MAC & Sephora - 17 тема

• 54 304
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Откритието ми за тази година за кремообразните ружове като цяло  Heart Eyes.
Ел, страхотна колекция  Heart Eyes. Гледах снимките мнооого дълго време  Peace.

# 31
  • Бургас
Имах в предвид  като цяло сред предпочитаните. За Boy знам,  пробвала съм го чуден нюд е, все едно съм с балсам за устни, дефакто не си личи че имам червило( при мен са така нюдовете) .  Simple Smile
А откритието ми за такива година са пудрата Беж на Шанел , метеоритите , червилата YSL, сенки на Кларанс (минералните единички). Има и други неща, но тези за които повтарям като покупка и ползвам редовно.
Sneak Peek at the MAC RiRi Hearts MAC Collection for Holiday 2013

http://www.beautezine.com/sneak-peek-at-the-mac-riri-hearts-mac- … for-holiday-2013/

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 12:24 от deadly_vesi

# 32
Може и аз да взема да пусна снимка на скромната ми  колекция, но както си е прибрана в куфарчето...

Иначе за мен любими продукти за 2013 се оказаха Орхидеята на Сисли, звездната пролетна палитра на Диор и Rouge G номер 77 червилото на Герлен, а и предпологам сенките в бурканче на Шанел, толкова много купих от тях, че май няма как да не са ми любими.

# 33
  • Варна
За мен любим продукт си остават метеоритите. Нямам търпение да захладнее за да ги ползвам. Червила почти не ползвам, не знам защо, седят си ей така - само пробвани.
Аленка, не си спомням дали беше писала за палитрите на Пупа и се извинявам, ако не съм видяла, но може ли да споделиш с 2-3 думи как са, че обмислям да купя едната. Между впрочем напоследък съм се спряла - не купувам излишни неща.

# 34
Здравейте,
има ли някой впечатления от тази палитра на Ланком:

А, за да съм по темата, моите открития за тази година са:
Phyto-Blush Éclat Rouge на Sisley
All in One Express Cleanser на Lancaster
Illusion d' Ombre на Chanel

# 35
Моето откритие е пудрата Шанел Бейж, бб крема на Диор и базата за сенки на Ърбан Декей. Тези три продукта нося всеки ден. Най голямото ми разочарование е златното желе на Ести.

# 36
  • Пловдив
Колекцията на Ел е прекрасна.  Grinning  Само Top of the Top  Heart Eyes

За мен откритията на годината са изобщо това, че започнах отново да се гримирам  Laughing , след дълга пауза, метеоритите, червилата Бой и Монте Карло , пудрата Беж , скинфинишите на МАК   .

# 37
  • София
densi, благодаря за новата тема!   bouquet

Към любимите продукти, (които обаче още не притежавам, само мечтая за тях) са
Urban Decay Vise2 Palette
Urban Decay Naked2 Palette
NARS Orgasm blush

Имам и някои нови любими четки, но това е за друга тема!  Wink

# 38
  • София
Здравейте,
има ли някой впечатления от тази палитра на Ланком:

А, за да съм по темата, моите открития за тази година са:
Phyto-Blush Éclat Rouge на Sisley
All in One Express Cleanser на Lancaster
Illusion d' Ombre на Chanel

Весето и Ел мисля, че я имат. Доколкото знам от тях ружа и контура са ОК, но хайлайтъра за нищо не става. И аз много си се чудих, но после си взех Нарс и забравих за нея Simple Smile

# 39
  • София
Да... колекцията на Ел ни хвърли всички в размисъл... Wink
По един или друг повод...
Но да не забравяме, че тя има страхотен нюх за хубавите неща и винаги мога да и се доверя за избор на продукт!   bouquet

Аз анкета в блога не видях newsm78. Но бих искала да видя/прочета нейното компетентно мнение за по-едри продукти. Скинфиниш и пудра за лице. Червила се продават днес под път и над път. И то никак лоши. Искам да чета за това, което си струва да бъде написано...ох, и аз го казах.... В смисъл да инвестираш. Hug

За продукт на 2013 аз имам много, но за да съм съвсем в темата- слагам това:

# 40
Колекциите на TheBlackWidow и Elle-même са наистина впечатляващи и са наслада за окото!  Heart Eyes Crazy Grinning
Аз най-много се впечатлих от тази снимка на TheBlackWidow: http://theblackwidowsplace.com/wp-content/gallery/msf/imag4387.jpg
Всички надписи се четат  Shocked При мен никакъв надпис не е останал - всичко е изтрито  Rolling Eyes

# 41
  • USA, Steak State
Може да се трият от разнасяне. То се вижда, че и не са кой знае колко ползвани самите скинфиниши. То с кое по- напред да се мажа.  Mr. Green

# 42
Да, наистина изглеждат новички.
Моите ги ползвам непрекъснато и почти всеки ден ги вадя и прибирам в шкафа, но все пак...  Rolling Eyes
Не знам какво правя и защо, но моите продукти изглеждат все едно съм играла футбол с тях  Laughing
Бях намазала четките на МАС с лак, но преди 2 дена падна лакът заедно с надписа и сега не знам кои номера четки имам Rolling Eyes

# 43
  • USA, Steak State
Но служат на целта си т.е. използват се.  Mr. Green Моите сигурно плачат тихичко в шкафа, че не се ползват често.

# 44
Но служат на целта си т.е. използват се.  Mr. Green Моите сигурно плачат тихичко в шкафа, че не се ползват често.
Дай ми ги за да ги утеша, а и при мен ще си имат приятелчета с които ще излизат на разходка   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт