"Дързост и красота"- тема 82:"Sometimes love hurts..."-Понякога любовта боли

• 81 010
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
аз от 2013 насам гледам сериите колкото да кажа, че следя какво става.
Бях голям фен (и все още съм) на Сюзън Фланери и след като тя си тръгна от сериала вече не ми е интресно.
Започнах да гледам сериите от 1987 от vbox7 (  bouquet на TOPCAT) и др. от по-старите които намеря в YouTube, просто са ми по-интересни.
Ще се радвам ако на някого му се коментират стари сезони с мен.  Blush
Малко по-напред коментирахме тъпи сюжети, та да добавя, че за мен беше доста странно да убият Фиби в катастрофата с Рик. Това с катастрофите е доста изтъркана тема в  ДиК.  Whistling

# 481
Старите епизоди са си страхотна класика. Имаха си класа, стил, излъчване... Пак имаше и боза, но всичко беше поднесено по много по-различен начин. Към днешна дата е останала предимно бозата... и опитът да са интересни със сюжети като настоящия. Но останалото си е заминало... Основна част от него действително си замина със Стефани- личи си каква тежест имаше тя за сериала.
Аз отвреме-навреме мяркам някой от епизодите, качени във vbox, а после си пускам и някой от новите, за да видя контраста. Laughing

# 482
а контраста е огромен! Naughty
за ревютата да не говорим, чаках ги с нетърпение - блясък от всякъде. Сега дори мода не остана в сериала.

# 483
На мен ми липсва съперничеството и приятелството между Сали и Стефани. Съревнованието им в ревютата, кражбата на модели. Старият Ерик като глава на фирмата и семейството и неговото лоялно и безпристрастно мнение.
Липсва ми стилът, класата, моралът и поуката във всеки един сюжет (какъвто и да е той).

Липсват ми Ник и Бриджит (особено Бриджит, много я харесвах).  Heart Eyes

# 484
Емилия, напълно си права липсва класа, хумор, стил. Много неща липсват. Да и преди имаше любовни триъгълници и всичко, но доброто побеждаваше. Сега искат да ме убедят, че толерантността към транссексуалните е над доброто възпитание. Рик и Мая се подиграха с членове на семейството и сценаристите очакват да им прости публиката. Не съм съгласна  Crossing Arms Naughty
П.П и на мен ми липсва Бриджит

# 485
  • somewhere near the sea
Аз се дразня, че в Бг телевизията-майка отново изостава с епизодите.
Аз вече почти не познавам човек, който да гледа ДиК по БНТ... Толкова е закъсал в БГ, че няма накъде... А когато започне този транссексуален сюжет, сигурно и малкото останали зрители ще се хванат за главата и ще спрат да го гледат. Mr. Green
Има тук-там...Във входа имам няколко баби, дето са остаряли с тоя сериал-все ме питат да им разправям напред.
То интереса се забелязва и от мижавата активност в тази тема, която е още от 2013... А навремето беше една от най-популярните във форума...
От 2008 година е темата.  Grinning Grinning

# 486
Има тук-там...Във входа имам няколко баби, дето са остаряли с тоя сериал-все ме питат да им разправям напред.
И аз навремето, като бях малко момченце, седях с бабите пред блока и им говорех за ДиК. Joy Представям си как биха ме изгледали тогава ако им бях казал, че в сериала ще се появява мъж, който си е сменил пола и вече е жена... Joy

От 2008 година е темата.  Grinning Grinning
Имам в предвид конкретната тема 82, която си е от 2013. Толкова нисък интерес не е имало към ДиК досега. Навремето изписвахме някоя тема за седмици, а тази вече втора година се влачи. То се забелязва и в числата де- 81 теми за 5 години... а после 1 тема за почти 2 години... Joy

Аз мисля, че и преди съм казвал (даже може би беше в тема 82 Laughing), че откакто се смени дизайна на форума, някак си изгубих кефа първо да търся раздела 'Романтични сериали', а после да се ровя и да търся ДиК насред океана от турски сериали.  ДиК си е и романтичен, но мястото му не е тук, според мен.

# 487
  • somewhere near the sea
Да, прав си! През 2014 продуцентите започват да въртят старите изтъркани клишета, останали от любовните триъгълници на Брук. Само дето сега ги прилагат на Хоуп, но не е същото. Цяла година из американските форуми и ФБ призовават да спрат с това копи-пейст, затова решиха да вкарат нови герои и нещо по-драстично като травеститът Мая.
А сюжетът Ридж/Каролайн(младата) ми е направо противен.

# 488
спойлър
Скрит текст:
Торн се завръща  Party
надявам се малко да помръдне сюжета  ooooh!

# 489
  • somewhere near the sea
А дано, ама....
Изчерпаха се, пре-преповтарят се...Новите герои са бледи копия, гледаме го от дъжда на вятър, не се питаме вече "Какво стана?"

# 490
  • somewhere near the sea
Мъчно ни е за онези времена............

# 491
Marsi и на мен ми липсват много златните години на ДиК  Tired
бях ви казала, че се зарибих да гледам стари серии. Гледам от 1987 каквото намеря и от 1990 (в момента).
Имам въпрос, ако някой може да ми отговори ще се радвам. При първата показана сцена през 1987 на Кларк и Стефани от разговора става ясно, че тя го е "наела" да сваля Кристън. Как обаче и къде го е намерила? Някой нещо да помни?
благодаря!   bouquet

# 492
Привет на всички     bouquet

Кларк бе един никому неизвестен дизайнер. Имам спомени, че по едно време вече работеше във Форестър, дали не бе точно по времето, когато  Стефани го "откри"? И имаше гореща връзка с една дама на ръководна позиция във фирмата Форестър (Марги? или нещо подобно),  дори имаше и бременност. Бебето бе точно в периода след като се прехвърли на Кристън. И после един от лекарите в ДиК бе синът му от тази предна връзка.
Като се коментира Кларк, давали ли са напоследък нещо за другия му син - този на Кларк и Сали?
И двамата му синове бяха атрактивни мъже, ще се радвам, ако развият действие и с тях.

Чета, че се очаква раздвижване с Торн. Кога ще се появи?

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 10:16 от Sega

# 493
Здравей Sega,
100% когато Кларк се появява и Стефани вече го е уговорила да сваля Кристън той работи за Сали, но не е доволен от работата си и иска шанс във ФК. Такава им е и уговорката - той сваля Кристън, Стефнаи му урежда Ерик да види неговите дизайни. Кларк има връзка с Марго, която е дясната ръка на Ерик по онова време. Как се запознават нямам спомен. Марго ражда Марк - от Кларк. Марк се беше появил към 2003 и май имаше връзка с Бриджит. Си Джей напусна града и продаде бара Инзомния от тогава не се е вясвал. Аз  много харесвах актьора

даже скоро си мислех, че би било добре да ги върнат Марк и Си Джей  Thinking
за Торн пишеше за 07.07  или нещо такова, че се връща.

# 494
  • somewhere near the sea
Този Марк беше кардиолог и помогна на Стефани да имитира инсулт(или инфаркт), за да може  тя да накара Ридж да се ожени за Тейлър, което се случи, но много скоро измамата се разкри, бракът беше анулиран и Марк беше принуден да напусне града.

Общи условия

Активация на акаунт