"Дързост и красота"- тема 82:"Sometimes love hurts..."-Понякога любовта боли

• 81 010
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Честит Рожден Ден на Нейно Величество Главната Героиня Брук txtloves newsm76 Two Hearts Heart Eyes Heart luvbed Two Hearts newsm51 1dating
Жива и здрава и все тъй единствена и неповторима!
 newsm59 nbirthday newsm67 Gift party023 cook newsm38 party041 ura Tada mrstraetz newsm24 smile3510 baloni happy bd hbday bdbaloni baloni Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss newsm41

# 601
Дано не получи за подарък розови кюлоти, че ще вземе да ги обуе по стар навик, а телесата й отдавна вече не са за показване  Naughty
Ще докара уплах на хорЪтЪ  Crazy

# 602
  • София
          Честит рожден ден и от мен! Желая  да е жива, здрава и щастлива! Но да е единствена и неповторима като актриса - НЕ Е! /Sorry/

# 603
  • somewhere near the sea
Рожден ден на Брук ли? newsm78 newsm78

# 604
  • somewhere near the sea

Това е написала Катрин под тази снимка:
Look who I ran into last night! The original Ridge Forrester! Love u Ronn Moss!!  Miss u!("Вижте кого срещнах миналата нощ. Оригиналният Ридж Форестър. Обичам те, Ронн Мосс. Липсваш ми")

# 605
Катринчето както винаги е неотразима Blush

рон Прост все повече замязва на травестит Naughty

Инак относно сериите по Бнт
забелязвЪм,че Хоуп ще ми липсва Naughty
Навремето ме дразнеше,обаче напоследък забелязЪх,че
актрисата е почнАла да играе доста професионално,пък и по-симпатична станА визуално Naughty
Все нещо ставаше та не можеха да са събЕрат с Лиам....
номерата на кУЙн също си имаха своя чар.Шъ ми липсва тоз сюжет.
Накрая доста нелогично беше мигновеното офейкване на Хоуп за чужбина,
точно когато можеха с Лиам да се******събЕрат........

Много тъпо,че двете щерки на Брук вече не участват в сюжета,
а и сценаристити не искат да намерат други актриси,които да изпълняват ролите.

По тоз повод шъ ни занимават цяла вечност с жената-мъж  Sick

# 606

Много тъпо,че двете щерки на Брук вече не участват в сюжета,
а и сценаристити не искат да намерат други актриси,които да изпълняват ролите.

Тук мога да се съглася със теб. Лично на мен Бриджит ми е любимка. Много мил и почтен персонаж беше.  Heart Eyes

# 607
  • somewhere near the sea
Прави сте, че сценарият определено изпростя. Нищо интересно не се случва. Поне в сериите по БНТ. Изоставаме вече близо 2 години

# 608
Някой знае ли къде мога да гледам сериите който излъчват по бнт освен в сайта им ,качват ли се някъде другаде

# 609
  • somewhere near the sea
Заповядай
Вероятно има и още

# 610
благодаря

# 611
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
В САЩ има слухове, че ДиК пак е с много нисък рейтинг и заплашен със спиране ако не през 2017, то през следващите години. Миналата година са подновили договора за ДиК с надеждата, че рейтинга ще се качи, но феновете не са доволни, че се въртят едни и същи истории.
Колкото и да ми е неприятно да го кажа, май по-добре да го спрат гледам го по навик и ако не е историята с Куин сега даже няма и да го гледам  Crossing Arms

# 612
  • somewhere near the sea
Наистина няма развитие. Като цяло си следват почти трийсетгодишната схема-близък план, безкрайни диалози, само се сменят участниците. Дори декорите са от миналия век. Единственото "ново" е, че героите ползват мобилни телефони, таблети и лаптопи.
 И не че не се случва някой да се влюби във възрастен човек, но това в сериала стана правило- връзка между хора, които ги дели поне половин век.

# 613
  • somewhere near the sea
Красавицата се напива ежедневно, защото мъжете не падат в краката ѝ.  Joy rotfImbo На Ридж, на Ерик и на Дийкан приложи изпитаните си въдици, но номерът ѝ не минава

# 614
Ох не мога, много се смях  Joy Joy:
https://www.youtube.com/watch?v=XBDAS-5Vopw

Общи условия

Активация на акаунт