MAC & Sephora - 17 тема

• 54 289
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • USA, Steak State
 Joy

# 46
  • в 1001-та нощ
...
Аленка, не си спомням дали беше писала за палитрите на Пупа и се извинявам, ако не съм видяла, но може ли да споделиш с 2-3 думи как са, че обмислям да купя едната. Между впрочем напоследък съм се спряла - не купувам излишни неща.

Не съм ги пробвала още  Blush но ще гледам тези дни да го направя  Blush

# 47
Маришка, виж в гримовата тема се заговори сега за тях и Весето е написала чудесно ревю в блога си. Аз лично никак не ги харесах тези палитри, защото се ронят и са ми непигментирани.

# 48
  • София

Мисля обаче утре да си взема Aqua Brow  Simple Smile
Продължавате ли да сте доволни от него и да си правите веждите или да си остана с Инглот? Grinning

Аз продължавам да го използвам всеки път, когато се гримирам и съм доволна. При положение, че преди това смених два-три други продукта, а с този дори не съм помислила да си купувам нещо ново, значи става.

Благодаря ти много  bouquet Днес ще ходя в Сефора да си избера цвят. Simple Smile

За продукти на годината ми е трудно да избера, но може би са:

- Пролетните метеорити, които ми дават свежест и много хубаво полирано излъчване.
- Червилата като цяло, защото сигурно станаха 3-4 пъти повече от преди. По-специално бих отличила може би YSL Volupte Shinе.
- Глосът на Шанел Daydream (174) Glossimer  Heart Eyes Невероятна красота Heart Eyes
- Terra Ora за лятото.
- Пудрите Dior Nude Tan и конкретно едната от райската колекция  Simple Smile

# 49
Илли, ако търсиш естествен и ненатрапчив ефект обаче, тествай продукта сама или изрично кажи на консултантките, че не искаш изписани вежди. Аз буквално се стреснах, когато се погледнах в огледалото там - после, у дома, намерих начин със съвсем лек натиск и малко количество продукт, да подчертавам веждите така, както ги харесвам.

P.S. Като под "изписани" имам предвид по-скоро нарисувани. Иначе много харесвам изписани вежди, особено ако са дар от природата Crazy

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 09:46 от {Тони}

# 50
  • София
Илли, ако търсиш естествен и ненатрапчив ефект обаче, тествай продукта сама или изрично кажи на консултантките, че не искаш изписани вежди. Аз буквално се стреснах, когато се погледнах в огледалото там - после, у дома, намерих начин със съвсем лек натиск и малко количество продукт, да подчертавам веждите така, както ги харесвам.

P.S. Като под "изписани" имам предвид по-скоро нарисувани. Иначе много харесвам изписани вежди, особено ако са дар от природата Crazy

О, държа да изглеждат естествено  Simple Smile може и сама да тествам, че да не ме нарисуват като кукла.

# 51
Носи си четчица и наистина пробвай сама, че да те нарисуват като кукла е най-добрия вариант. Wink Whistling

# 52
  • София
Носи си четчица и наистина пробвай сама, че да те нарисуват като кукла е най-добрия вариант. Wink Whistling

Да, да, аз нарочно кукла използвах  Mr. Green Whistling

Ще пиша после, благодаря ви, Тони и Денси.  bouquet

# 53
Един легендарен гримьор Charlotte Tilbury:

Интересно дали гримовете и четките й са наистина добри.

# 54
Четох много добри отзиви, качеството е много добро, някъде дори срещнах, че  предпочитат нейните сенки пред тези на ТФ. Мен ме привличат и опаковките  Joy много олд Холивуд ми изглеждат. Госс имаше видео за линията.

# 55
# 56
  • Пловдив
Денси,благодаря за нова тема Hug
Връщам се да ви чета Hug

# 57
Някой може ли да ми каже каква е цената на Пейнт пот-ите на Мак?

# 58
Някой може ли да ми каже каква е цената на Пейнт пот-ите на Мак?
42лв ми се струва, че бяха като цена.

Моите любими продукти тази година са
крем ружовете на Шанел
четворките сенки Шанел
бронзър 4 сезона на Герлен

# 59
Благодаря за темата, следя редовно   bouquet    
Моите продукти:
Clarins Double serum и Multi active серията
сенки Chanel Illusion d`ombre
руж Chanel In love
глосовете на Шанел