"Дързост и красота"- тема 82:"Sometimes love hurts..."-Понякога любовта боли

• 81 012
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Записвам се ПЪРВИ Naughty в темата за новата година Naughty
(както е по стар обичай Naughty)

Чуда са на коментарити на някУЙ персони newsm78
Тези персони пак гльодат някъф алтернативен сериал Sick
Какви въдици е приложила Брук на ерик? Sick

Дикан драпа неистово за Брук, дори в днешната серия
я пита дали има шанс за тях двамата Naughty Naughty Naughty
Въпреки че предложи преди някОлко серии на кУЙн да са оженат,
той е готоф да й бие шута,защото неговата тръпка разбира се е Брук Naughty Naughty Naughty

бил също винаги е харесвал Брук, но се върна при онова Квазимодо кейти,
само и единствено защото Брук е изключително благородна
и отиде в Италия,за да даде шанс на връзката на неблагодарната си сестра и бил Naughty Naughty
Когато Брук се върна от Италия, бил веднагА отидЕ при нея,за да й се натиска и да я пита
що си е тръгнАла Naughty Naughty Naughty

Някои персони бленуват от 30 години Брук да остане сама(за да се почувстват по-спокойни ooooh!)
но този момент не е дошъл Naughty

# 616
За много години на всички! Бъдете здрави и се обичайте!

Отдавна не следя сериала, но от прочетеното разбирам, че Брук продължава да се котира сред заблудените. Та тя жива ли е още  ooooh! И каква любов и желание на тази възраст. Дикън сигурно е на 70, а Брук би трябвало да гони стотака  Mr. Green

# 617
  • somewhere near the sea
Котира се-вятър. Whistling В момента е сама и се опиянчи, затова ходи в "Анонимни алкохолици", където хвърли въдички на Дикън. Новата прима на сериала се казва Мая и е транссексуална. Живее с Рик, но той още не знае това.

# 618
Оф,отвратително време е навън,но какво може да се очаква по това време на годината Sick
Кой имаше рожден ден днес,че забравих? Laughing

Инак относно филма ни мога да разберА каква е логиката на сестръта на мая newsm78
Тя са скъсА да я изнудва и заплашва,че шъ каже на всички,че всъщност мая е мъж Laughing
Обаче ако им каже,тя що си мисли,че шъ намаже с нещо? newsm78
Да речем,че изгонят мая......и кво? newsm78
Ще направят никол няква мега звезда по тоз повод ли?
Никва логика не намирам в изнудването на тая наглячка никол.
И освен сичко останало е супер грозна, мъ са натяга да става моделка Sick

# 619
  • somewhere near the sea
Оф,отвратително време е навън,но какво може да се очаква по това време на годината Sick
Кой имаше рожден ден днес,че забравих? Laughing

Инак относно филма ни мога да разберА каква е логиката на сестръта на мая newsm78
Тя са скъсА да я изнудва и заплашва,че шъ каже на всички,че всъщност мая е мъж Laughing
Обаче ако им каже,тя що си мисли,че шъ намаже с нещо? newsm78
Да речем,че изгонят мая......и кво? newsm78
Ще направят никол няква мега звезда по тоз повод ли?
Никва логика не намирам в изнудването на тая наглячка никол.
И освен сичко останало е супер грозна, мъ са натяга да става моделка Sick
Скрит текст:
Аз имах рожден ден Joy Joy Joy

Обясни си го с логиката на шопите: "Я не сакам да съм добре, я сакам на Вуте да е зле."
Ако и тя стане модел, значи Форестър съвсем са я закъсали.

# 620
Естествено, че ще стане модел. Laughing По-натам ще изскочи и още една трета сестра (ако Мая я водим 'сестра'), която също ще навлезе в бранша. Joy
За радост, след този зле направен транссексуален сюжет Мая стана епизодична героиня и вече не ни се налага във всеки епизод да се наслаждаваме на 'величието й'. Разбира се, появява се отвреме-навреме, главно за да насилва девственната тийнейджърка Никол да им износва бебетата с Рик. Тъй де, и 'различните' имат право на семейство, та защо да не прецакат младежкия живот на наивните си роднини.

Интересното в най-новите епизоди от Америка- семейство Спектра се завърна в лицето на една племенница на Сали, която носи нейното име. Покрай нея в сериала влизат и баба й (сестра на Сали), внукът на някогашния шивач на Сали- Сол- който също се казва Сол, и секретарка на име Дарлита. Laughing
А Брук понастоящем е станала по-голяма патица и от Бриджит. Ридж й изневерява с Куин, а тя обикаля насам-натам като някоя скучна леля и въобще не загрява. Стефани веднага ги надушваше, но явно на Брук старините й ще са по-различни... Mr. Green

# 621
От доста време не гледам сериала, но щом на Брукасита ще й изневеряват, непременно ще се гледа с удоволствие   Mr. Green
От колко часа го дават?

# 622
От доста време не гледам сериала, но щом на Брукасита ще й изневеряват, непременно ще се гледа с удоволствие   Mr. Green
От колко часа го дават?

Тази изневяра няма да я дават скоро у нас- може би след 2-3 години. Още по-забавното в случая е, че Брук тъкмо избра Ридж пред Бил и наш Риджко още на първия месец реши, че ще се опитва да разкара Куин от семейството като... я съблазни. Разбира се, без да казва на голямата си лИбоФ. Mr. Green Ама планът май се насочи към истинска любов с жертвата и накрая младата му годеница Брук май ще остане на сухо... Joy
Действително, от колко часа го дават по БНТ, че и аз там не съм го гледал много отдавна?

# 623
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
аз го гледам на БНТ 2 от 18,00-18,25, нямам идея БНТ от колко го дават. Май на 2 са назад със сериите.

# 624
  • somewhere near the sea
По БНТ го дават в супер "гледаемото време"- 11.20. ooooh!

# 625
"Осведомителя" шъ ли са научи най-накрая да пише будещити серии в бембян цвят? Naughty
Има ора, които гльодат само по БНТ Naughty Naughty

НякУЙ персони си умират от яд,че техните уж "любимки" от 69 години ги нема в сериала smile3508 и продължават с нелепи коментари за Нейно Величество Главната Героиня Брук Naughty благодарение на която съществува сериала и благодарения на която има какво да гльодат Naughty Naughty

Цитат
Обясни си го с логиката на шопите: "Я не сакам да съм добре, я сакам на Вуте да е зле."
Ахаа!Наистина такъва им е "логиката" на тия...персони,ако изобщо има логика при тях Sick
Явно и никол е на сущия принцип.Нали никУЙ не си мисли,че видиш ли тя съвсем случайно се е притеснила за имиджа на некъф непознат мултимилиардер ooooh! Много подла изнудвачка Naughty

Цитат
Скрит текст:
Аз имах рожден ден Joy Joy Joy
Скрит текст:
Тъй ли.Каква изненада.Явно съм запомнил без да искам.
А едно време като бяхме млади нали уж имаше бая пишман "приятелки", дето ти честитяха,къде са сега Sick ooooh!
Много е лесно някои...персони да се сещат за някой, само когато им трябва, та да си направят цирка/

аз го гледам на БНТ 2 от 18,00-18,25, нямам идея БНТ от колко го дават. Май на 2 са назад със сериите.
И как го гльодаш по БНТ 2, като тия миндили постоянно го пущат и спират Sick
Обикновено по БНТ2 го пущат с 30-40 серии назад, и когато настигнат сериите от БНТ1, го спират за няколко месеца Sick Желязна стратегия Sick И това всеки път го правят от години Sick И сега понеже вече са с 2 серии назад от БНТ 1, очаквам за енти път да го спрат за неопределено време Sick Ша повърна Sick

# 626
  • Най-красивата страна
Този сериал няма край.Май повече от 20 години го гледаме Whistling

# 627
  • somewhere near the sea
Тази година ще станат 30 години smile3521

# 628
Офф сюжета ми са види зашит с бембяни конци Sick Stop
Сакъш некУЙ петокласник го е писАл Sick
Айсе Сега някУЙ да ми ********* обЯсни кък така баш в Америка,гдето всеки мазен *********си развява********* и даже много ******** от цял свят отиват именно там за да си развяват на спокойствие ********** и в сущото време видиш ли аджАба вече слушаме от некОлко месеца разговори между мая,никол и картър как ако се разберяло,че мая е жената-мъж, това видиш ли щело да срути компанията из основи и никога повече нищо нямало да е същото Sick Stop
И тука говорим не само за Америка ами по-спицялно  за Холивуд(гдето уж се развива действието) ooooh! Холивуд,който е развъдник на **************,както и на ********* и на **********

А бил и двамата му прости сина кък си представят ситуацията?
Ша отидат при Рики и шъ го информират:
"Разбрахме,че си спал с транссексуална, което автоматично означава,че трябва да ни подариш компанията и да идеш да се скриеш някъде"?
Абсолютна нелепица ooooh! Sick
На някво децко филмче ми мяза работата Sick

# 629
В този сериал отдавна не е задължително да има логика. Laughing Както когато Ридж и Рик си разменяха компанията и който станеше шеф, той задължително взимаше и имението Форестър. Joy

Общи условия

Активация на акаунт