"Дързост и красота"- тема 82:"Sometimes love hurts..."-Понякога любовта боли

• 80 560
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • София
              Марси привет!
              Аз много рядко четях тази тема и не пишех точно за това, защото се пишеха обиди, грозни и неприятни неща за Стефани, Тейлър и др., а само се величаеше Брук. Нещо с което не съм съгласна. Сериала преди беше конструиран така, че да няма само положителни и отрицателни образи, което за мен е добре. Беше интересно да се проследи израстването и падението на героите, любовта и омразата между тях - чисто човешки отношения. Поради това смятам, че един истински ценител не би трябвало да застане на една страна и да плюе другата. Е да, всеки има право да симпатизира на едни или други, въпреки, че продължителността на сериала създаде предпоставки за смяна на любимците и вероятно това е било и замисъла на сценаристите, но изчерпи  интереса ми. Всяка нова ситуация е повторение на доста предишни. Новият персонаж за мен е посредствен, сценария слаб, това и още много други неща не ми харесват и  смятам, че е време "Дързост и красота" да приключи.

# 586
Здравейте и от мен! От скоро почнах (отново) да се интересувам от сериала. Следях го неотлъчно от 2004 до 2006 година. След това го даваха в неудобно за мен време. Сега искам да го изгледам отначало (1987 г). В темата видях, че някои от потребителите гледат точно тези серии. Бих искала да помоля, ако някой знае къде има всички серии качени, моля да ми сподели (може и на лично).   bouquet

# 587
Брей, от известно време не съм влизал в тази тема и тя взела, че живнала... hahaha Доста се позабавлявах докато наваксвах с коментарите- Форестър, уникален си! Joy

Добре дошли на новите фенки! Peace И аз неведнъж съм казвал, че сериала загуби стария си блясък, но пък от друга страна наистина е добре, че вече изглежда по-разчупен и не се развива само в до болка познатите хол и кабинет. Laughing Аз се наслаждавам на сцените по Париж, Аспен, Арабските емирства и т.н. и даже четох, че мислели в бъдеще да разнообразяват дестинациите- току-виж накрая дошли и в Булгерия.  Laughing

ТеДДиТу, попринцип във Вбокс има качени доста от първите епизоди- мисля, че ги имаше поне до 50-ти-60-ти някъде, а може и по-натам. В Dailymotion също може да провериш, и там бях гледал нещо. Peace

Nina NN, като допълнение към твоя разказ за Кристен ще спомена, че в най-новите епизоди осиновеният им син с Тони е вече голям мъж и се опитват да го правят доста основен персонаж, заедно с двете му възлюбени. Laughing Едната си е същинска нова Брук- дойде нейде там от бедните квартали и реши, че иска да прилапа богатото гадже на най-добрата си приятелка, която всъщност е и нейна сестра... и успя... Laughing

Asq123, ако ти липсва Шийла, може да хвърлиш едно око на най-новите епизоди, в които една от новите героини Куин си е отвсякъде психарка-заместителка. Laughing Най-актуалния нейн сюжет е с Лиъм, когото тя попринцип не харесваше, защото жените все си падат първо по него, а не по сина й... Та тя реши да се възползва, че Лиъм си е изгубил паметта, за да го затвори в една хижа и да го лъже че са съпрузи и се казват Адам и Ева. Laughing Даже си полегна с него няколко пъти, за да е 'по-убедителна'. Joy Опита се да убие и Дийкън, който знаеше тайната й. Накрая обаче всичко се разкри и тя избяга, а сега я чакаме да се върне и в стил Шийла бързо-бързо да й бъде простено всичко и да си заживее сред хората, които е тероризирала... Joy

Тя всъщност може би даже е най-любимият ми нов персонаж в сериала, след като Стефани и Тейлър отлетяха. И Брук и Ерик ми допадат донякъде, главно защото са единствените останали от едно време.

# 588
SG7 Видях малко от "новата Шийла" отдавна не ме кефи как играе неможе да замести Шийла даже по едно време имаше слухове из американските форуми че щелид а вкарват Шийла а за замаска да върнат историята натресоха тази  Joy това за нова Брук ме заинтригува я постни една снимка на "новата Брук"  newsm78

# 589
SG7, Благодаря  bouquet

# 590
Форестър, уникален си!
Благодаря ти newsm20

Цитат
четох, че мислели в бъдеще да разнообразяват дестинациите- току-виж накрая дошли и в Булгерия.
Къде го чете тУЙ?

Не разбирам дългогодишната демонстрация на непоносимост от "авторката" към Нейно Величество Главната Героиня Брук Stop Както съм казвАл и преди, най-нормалното нещо на светА е когато някой е решил да гльода един безкраен сериал,който трае цял жувот,този някой да харесва ГЛАВНАТА ГЕРОИНЯ по пътя на логиката,нали така?Еле пък някУЙ ще каже защо трябва непременно да търсим пътя на логиката,след кат е пълно с нелогични неща в този жувот. Като например да мразиш Главната Героиня и цялата й рода и да хвърляш огЪн и жупел по тях с десетилетия ooooh! Айде нема нужда Naughty

Относно коментарите как синът "провалил" сценария, аз не следЯ всички световни форуми и сайтове,свързани с филма Sick и не знам кога е починал баща му,но ми прави впечатление по коментарите,че уж съвсем "случайно" сценария е опропастен нейде в периода след 2002-2003-2005..........т.е. с други думи да извадим на масата..................фактити,иде реч за периода когато "светицата" възкръсна за енти път и на стари години спа по няколко пъти с всички мъже,които очите й видяха.Ако трябва да се говори за боготворене,това се отнасяше именно за "света" тейлар,която до онзи момент искаше да мине за непорочна девица,която жувее,за да съди хората.Тя и след като спа с цяла армия мъже,пак продължи да се изживява като вечната съдница,без да коментира своите похождения,но персони с този изключително вреден манталитет с лопата да ги ринеш Sick
Ако на някУЙ сценария не му се струва достатъчно извисен за неговото ниво,да не гльода,елементарно е.

# 591
  • София
Привет на всички!
Форестър, "Дързост и красота" го гледах дълги години - тук и в Германия /много серии напред/. Сериалът ми харесваше по много причини, но и с това, че имаше развитие на образите. Нямаше само положителни или само отрицателни. Имаше чисто човешки чувства и отношения.: обич към децата, семейството, работата,
взаимопомощ, състрадателност и разбира се омраза и отмъстителност, когато го изискваше ситуацията. Що се отнася до това колко по- голяма е "армията" от мъже с които е спала Тейлър и с които Брук, има да спорим с теб, както и какви са моралните устои и на двете. Коя е постъпвала с измама към партньора си, към съперницата си и Бога ми спала със съпруга на  дъщеря си и сестра си / за мен морално кръвосмешение/. Тема за размисъл.
Хубава вечер на всички!

# 592
SG7 Видях малко от "новата Шийла" отдавна не ме кефи как играе неможе да замести Шийла даже по едно време имаше слухове из американските форуми че щелид а вкарват Шийла а за замаска да върнат историята натресоха тази  Joy това за нова Брук ме заинтригува я постни една снимка на "новата Брук"  newsm78

Помня ги тези слухове за Шийла, жалко че не се реализираха. Аз поначало се чудя ако решат да я връщат, как ли ще изглежда, тъй като тя след като напусна ДиК отиде в "Младите и неспокойните" и си направи операция, за да прилича на Филис, но пък към днешна дата актрисата, която играеше Филис вече е в General Hospital... Мешавица... Joy

'Новата Брук' има много хляб да яде, за да стане като Секси Бабата Mr. Green (без майтап- след като и Стефани си отиде, Брук вече е най-възрастната жена в сериала след Пам #Crazy). Но началото й доста ми напомня на онова на оригиналната... дама от Долината. Mr. Green Но този път са решили да е тъмнокожа, за разнообразие:

Казва се Саша и е извънбрачна дъщеря на бащата на Никол и Мая (ако тези имена ти говорят нещо Mr. Green).

А ако пак ще подкарваме спор Брук-Тейлър и ще им броим мъжете- на Брук все още са повече. Peace Mr. Green

# 593
SG7: Та тя няма нищо общо с Брук може би само само характера и е сходен като на Брук ...много ми е безлична таз Саша леля  Брук на светлинни години от нея   Thinking... няма как тез имена да ми подскажат нещо отдавна не го гледам години  Grinning Иначе мъжете на Брук определено са повече от на Тейлър макар че тва не  ми е важно но да се вклуча в спора Crazy и двете си ги харесвам особенно кога бяха млади и енерги4ни и  даваха екшън сцени,омраза,отмъщение ,съпричастност не може все да ги гледаме как се целуват или спат в леглото както сега е станал сериала  бабишки  Joy
Шийла и аз знам че участвала в някъв друг сериал ужасно много ми липсва стария дързост  и красота  Sad дори не мога да намеря и откъси на български

# 594
SG7: Та тя няма нищо общо с Брук може би само само характера и е сходен като на Брук ...много ми е безлична таз Саша леля  Брук на светлинни години от нея   Thinking... няма как тез имена да ми подскажат нещо отдавна не го гледам години  Grinning Иначе мъжете на Брук определено са повече от на Тейлър макар че тва не  ми е важно но да се вклуча в спора Crazy и двете си ги харесвам особенно кога бяха млади и енерги4ни и  даваха екшън сцени,омраза,отмъщение ,съпричастност не може все да ги гледаме как се целуват или спат в леглото както сега е станал сериала  бабишки  Joy
Шийла и аз знам че участвала в някъв друг сериал ужасно много ми липсва стария дързост  и красота  Sad дори не мога да намеря и откъси на български

Саша тепърва прохожда като 'нова Брук'. Mr. Green Но ми се струва, че сценаристите съвсем умишлено я подбутват натам. Ето, тези дни тя даже специално 'разговаря' с портрета на Стефани и приказваше как се надявала някой ден и нейният портрет да виси на тази стена- типичната амбиция на Брук от едно време, когато мечтаеше да стане част от богаташкото семейство... Joy И после, когато Зенде тръгна да й съобщава, че ще се върне при Никол, тя изведнъж му изтърси, че е бременна- спомням си, че и Брук беше направила същото в първите години на сериала, когато Ридж мислеше да се върне при Каралайн, но беше възспрян от бременността на... другата. Интересно е, че по онова време Брук наистина беше 'другата'- не тя, а Каралайн си беше голямата любов на Ридж.
Не знам къде може да гледаш старите епизоди на БГ, и на мен ми се иска да си ги припомня с това аудио... Убеден съм, че все някъде има хора, които са си го записвали на видеокасети навремето, но дали някой ще се сети да прехвърли записите в нета? Laughing

# 595
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
да ти кажа на мен ми е кеф да гледам ДиК в оригинал на английски
с БГ дублаж даже не съм гледала всички серии, защото сераила го следях на немски телевизи и вече ги бях гледала сериите.
Ще се радвам ако някъде ги има в оригинал или на БГ.
По едно време имаше канал в youtube, където една потребителка качваше сериите от 1987 съвсем от началото и беше стигнала до 1989, но ги блокираха и ги махнаха заради авторски права.

# 596
  • somewhere near the sea
И във V-box  има добри колекции.

# 597
И във V-box  има добри колекции.

А може ли линк?

# 598
  • somewhere near the sea
The Bold and The Beautiful

Има и други, пробвай с търсачката.

# 599
Уф че са подразних, баба ви Франкенщайн пак са появява да ни дразни от екрана #2gunfire
Тая натегачка може да влезе в рекордити на гинес за 69 милиарда напущания и връщания в един и сущ сериал #2gunfire
Баба ви Джуклица е доказателство за съществуването на третия пол. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт