако става дума за Брук, ще се изтрепят да я обиждат и плюят, сега заради поведението на Тейъричка ще ми психясват и ще ми викат: "Нямате спирка!"  Shocked Мола?! Аз като ви умолявах да спрете с обидите по адрес на Брук за щяло и за нещяло, какво стана? Правехте ми на пук и продължавахте и ми налагахте вашето мнение. То не бях идиот, луд, увреден тийн, падащ си по курви, живеел съм в телевизора, някои даже предричаха какво щяло да стане с мен в бъдеще... ooooh! #Crazy Сега съм бил манипулатор  Shocked (Ама иначе като ме обиждате на какъв съм бил, това не ви пречи да продължавате да използвате колажите ми за първа страница Naughty Crossing Arms) После едни от вас пак, се заядоха с мен за празниците и обичаите, които съм харесвал и тях ги изтриха....  Shocked Sick Sick Sick #Crazy Тръгнаха да обиждат традициите на хората, обиждаха индианците даже, ама сами си вкараха автогол, защото забравиха май, че любимата им Тейлъричка, Х. Т. е от този прозиход. Mr. Green Joy Joy Joy hahaha Така че като обиждаш предците й, обиждаш и нея. ooooh! Големи фенове. Sick Sick Sick  #Crazy А Брук за тях вечно била златотърсачка, и еди каква си, а аз като ви пиах веднъж: "Вие бихте обичали мъжете си, ако бяха без пари", отговорът на въпроса ми беше, прескачането му и увъртането, което е типично във ваш стил. Значи за вас Брук ще е такава, а вие?  Thinking Знаете само да клеветите Лоугън, а Хейст да ги оправдавате. #Crazy #Crazy #Crazy Брук може да я ненавиждате и обиждате, че била с чужди мъже (Тейлъричка защото не беше Peace Naughty), но Брук поне не е като Тейлъричка: алкохоличка, убийца (явно престъпното поведение е на почит ooooh!), вечно съдеща хората за делата им, а за своите да ги заравя в дън земя (вечния двоен стандарт Naughty ooooh!), и проникваща с взлом в лекарските кабинети и ровеща се из папките с личната информация на пациентите, както се случи в САЩ епизодите това лято.  ooooh! Sick Sick Sick #Crazy #2gunfire Някои даже обявиха Тейлъричка за много умна, за детектив... Какъв ти детектив бе, ало? Ти ще нахлуе в чуждия кабинет, или къща и ще тършува и ще отнесе това, което не е нейно, и това ще е проява на героизъм?! Sick Sick Sick А колкото до външния й вид, Тейлъричка, или Х. Т. трябва да е с доста ниско самочувствие, че да прибягва до хирургически процедури отново и отново. Wink  Laughing Явно не може да приеме факта, че не може да острява красиво като Брук, ККЛ  Peace Wink Joy Joy  hahaha

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 17:07 от David_Charvet

# 36
Не съм се заядал с теб за хелУЙн,
просто исках да изразЯ позицията си по въпроса Crazy
И нямам нищо общо с викането на модератор Naughty

Инак кат цяло забелязвЪм доста ерудирано мнение с много голи истини Naughty

# 37
Форестър, не съм имал лично теб предвид Peace

Аз винаги казвам истината, но на някои тя винаги им убягва... Wink

# 38
Участие на актьорите в епизодите от 2013г. (до октомври, включително)  Flutter

January-October 2013 Episode Rankings
A total of 212 episodes aired this period.

1. Katherine Kelly Lang (Brooke Logan) 166  
2. Kim Matula (Hope Logan) 159
3. Scott Clifton (Liam Spencer) 154
4. Don Diamont (Bill Spencer) 146
5. Jacob Young (Rick Forrester) 118

Последната седмица рейтингът се е покачил с над 500 хиляди зрителя, което води до най-високия рейтинг на сериала в последните 2 години.  Flutter
Total Viewers

2. B&B 3,669,000 (+561,000)

Ексклузивна ПЪРВА снимка на Брук с новия Рич   Flutter

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 14:21 от horrorman

# 39
ЗъбелезЪха ли всички,че Торбаланата кейти сама натика
Брук в ръцете на бил Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
КазА й тя да заеме мястото й,освен тУЙ си ги представяше като родители на дЕтиту Naughty
А после ще й търси сметка Sick ooooh!
тУЙ да се има В предвид от отбора по синхронно плюене Naughty

# 40
Към Ф69
Фен,по икиндия, третото ми око заспива и трудно улавям кой, какво е имАл В предвид като е казАл ''Торбалана''....( Марси правилно се е сетила...).Ама и други са се объркАли , щото ръкоплещят тутакси.... Mr. Green Дамата от снимката ОПРЕДЕЛЕНО напомня ХТ......Дали пък Рич не следва нЕк'ъв модел.... Laughing
Към  David_Charvet
Продължаваш с нищо непредизвиканите си нападки към мен. Чакаш да се появя един път на два месеца и да се заядеш.
По въпроса, който бяхте подхванали с Ф69 за Хелоуин, изразих лично мнение, че си имаме кукери, които се борят с духове, имаме си такива кукерски празници още от времето когато Америка е била населена само с индианци. Нямаше обида към индианците Naughty След което, постингите бяха изтрити.....Дори влязох в диалог с Модератора (16-17.10. 2013) Някой го беше ИНФОРМИРАЛ....не съм аз...да си трия собствените постове....
 Казах ''манипулатор'' и че ''няма спирка'' на Ф69, дето пусна снимката.....Ти къде се слагаш....
Или ''карай, скандал да става!'' Sick 
Фен,приемам почерпушката Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пия ''боза от 6'', щото ако река бира, ще ми кажат ''алкохоличка'' при това ''стара'' Mr. Green
 cheers

# 41
А защо са изтрити постовете на Сузи за кукерите ако не е имало лични обиди?  newsm78 Дори не успях да ги прочета

# 42
Ами защото, Дрийми, има хора, които не четат постовете, а само кой ги пише и айде на Мод....
Преди, ако някой извикаше Мод, си казваше....и защо го вика, също си казваше.....
А сега се спотайват....Както казах...''Скандал да става!''
За любопитните, цялата сага с Мод е на 16-17. 10. 2013 някъде по нощите около 24.00....

# 43
Ами защото, Дрийми, има хора, които не четат постовете, а само кой ги пише и айде на Мод....
Преди, ако някой извикаше Мод, си казваше....и защо го вика, също си казваше.....
А сега се спотайват....Както казах...''Скандал да става!''
За любопитните, цялата сага с Мод е на 16-17. 10. 2013 някъде по нощите около 24.00....

Забелязвам, че в други теми по 10 пъти се вика мод за директни обиди към потребителите, но такъв не се появява, а тук за щяло и не щяло се трие  без обяснения  Peace

# 44
  • София
св. Брук в Аспен ли ще свали Бил. Отдавна не са я давали по  гащи, в такава плачевна и нещастна поза изглежда като гротеска и ти става смешна.Преди има няма 100 серии , си мислех, че Бил е единствения мъж минал през сериала и останал неоправен от Брук, жив да го оплачеш милия. Добре, че сценарстите се усетиха Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт