"Дързост и красота"- тема 82:"Sometimes love hurts..."-Понякога любовта боли

• 81 014
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Е,все пак не е лошо да има поне някаква логика, инак се получава пълен абсурд Laughing
Например драмата с тоя естроген Joy
Супер нелепа история.В момента от персонажите няма лекар,ако не бъркам Laughing
Как един средностатистически мъж, без да е лекар (или евентуално някъф здравен работник)
знае нещо за естрогена?Ми на мен примерно абсолютно нищо не ми говореше тоя естроген.
И да видя,че някУЙ  го пие, абсолютно нищо няма да си помисля(поне преди да проверя в интернет Laughing). След като провериХ, са оказА,че и жените и мъжете имат естроген Laughing
Ми никъде не пише,че ако някой взима, значи непременно е транссексуален hahaha
Мая поне като е такава,би трябвало да е по-осведомена.Тя какво се озърта като престъпник докато го пиеше, все едно че вади отрязана глава от чантата си hahaha
Рики пък и той нали много учен hahaha като виде естрогена и рече:
"естрогена се взима от възрастни жени в менопауза или с артритни проблеми.Ти защо го взимаш"? hahaha Направо шъ почина hahaha
Тя пък му отговори,че с естрогена "се регулира" Laughing Какво ша рече,че я регулира? Laughing
При което той й рече "оооо,ясно,разбирам,извинявай за моето любопитство" hahaha
После пък дъртия любовник на пам (май чарли се казваше) като виде естрогена веднага се изцени:
"естрогена означава само едно - тя е транссексуална" Joy
Дъртата кукумица пам ,която по пътя на логиката на Рики би трябвало да е добре запозната с естрогена,защото е хем дърта, хем отдавна се е запознала с менопаузата,тя пък не беше чувала за него  hahaha но после каза,че е проверила в интернет кога се пие Joy

P.S. - Рики нали по едно време се развращаваше с баба си тейлар, та може от там да е запознат- сигурно старицата си е регулирала остеопорозата Joy

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 23:02 от Forrester69

# 631
  • somewhere near the sea
.... си е регулирала остеопорозата Joy

Joy Joy Joy

Естроген дават и на по-млади(жени)- против окосмяване, за кожата, регулиране на овулацията и сексуалното поведение. Такива като Мая го вземат, за да не им растат брадата и мустаците Laughing

Сега докато научат всички, ще дойде второто пришествие.

# 632
Ако транссексуалните пият естроген за да не им порасне********брада Joy
защо по-добре не си направят********(не съм сигурен как се казва процедурата)........
да ги "облъчат" и да не им расте повече Laughing Тази услуга се предлага от доста време доколкото съм чувАл и се ползува и от мъже и от жени Naughty
Представям си Рики като я питА що го пие,тя да му беше казАла:
"за да не ми порасне брада" Joy или "регулирам си брадата" Joy Joy Joy
Или пък тя просто можеше да го запита :
"Искаш ли да си пусна брада" Joy

Учудих са на реакцията на рич,когато разбра.Мислех,че ша са зарадва и веднагиш ша бие гонга,та сички да разбЕрат.А той дори се шокира и му станА мъчно за Рики hahaha

чарли и пам пък решиха,че е най-добре да не казват на никУЙ,за да не ги изгонят от работа Laughing
А аз си мислех,че видната клюкарка пам ще каже на всички на секундата.Интереса клати феса.

никол също реши,че е по-добре да си мълчи Laughing  Добре че след дълго мълчание, поне картър изплю камъчето,щото иначе щеше да се получи че всички без Рики знаят,но си траят Laughing

# 633
  • somewhere near the sea

# 634
Уффф, най-накрая Рики узна,че е спал с Кончита Вурст Laughing
И после, понеже има опит с катастрофи, пак катастрофира и разбира се пак нищо му нямаше Laughing
Той и от тераси беше падал Laughing абе железен е Laughing

Сценарисчиче пак направиха некъф абсолютно нереален сюжет.
Не мисля,че някой адекватен мъж ще каже,че не го бърка,че жена му преди това е била мъж Laughing Да не говорим,че той искаше и деца,ама сега са оказА,че и тУЙ не било проблем-те щели да си осиновЯт ooooh! Sick
Извращения Sick

Интересно ми е какво ли щеше да прави стефани, ако имаше транссексуална снаха hahaha

# 635
здравейте. някой гледал ли е по нови епизоди по чужди програми да даде малко жокерчета

# 636
здравейте. някой гледал ли е по нови епизоди по чужди програми да даде малко жокерчета
стефка ще убие алекзандра (както майка й тейлър уби майката на алекзандра, която се казваше Дарла) Sick
рич и щерка му най-нагло ще откраднат компанията и ще почнат да се правят на пишман началници Sick
лиам изживява бурна любов с кУЙн,а след това рич и кУЙн се "влюбват" Laughing

# 637
Интересно ми е какво ли щеше да прави стефани, ако имаше транссексуална снаха hahaha
Щеше да я гони повече и от Брук. hahaha Особено ако беше такава измамница и златотърсачка като Мая.
А транссексуалния сюжет тепърва ще става мъчителен за гледане. Аз до едно време се надявах, че Мая ще си получи заслуженото (не само защото не е казала истината на Рик, а и защото тя все пак се върна към него, защото му искаше парите и името), но мистър Бел и сценаристите му решиха да се изсилят в опита си да ни покажат колко по-велики са транссексуалните от хетеросексуалните. Предстоят всевъзможни подмятания как Мая си била пълноценна жена, колко много била преживяла горката (все едно някой я е карал), чак ще я обявят и за първия транс модел на Форестър и ще й пуснат някакви поразголени фотосесии (тъй де, да се види колко секси жена е Laughing)... Аз до един момент изпитвах подразнение от всичко това, но по едно време вече взе да ми става стана смешно колко нереално е показван сюжета. А, мисля че върхът беше, когато заради величието й я поканиха да пее националния химн на едно голямо събитие, мисля че мач на стадион... Изглеждаше като някоя музикална легенда... Laughing За причината да се върне към Рик не се спомена и дума повече, твърде велика е за да е била златотърсачка.

стефка ще убие алекзандра (както майка й тейлър уби майката на алекзандра, която се казваше Дарла) Sick
рич и щерка му най-нагло ще откраднат компанията и ще почнат да се правят на пишман началници Sick
лиам изживява бурна любов с кУЙн,а след това рич и кУЙн се "влюбват" Laughing
Между любовниците на Куин ще вмъкна и Дядо Мечо. Laughing С него уж е най-голямата любов от трите, но да се чуди човек защо й беше да се задиря със сина му. newsm78 Само я прецакаха и нея сценаристите.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 14:37 от SG7

# 638
А транссексуалния сюжет тепърва ще става мъчителен за гледане. Аз до едно време се надявах, че Мая ще си получи заслуженото (не само защото не е казала истината на Рик, а и защото тя все пак се върна към него, защото му искаше парите и името)
Това не е съвсем така, защото когато се запознаха, тя си мислеше, че той е сервитьор Naughty
И наистина се обичаха Naughty После като разбра,че той е Форестър, избяга Naughty Naughty

Цитат
но мистър Бел и сценаристите му решиха да се изсилят в опита си да ни покажат колко по-велики са транссексуалните от хетеросексуалните. Предстоят всевъзможни подмятания как Мая си била пълноценна жена, колко много била преживяла горката (все едно някой я е карал)
Не мисля,че някой се е изсилил да показва,че транссексуалните са по-велики ooooh!
Напротив Naughty Ясно е,че тя криеше толкова време от срам и от страх Naughty Дори е искала да се самоубие,като скочи от мост Naughty Не разбирам тази твоя дързост и омраза към такива хора във всяко мнение ooooh!
Тя не се е оперирала от кеф, а се е чувствувала жена в мъжко тяло.Да кажеш "все едно някой я е карал" ми се види доста просташка изцепка ooooh! Sick
Едва ли някой от тях си умира от кеф при идеята,че цял живот трябва да се срамува и да крие този факт. Naughty
Не разбирам желанието на Рик да остане с нея след като вече знае, но пък и тя е човек и има право на живот.Ти сигурно предлагаш някой да я застреля Laughing

Така или иначе каквото и да си говорим, сюжета поне е различен от всичко останало дето се пофтаря 30 години.

# 639
А транссексуалния сюжет тепърва ще става мъчителен за гледане. Аз до едно време се надявах, че Мая ще си получи заслуженото (не само защото не е казала истината на Рик, а и защото тя все пак се върна към него, защото му искаше парите и името)
Това не е съвсем така, защото когато се запознаха, тя си мислеше, че той е сервитьор Naughty
И наистина се обичаха Naughty После като разбра,че той е Форестър, избяга Naughty Naughty

Цитат
но мистър Бел и сценаристите му решиха да се изсилят в опита си да ни покажат колко по-велики са транссексуалните от хетеросексуалните. Предстоят всевъзможни подмятания как Мая си била пълноценна жена, колко много била преживяла горката (все едно някой я е карал)
Не мисля,че някой се е изсилил да показва,че транссексуалните са по-велики ooooh!
Напротив Naughty Ясно е,че тя криеше толкова време от срам и от страх Naughty Дори е искала да се самоубие,като скочи от мост Naughty Не разбирам тази твоя дързост и омраза към такива хора във всяко мнение ooooh!
Тя не се е оперирала от кеф, а се е чувствувала жена в мъжко тяло.Да кажеш "все едно някой я е карал" ми се види доста просташка изцепка ooooh! Sick
Едва ли някой от тях си умира от кеф при идеята,че цял живот трябва да се срамува и да крие този факт. Naughty
Не разбирам желанието на Рик да остане с нея след като вече знае, но пък и тя е човек и има право на живот.Ти сигурно предлагаш някой да я застреля Laughing

Така или иначе каквото и да си говорим, сюжета поне е различен от всичко останало дето се пофтаря 30 години.

Ами така беше в началото, да, и аз тогава харесвах Рик и Мая като двойка. Но в случая говорех за после- когато Рик беше с Каралайн, а Мая с Картър. Тогава Оливър се задиряше с Али и покрай това Мая започна да му завижда, че той си има гадже Форестър, а тя- не. Картър замина на кино, а Рик отново беше главната цел- този път заради парите и името.
А това, че транссексуалните са по-велики го казвам на база наблюденията си от това, което в Бг епизодите все още не сме виждали. В момента Мая може и да изглежда притеснена, но тепърва предстоят сцени, в които ще ни убеждават колко велик човек е. А бъдещият им брак с Рик се задържа вече повече от година без проблеми- това рядко се случва с хетеросексуалните в сапунките, явно те не могат да изграждат нормални семейства. Laughing
Аз постовете си се старая да ги пиша откъм гледната точка, от която Мая е гадна златотърсачка, която не заслужаваше мястото си във Форестър още преди да се разбере, че е транс. Заслужаваше си да й се върне, но, в стил Дързост и красота, това не стана. Също така не мога да приема, че тя не е казвала истината на Рик толкова дълго време, такива неща трябва да се знаят. Ако беше някаква специално въведена транс героиня, която да е показвана като позитивен персонаж наравно с други, можеше да гледам на нея малко по-различно.
Ти доста се бъзикаш с Мая и Рик откакто истината е започнала да излиза наяве, откъде сега тази борбеност да защитаваме правата на различните? newsm78

# 640
  • somewhere near the sea
Мая отлагаше да признае истината за себе си не толкова от срам(защо ще се срамува, при условие, че го прави по собствено желание) и страх, а след като получи предложение и пръстен. И ако не бяха я притиснали, може би нямаше да се случи никога.

И Лиам ли е геронтофил? Ах тия Бел.... ooooh!

# 641
 Sick ooooh! Какви са тия чаршафи, айде нема нужда да цитираш всичко и без това си стои написано по-нагоре ooooh!
А аз ако искам да те цитирам,трябва да си взема отпуска с тия чаршафи Sick

И не се опитвай да се извърташ, за да се покажеш чист като момина сълза, както правеше твоята морална компаска-убийца "света" тейлар Sick ooooh!

Тогава Оливър се задиряше с Али и покрай това Мая започна да му завижда, че той си има гадже Форестър, а тя- не. Картър замина на кино, а Рик отново беше главната цел- този път заради парите и името.
И в този момент ти реши,че "идеята на сценаристите" е да ни покажат,че транссексуалнИТЕ са по-велики,тъй ли?  Stop

А това, че транссексуалните са по-велики го казвам на база наблюденията си от това, което в Бг епизодите все още не сме виждали.
Кои са тия транссексуални? Stop На никаква база не можеш да го казваш,защото в сюжета има един единствен транссексуален Naughty

В момента Мая може и да изглежда притеснена, но тепърва предстоят сцени, в които ще ни убеждават колко велик човек е.
А......сега пък стана "човек" newsm78 Защо не написа "колко велик транссексуален е", както си е в твой стил? Stop

Аз постовете си се старая да ги пиша откъм гледната точка, от която Мая е гадна златотърсачка, която не заслужаваше мястото си във Форестър още преди да се разбере, че е транс.

Ти се стараеш да си измиеш ръцете.Мая е само една.А защо във всички твои 6969696969 мнения от последните години пишеш В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО "сценаристите искат да ни покажат колко велики са транссексуалнИТЕ".Кои са тия транссексуални да питам пак? Stop

Ако беше някаква специално въведена транс героиня, която да е показвана като позитивен персонаж наравно с други, можеше да гледам на нея малко по-различно.
Значи ако е показвана като позитивен персонаж, щеше да я одобриш, ама ако е като негативен-задължително в множествено число "идеята на сценаристите е да ни покажат,че транссексуалнИТЕ са по-великИ" newsm78 Такъва ли е логиката? Stop
И какво като е пяла на стадион пред много хора?Аз те питах и преди,ама не ми отговори?
Някой трябва да я застреля ли или най-добре тя да се самоубие или в най-добрия случай да се скрие някъде и да не се показва пред хората? Stop

Ти доста се бъзикаш с Мая и Рик откакто истината е започнала да излиза наяве, откъде сега тази борбеност да защитаваме правата на различните? newsm78
Кои са пак тия различнИТЕ в множествено число?Нали само Мая е различната в сюжета?Що за обобщения пак?Тъй като от години плямпаш в захлас ,че "сценаристите искат да ни покажат,че транссескуалните са най-велики" просто на човек му писва от манипулациите ти, без да е транссексуален, а ако някой транссексуален ти чете внушенията, сигурно ще се самоубие.В тази връзка,струва ми се нарушаваш правилата на форума, ма чудно как на някой не му прави впечатление.
Може да съм казвал някои неща, но те са били конкретно за Мая, не обобщавам като тебе за всички Naughty И при всички положения не бих си и помислил дори да кажа простотии от сорта "да не се прави на страдалница,никой не я е карал да си прави операция" Sick ooooh!
Нейната мъдра сестра я попита защо си е сменила пола, вместо да си остане мъж, който носи женски дрехи Laughing Ти така повече ли би я одобрил??? Laughing Или да не те карам да мислиш толкова?

# 642
 Joy
И аз нямам желание да цитирам чаршафи, затова няма да го правя. Който ми е чел всички коментари в тази и в другата тема, е разбрал какво точно е мнението ми. Мая е представител на транссексуалниТЕ и е повече от очевидно как сценаристиТЕ се мъчат да ни покажат колко са велики тези хора заради всичко преживяно, без самата Мая всъщност да е от онези транссексуални с наистина достоен живот. Но те и за любимата ти Главна Героиня го правят 30 години, въпреки че тя е представителка на уличнициТЕ, така че трябва ли да се изненадваМЕ изобщо? Mr. Green

# 643
Който ми е чел всички коментари, е разбрал какво точно е мнението ми.
Е да де,разбрал е,който е чел.При повторено 6969696969696969 пъти изречението "идеята на сценаристите е да ни покажат колко велики са транссексуалните" какво друго има да се разбира nono nono nono
А,да- и напоследък има новост в твоите "коментари" - в прав текст казваш,че нема нужда някой да ги съжалява, щото никой не ги е карал да си правят операция closed nono
Или пък правиш намеци за това:
и е повече от очевидно как сценаристиТЕ се мъчат да ни покажат колко са велики тези хора заради всичко преживяно
Хайде ако обичаш,ако имаш проблеми с транссексуални,си ги решавай вкъщи.Престани да пищиш и да се опитваш да втълпяваш и внушаваш някакви "идеи на сценаристите", които са само в твоята глава. nono
И ПАК не отговори на неудобните въпроси.Защо ли hahaha
 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm28

# 644
Бих искала да попитам коя е майката на Лиъм, как се е залюбила с баща му и къде е сега?

Общи условия

Активация на акаунт