Аз много рядко четях тази тема и не пишех точно за това, защото се пишеха обиди, грозни и неприятни неща за Стефани, Тейлър и др., а само се величаеше Брук. Нещо с което не съм съгласна. Сериала преди беше конструиран така, че да няма само положителни и отрицателни образи, което за мен е добре. Беше интересно да се проследи израстването и падението на героите, любовта и омразата между тях - чисто човешки отношения. Поради това смятам, че един истински ценител не би трябвало да застане на една страна и да плюе другата. Е да, всеки има право да симпатизира на едни или други, въпреки, че продължителността на сериала създаде предпоставки за смяна на любимците и вероятно това е било и замисъла на сценаристите, но изчерпи интереса ми. Всяка нова ситуация е повторение на доста предишни. Новият персонаж за мен е посредствен, сценария слаб, това и още много други неща не ми харесват и смятам, че е време "Дързост и красота" да приключи.
Доста се позабавлявах докато наваксвах с коментарите- Форестър, уникален си! 
И аз неведнъж съм казвал, че сериала загуби стария си блясък, но пък от друга страна наистина е добре, че вече изглежда по-разчупен и не се развива само в до болка познатите хол и кабинет. 

Както съм казвАл и преди, най-нормалното нещо на светА е когато някой е решил да гльода един безкраен сериал,който трае цял жувот,този някой да харесва ГЛАВНАТА ГЕРОИНЯ по пътя на логиката,нали така?Еле пък някУЙ ще каже защо трябва непременно да търсим пътя на логиката,след кат е пълно с нелогични неща в този жувот. Като например да мразиш Главната Героиня и цялата й рода и да хвърляш огЪн и жупел по тях с десетилетия
Айде нема нужда 
и не знам кога е починал баща му,но ми прави впечатление по коментарите,че уж съвсем "случайно" сценария е опропастен нейде в периода след 2002-2003-2005..........т.е. с други думи да извадим на масата..................фактити,иде реч за периода когато "светицата" възкръсна за енти път и на стари години спа по няколко пъти с всички мъже,които очите й видяха.Ако трябва да се говори за боготворене,това се отнасяше именно за "света" тейлар,която до онзи момент искаше да мине за непорочна девица,която жувее,за да съди хората.Тя и след като спа с цяла армия мъже,пак продължи да се изживява като вечната съдница,без да коментира своите похождения,но персони с този изключително вреден манталитет с лопата да ги ринеш
). Но началото й доста ми напомня на онова на оригиналната... дама от Долината.
... няма как тез имена да ми подскажат нещо отдавна не го гледам години
Иначе мъжете на Брук определено са повече от на Тейлър макар че тва не ми е важно но да се вклуча в спора
и двете си ги харесвам особенно кога бяха млади и енерги4ни и даваха екшън сцени,омраза,отмъщение ,съпричастност не може все да ги гледаме как се целуват или спат в леглото както сега е станал сериала бабишки
дори не мога да намеря и откъси на български