MAC & Sephora - 17 тема

• 54 296
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря за новата тема.

Аз гледам да не трупам, ограничавам се от известно време. Даже се радвам, че имам някои продукти, които вече дават вид на ползвани.

В този ред на мисли кои са продуктите на 2013 г, които лично за вас са откритие или са ви станали любими?
Аз слага в моята класация 3 продукта:
Naked
Touch Eclat FDT YSL
Terra Ora Guerlain

Те присъстват на 100 % във всеки един мой грим - ако не 3-те заедно, то поне два от тях задължително.

# 16
В този ред на мисли кои са продуктите на 2013 г, които лично за вас са откритие или са ви станали любими?
Аз слага в моята класация 3 продукта:
Naked
Touch Eclat FDT YSL
Terra Ora Guerlain

И аз със сигурност ще сложа Terra Ora на Guerlain сред звездните продукти на 2013г. Спомням си, че в началото не бях особено очарована, но някак неусетно се превърна в част от ежедневния ми грим. Сега почти няма ден, в който да не я използвам и я харесвам наистина много като продукт. Нанасям я съвсем леко с голяма, не мека четка по краищата на лицето, малко повече под скулите и се получава прекрасно.

Мисля обаче утре да си взема Aqua Brow  Simple Smile
Продължавате ли да сте доволни от него и да си правите веждите или да си остана с Инглот? Grinning

Аз продължавам да го използвам всеки път, когато се гримирам и съм доволна. При положение, че преди това смених два-три други продукта, а с този дори не съм помислила да си купувам нещо ново, значи става.

# 17
  • в 1001-та нощ
...
Нищо не ми харесва достатъчно от Рири и май ще пасувам. Whistling

Как ти се стори червилото?

Аз има малко непоказвани МАС прелести - ще ги докладвам, но сега пък само за него трябва да ходя  Crazy

# 18
Радвам се, че има нова тема.
Вчера бях в Мак и ме мързи пак да ходя до там. А и като гледам новата колекция-не ме грабва. А и опаковките не ми харесват много. А на мен редовният ми номер и да се купувам неща, заради опаковките им Blush В този ред на мисли Денси беше постнала някъде колекция на Том Форд, но не мога да я открия нещо. Е, такива красиви гилзи и кутийки със сенки Heart Eyes
Замислих се за това какво съм ползвала през 2013.
Като цяло преоткрих ружа тази година. Осъзнах, че с един руж ми се променя цялото лице.
Радвам се, че намерих и скинфинишите. Не мога вече без да си сложа на скулите блясъче Blush
Много съм доволна и от ИСЛ-Волюпт Шайн. Цяло лято носих номер 12. Взех номер 13, искам още поне 2 цвята.
Не знам при вас как е, но аз се замислих за това какво съм носила преди и сега какво нося.
Когато бях на 22-25 години носех много ярки червила. Беше ми като фикс идея да си имам малинено червило на всички марки, налични в БЗ. Червени, цикламени, да си личи от километри.
Сега вече, в късните 20 нося и по-леки варианти. Имах една мостра с 4 червила от новите Диорски. Пробвах Дарлинг-чуден цвят е, но няма да си го взема. Това е цвят, който бих носила на 22г. Сега не ми се носи. Идея си нямам какво ще ми се носи на 30, 35....

# 19
  • София
Ел, впечатляваща колекция.. много се радвам, че нямам твоята мания:))))
Последно време гледам да не трупам излишни продукти и купувам неща, които наистина искам или са добре обмислени.

И за мен Тера Ората е един от продуктите ми за 2013. в началото много се дърпах дали да го купя, но изобщо не съжалявам, че го напавих.
Другия ми продукт е тройката ружове на Нарс - страхотен е!

# 20
Забравих да кажа и аз за колекцията на Ел. 100 пъти ги гледах снимките Heart Eyes
Пълнят окото и сърцето Heart Eyes
Аз много бих искала пост за ружовете, които има. Както и за червилата(ИСЛ-ските са ми много любопитни кои са).

# 21
Денси, и те се крий, покажи лимитките. Wink
На Мас ли или на Ести? Трябва да снимам. Hug

Денси, мен повече ме интересуват хай клас - Есте, Герлен, Диор, Шанел. Много ще се радвам да видия твоите неща, наистина.  Hug Знам, че имаш доооста лимитки.  Peace

# 22
За любими продукти на годината не мога да кажа, защото често променям грима и продуктите, обаче мога да кажа за последните 4-5-6 месеца са:
Двете палитри на Нарс - Fairy's Kiss и Ride up on the moon
Пудрите ми на Бърбери и Нарс - Burberry luminous compact sheer foundation Nars light reflecting setting powder

Ааа сетих се продукта който ползвам ежедневно цяла година е сянката Омега на Мак, ползвам я за вежди. За моите вежди е перфектна.

# 23
Мерси за новата тема. Hug
Идеята за снимки на грим колекции е добра и бих се включила. bowuu

Аз пък не устоях на червилото  Flutter  - много се чудих и на лилавото - но имам подобни пък и не нося често този нюанс.
Скрит текст:

# 24
  • Бургас
При мен важното за годината е,че обърнах внимание на Too Faced, и се завърнах към CHANEL след 2 години бойкот.
А една приятелка ми донесе от Англия Ruby Woo, което се оказа кармазъ червилото, което винаги съм търсила.

# 25
...
Нищо не ми харесва достатъчно от Рири и май ще пасувам. Whistling
Как ти се стори червилото?
А то си е хубаво, но аз имам няколко червени, а не нося често този цвят и няма смисъл от покупка.

# 26
  • Бургас
Здравейте, мерси за новата темичка   bouquet
Аз вече си купих на скоро Ruby Woo, така че се отказах от поръчка .
А друго от колекцията не ме впечатли.
Ел страхотна колекция, хубаво като не си сам  Crazy

# 27
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема  bouquet
Рядко пиша,защото няма с какво да се похваля Wink,но пък чета ежедневно,и...трупам ли,трупам списъци... ooooh! А,да-пуснах и тото,за всеки случай Mr. Green
Ел,впечатляваща за мен колекция  bouquet Ако ме оставиш насаме с нея,ще се чувствам като дъщеря си в магазина за играчки Crazy..."искам и това,и това,и..."
Иначе,не мога да кажа,че през тази година имам супер открития,по-скоро има много продукти,за които мечтая,но най-често използваните тази година са : палитрата Нейкид 2, сянката Епатант на Шанел и червилото Монте Карло -пак на Шанел Wink

# 28
  • Бургас
Монто Карло на Шанел ли беше сред предпочитаните  червила като цвят от Коко шайн серията? Дадоха ми мостричка на няколко от тях и то фигурира .

# 29
Монто Карло на Шанел ли беше сред предпочитаните  червила като цвят от Коко шайн серията? Дадоха ми мостричка на няколко от тях и то фигурира .
Най-предпочитано не знам, но е най-лекото, червено червило въобще. Обожавам ги с Boy.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт