"Дързост и красота"- тема 82:"Sometimes love hurts..."-Понякога любовта боли

• 80 517
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
29г., от които най-добрите бяха първите 10-15г. а последните .......
жалко, Бел младши не можа да задържи славата, която изгради баща му  Tired

# 571
  • somewhere near the sea
Сериалът си е направо агония ooooh!

# 572
Избора на дубай като дестинация беше изключително***** Sick пфффф лош избор.
Не бих стъпил на подобно място Sick

Кат чУЯ Брук и бил да си разправят "ти си моето хабиби"
ми иде да са гръмна hahaha

Няма ли някаква надежда кейти да пукне скоро? Crazy

# 573
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
И на мен Дубай ми се стори странно, но може би за американците е една екзотична дестинация. А за "хабибито"  hahaha

# 574
Ами то май за всички е екзотична дестинация,не само за американците. Sick
За "европейците" също е повод за изключителна гордост да посетят 69 пъти
арабските емирства, да се снимат пред джамиите и да разправят колко
са очаровани от храната, от хотела и от всичко останало Sick
В тази връзка, наскоро чалгарката райна се изцепи в едно интервю,че
дубай бил като квартал на софия hahaha

Наистина ми доЙдоха в повече тоя дубай и абу даби - ми то цел месец сериите
са каканижеха оттам Sick И винаги под звуците на някви мазни гюбеци hahaha
Освен "хабибито", което Брук и бил си казаха 6969 пъти/и още си го казват!/,
бил по време на едно ядене изнасяше лекция всяка гозба как се казва в оригинал на арабски Sick
Брук тогава каза,че е чувала за "кебап" Joy

# 575
Здравейте аз много харесвах класическия Дързост и красота там винаги имаше екшън,напрежение като се върна години назад и ме обхваща носталгия Шийла беше една много важна фигура в сериала преглеждам стари клипчета в туба и си викам ех какъв уникален сериал беше ,но тогаа и бяха и млади и енергични сега неможе да им пуснат просто ейтака сцени с екшън да се бият една с друга ,но пък могат да измислят нещо за второто поколение млади в дързост но едва ли ще се получи същия ефект чудото е веднъж както се казва .....Много харесвах Мейси,Сали(Рип),Кристин,Фелиша,Карълайн както споменах и Шийла Картър ,а сега сериала изобщо не е същия седнали са на раздумка и нищо не се случва въпреки че бях малка на 12 го хванах почти отначалото сериала когато стартира в България гледах го с голям интерес с нетърпение чаках всеки един епизод да започне историите тогава бяха на ниво както се казва "правиха сериала като за псоледно"влагаха много труд..... Аз ако съм в медията канал 1 ще извада старите архиви от прахта и ще ги повторя отново да видят сегашното поколение какъв уникален сериал беше  Hug

# 576
Една от любимите ми сцени в Дързост и красота много трогателна сцена описваща(страст,романтика,напрежение,отмъщение,тъга)  Брук и Тейлър единни срещу Шийла  Cry Cry   и забележете дори сега няма и фонова музика из между сцените да повдигне духа на зрителите ,което много важен фактор за един сериал

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 18:13 от Asq123

# 577
Ясно е,че някУЙ кат почне да "тъгува" за "класическия филм" отпреди 69 години Sick
иде реч за "фенчета" на "света" тейлар и баба стефани Sick които сега за огромно щастие ги няма и филма е много по-интересен Naughty
И с какво толкова е бил "велик" "класическия филм"? Sick
В 90% от "великия,класически сюжет" Sick ставахме свидетели на едни и същи караници,скандали,закани,заплахи и преразказвания на отдавна изминали събития между Брук и баба стефани, Брук и великата "светица" тейлар и заговорите на тейлар и стефани срещу Брук Sick
Едно и също се поФтаряше десетилетия наред до припадък и до безсъзнание Sick
Много велик сюжет,нема що,айде нема нужда ooooh!

Да не говорим,че основно персонажите бяха грохнали старци и филма си беше баш пенсионерски Sick

Да не забравяме и факта,че сцени в чужбина се снимаха веднъж на десетилетка. Sick

Единственото, което сега ми иде в повече са персони като мая,картър и семейството й Sick

Сцената,която си пуснала и която е една от най-знаковите у филма,за енти път се развива в стаята от която излъчваха 90% от сцените Sick

# 578
  • София
                  Привет на всички ви!
                  Винаги чета темата, която рядко се появява на първите страници, но сега реших да се намеся, защото ме провокира със съжденията си Forrester 69. Категорично не съм съгласна с него. Поддържам Asg 123. Сериала не е същия, който ме приковаваше години наред пред телевизора. Много го харесвах. За мен той беше класика. Сега само заради старата тръпка го поглеждам, но винаги ме разочарова. Изчерпен до край според мен. Няма ги големите: Стефани, истинския Рич, Тейлър, Мейси, Сали, Фелиша, Карълайн и ............Продуцентите ако са умни ще го спрат, защото спомените от сериала ще са катастрофални. Аз също съм на мнение, че е по-добре да се повторят първоначалните серии и съм убедена, че ще се гледат с удоволствие от младото поколение, а и от всички други. Приятен и успешен ден на всички.

# 579
Категорично не съм съгласна с него.
Никъде не си коментирала ФАКТИТЕ, които съм изнесАл,(ако искаш,коментирай,ако има изобщо какво да кажеш по въпроса) тъй че от "мнението" ти ни най-малко не се разбира с какво по-конкретно категорично не си съгласна с мене Sick Ясно става обаче,че както обикновено съм познал и ти си фенка на светицата тейлър и баба стефани Stop Така че по-скоро категорично си съгласна с мен Naughty

Цитат
Няма ги големите: Стефани, истинския Рич, Тейлър, Мейси, Сали, Фелиша, Карълайн
Що за нелепици Sick
Каралайн умря в началото на филма Naughty Доста пресилено и нереално е да се изцепиш "няма я голямата Каралайн" все едно,че тя е била нон-стоп на екран Sick По тая логика що не спря да го гледаш още през 1990 година? Sick Stop
Коя е "голямата Фелиша"?Как може някой персонаж да мине за "голям", при положение,че сигурно има участие общо в 69 серии Sick
Мейси донякъде внесе жувот в сценария и по едно време беше с по-централна роля,ама тя 69696969 пъти изчезваше и възкръсваше, подобно на "света" тейлар Sick Не смятам,че персонажи,които безброй пъти си тръгват и се връщат след години, заслужават да им се обръща внимание Naughty
Сюжета покрай Сали също тъпчеше на едно място през цялото време Sick
Тя им крадеше моделите, стефани й отмъщаваше............от време на време имаше некви тъпи "комични" ситуации между двете,които бяха на ниво деЦката градина Sick много "велико",невероятна "класика" ooooh!

Цитат
Продуцентите ако са умни ще го спрат, защото спомените от сериала ще са катастрофални.
Това си е твое мнение Naughty
На мен ми е идеално сега-няма я дъртата пияница,развратница и пандизчийка тейлар,няма я стефани,няма го стария мургав и женствен рич Naughty
Има предимно млади хора, които РЕДОВНО пътуват в чужбина Naughty
Разговорите, в които се преразказват до припадък истории от преди няколко десетилетки,са сведени до минимум! Naughty
Вече няма сцени в които Брук си спомня за миналото си с рич,защото актьора е нов Laughing

# 580
НекУИ гУспУдинчета май много свободно време имат  Whistling

# 581

Forrester69 Как може да кажеш на големи актриси като Брук,Тейлър,Стефани,Сали и Карънлайн грохнали старци не става въпрос за фенове ,че тогава сериала беше наистина интругуващ,които именно те НАПРАВИХА СЕРИЛА сегашното младо поколение актриси и актиори са жива 0 ,то и за това повечето вече не го гледат сладка раздумка на чай и кафе никакъв сужет нищо ,относно красивите дестинации снимали се там сцени това е много повърхностно изказване не е важно в колко елегантна атмоффера ,стаи и палати и красиви места се снима ,а важното е да е интересен сериала може да се снима само в къщата форестър но важно е как ,кой и по какъв начин както и донесе огромна слава именно "сцените само в стаята" както казваш ти ...
Междудругото някой спомня ли си какви бяха сюжетните линии на Фелиша и Кристин ?Доколкото аз си спомням едната от тях беше забъркана с наркоман ,а другата с женен мъж или греша? Rolling Eyes

# 582
  • София
              Привет!
              Отново ще повторя, че за мен сериала от първите 15 години  беше класика в жанара. След излизането от него на Сюзън и Рон всичко тръгна на долу. Измъчената игра на Брук, стария Форестър и всички други с нищо не допринасят за възстановяване на предишната слава.
             Доколкото си спомням Кристън по-голямата дъщеря на Форестър първоначално се увличаше по Кларк, който след това се ожени за Съли. По-късно се влюби в един мексиканец красив, но HIV-позитивен. Голяма борба беше с родителите си, но успя да се наложи и се  ожени се за него. В последствие си осиновиха дете. Фелиша по-малката дъщеря, първоначално живееше в чужбина и имаше много премеждия - влюбвания в кой ли не. Разболя се много тежко, нямаше никаква надежда, но с помощта на известни лекари и денонощната подкрепа от Стефани, успя да оздравее. Всеки един образ носеше в себе си интерес, развитие и поука. Приятна вечер на всички ви.

# 583
Здравей, Nina NN напълно съм съгласна с изказаното мнение и аз харесвах първите 15 години от началото някъде до 2005/6 година аз и до там и го гледах де ...Хвърлях по едно око и след това,но не го и следях и винаги ....наистина доста изтормозено играят вече милата Брук и Ерик дали са всичко от себе си нормално вече да не могат да допринесат за сериала....Вчера се загледах то май и дублажите са сменени  newsm78 гласа на Брук ,а дублажа на Кейти е толкоз нереален спрямо актрисата  #Crazy.... Мерси за инфото за Кристин и Фелиша като ми разказа историите малко ми изплуваха тези моменти,а и смътно си ги спомням поради факта ,че не играха активно в сериала появяваха се и изчезваха в сериала.... Вчера като се загледах в епизодите през 90-те много хубав и класен избор на тоалети са им избирали както и макиажа ,косите в съчетание със стилни накети,огърлици и прочие  стил и класа бих казала ...  Hug

# 584
  • somewhere near the sea
Ася, Нина, добре дошли в темата. Коментирайте си свободно, без да се притеснявате от острите коментари на някои. Не се въвличайте в излишни спорове, само ще си скъсате нервите. Тук няма толерантност ако не боготвориш Брук и никой друг. Останалите трябва да умрат и сериалът да се превърне в "Брук спи", "Брук се...", "Брук се къпе", "Брук се..."

Общи условия

Активация на акаунт