Вече заснемат коледния Shooting епизод с новия Ридж:
.
. 

много и отива ролята, която играе!
Затова пък беше / за съжаление в мин. време/ най-красивата жена от всички актриси, които съм виждала! За какво и бяха тези пластични операции
Жалко за невероятното и лице ... и все пак никой не може да и отнеме тези изумително красиви теменужени очи ...
само със Стефани не преспа в този сериал Брук
мислех, че ще пропусне поне Бил, ама нееееее. Къде ти! Нея като я удари хормона хич не я интересува какъв и се пада мъжът насреща - гадже на дъщеря и, съпруг на сестра и, на дъщеря и, баща на голямата и любов ли ... за нея няма граници

Извинете за нахлуването ми във вашата тема, но просто ме засърбяха пръстите като ви чета! Хубав ден!

Е, и на мен няма да ми омръзне да повтарям,че не са биле женени,защото са биле вдовци,един от които овдовял заради нея
И това се дава за пример?
Невероятно 

Е, и на мен няма да ми омръзне да повтарям,че не са биле женени,защото са биле вдовци,един от които овдовял заради нея
И това се дава за пример?
Невероятно 

благодаря!
Има си граници, които никой не бива да прекрачва, а тя го прави и то неведнъж. Но, пък ако мислите, че това е нещо нормално, в реда на нещата, да спи с мъже, за които дори и не трябва да мисли - тогава няма за какво повече да говорим. 

Има си граници, които никой не бива да прекрачва, а тя го прави и то неведнъж. Но, пък ако мислите, че това е нещо нормално, в реда на нещата, да спи с мъже, за които дори и не трябва да мисли - тогава няма за какво повече да говорим. 

Този разгонен Бабиер,който на преклонна възраст минА през всички мъже у филма,стана убийца,пандизчийка и пияница?
Запази си субективното мнение за себе си
Тия можеш да ги разправяш на някУЙ,който не гледа филма.Но ако смяташ,че е нещо нормално,в реда на нещата, да язди ерик след смъртта на стефка-тогава няма за какво повече да говорим
Ама-ха!!
фенка на турски бози ... явно и ти попоглеждаш тези бози, щом си наясно с подписа ми г-н Форестър
Или и ти знаеш кой е невероятния красавец
Нищо чудно, всеки го знае ... И да те открехна/ако все пак не ги гледаш тайничко
/,че някои от тези "бози" са в пъти по-добри от филма, който всички ние гледаме
и аз вече не знам защо го правя
от скука, може би 
това много ми хареса за язденето преди смъртта на Стефани ... наистина е по-морално
може да спи с когото и падне, а Тейлър не може
хайде, бе ... какви са тези двойни стандарти? Тейлър поне не спи с мъжете на дъщеря си
именно заради тази "малка" подробност казвам, че е назад с материала от бабето Брук
фенка на турски бози ... явно и ти попоглеждаш тези бози, щом си наясно с подписа ми г-н Форестър
Или и ти знаеш кой е невероятния красавец
Нищо чудно, всеки го знае ... И да те открехна/ако все пак не ги гледаш тайничко
/,че някои от тези "бози" са в пъти по-добри от филма, който всички ние гледаме
и аз вече не знам защо го правя
от скука, може би 
И какво общо има с Брук това?
Няма нужда
А инак логиката ти е желязна
Щом сме чувАле за някой-значи го аресваме и гледаме,така ли? 
може да спи с когото и падне, а Тейлър не може
хайде, бе ... какви са тези двойни стандарти?
Много добре знаеш какво имаме В предвид,а ти се прайш,че не си разбрала,понеже не ти изнася
Няма нищо,на мен не ми пречи да се повтарям
Твойта идолка-видна пияница,убийца,пандизчийка и уличница /на дърти години!/ може да спи с който си иска,да прави всеки ден gang-bang ако ще, ама да не се прави на вечната светица и съдница на всички останале
Това е идеята 
именно заради тази "малка" подробност казвам, че е назад с материала от бабето Брук 
Без да и дреме,че това беше първата любов на щерка й
Заради емоциите,които й докара високоморалната й майка,всъщност станА катастрофата при която фибата се споминА 

Т.е. тя е доста по-голяма от нея 

Бях забравила , че света Тейлър съвсем целенасочено /и нееднократно , за да е грешка / преследваше и яхаше Рик , когато дъщеря и беше влюбена в него . Това наистина беше и причина за катастрофата . После психиатърката
психяса , намрази още повече Брук и впрегна целия си безмислен живот в това да я преследва и "разобличава"
.Препоръчани теми