ИСТАНБУЛ 26

• 53 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Таня, приятно пътуване! Знаеш, че мислено ще бъдем с теб и ще очакваме прекрасни снимки.  Hug

# 61
  • София
Таня, лек път и хубави емоции
на Босфора!
Може би и аз ще те последвам,
а пожелавам същото и на останалите
в темата! Hug

# 62
Присъединявам се към пожеланията! Прекрасен момент за посещение на Истанбул - хубаво време, празненства по случай 90-годишнината на Републиката, откриване на "проекта на века" (Мармарай)...

# 63
Светле, благодаря, че сподели снимките- добро начало на новата седмица Hug

Таня, и аз в отбора на завиждащите (но с бяла завист). Приятно изживяване и да донесеш малко босфорски въздух!

# 64
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Юхуу, Танчето ще гледа заря, а  Party Party Party Супер, весело изкарване и много силни положителни емоции Hug

Докато някои се забавляват на Босфора, ние ще го правим дистанционно. Нещо, което ще е интересно на пишещите тук. Без багаж - 4 епизода в Кападокия:
http://www.bezbagaz.com/play_video.php?idVideo=149
http://www.bezbagaz.com/play_video.php?idVideo=150
http://www.bezbagaz.com/play_video.php?idVideo=151
http://www.bezbagaz.com/play_video.php?idVideo=152

Предстои и епизод с Истанбул. Те имат и един заснет и не излъчват от пролетта, ама кога ще го пуснат  newsm78

# 65
Велиии, хайде чакаме включване!  Hug

# 66
  • София
Шебече  Hug Благодаря за епизодите с Кападокия със сигурност ще ги изгледам, защото съм планирала екскурзия до там догодина  Twisted Evil
Ще чакам да излязат и епизодите с Истанбул Simple Smile

# 67
  • България, София
Ехоооооо! Привет на всички  Hug Снощи се завърнахме благополучно. В София бяхме малко след 22.30 по новото време.
Знам, че сте нетърпеливи за разказ и снимки и ще се постарая в най - скоро време да оправдая очакванията. Още не съм дошла на себе си. Телом съм тук, а душата ми е все още край Босфора. Тази сутрин преди да си отворя очите "виждах" Галата Heart Eyes Но за жалост трябва бързо да се приземявам, защото днес съм на работа и ме чакат куп задачи Sad
Само ще кажа, че беше супер. Истанбул ни осигури прекрасно време за престоя ни, а потапянето отново в атмосферата на града  е нещо, което не може да се описва с думи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Успяхме да видим всичко, което моето момиче си беше набелязало. Много й хареса. Геройски издържа на преходите и обикалянето и това, което много ме зарадва е, че още вчера ме попита кога ще ходим пак  Simple Smile
Не можахме да се видим с Редемчето  Cry, но просто човек като е с компания, плановете не винаги се изпълняват според предвиденото. Живот и здраве ще се видим, я на наша, я на истанбулска земя  Hug
Хайде, отивам да работя, а и трябва и да ви догоня. Само първа страница успях да прочета  Mr. Green

# 68
Тайна потайна Таня  Hug. много слънчево изкарване!
Чефи, ти кога заминаваш?
Вели, добре дошла!
Анджи, къде си ти къде сме ние? Laughing Колко още ходения трябва да ходим, за да те догоним и на 1/10 от твоето пребиваване в Истанбул, просто не ми се мисли!  Simple Smile

# 69
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart Eyes Мерабалар и от мен!
Снощи в 3часа се прибрахме.
Голяма прегръдка с Котешки лапички
зарадва хубавият ни Истанбул.
Еее Онур бей и Бурхан бей пушат наргиле в Ташхан.
В събота и ние бяхме там...Не ми се тръгвашеее...

Най-подир мечтата ми се сбъдна!Видях трите къщи
от брега и акостирах на любимият ми Саръйер с кораб!
Това е Моят Истанбул!
Бездиханна и с вълнение се възхитих
на танца на танцуващ дервиш в хамама
на Хюрем Султан,вдишах ароматите на шум
ните пазарни уличкив Тахтакалле,видях за
първи път величествената Сюлеймание и още..
и още.... Ще разказвам подробно следващите дни.
Снимки имам,знаете че не съм първа ФутУграфкъ
Обаче! Пак си снимах облаците над Босфора в петъчната
сутрин,за което съм щастлива.

Соскоджим-всичко съм засякла с таймера,галубчик Mr. Green
беним....
Наистина не можахме да се видим с Другарката Котана
Велинчева и Бургаската Маца Сантине ама Бурасъ Истанбул
това е Истанбул-трафик,народ
Здраве да е-ний сме на линия!

Гащи и Килоти ич билям Ни Уткриф!
Ама не сме и дирили де! Mr. Green

За Утре на Празника-Теоман ще пее
на Барбарос Мейданъ в Бешикташ
Джан Бономо и аркадаши и те нейде тамо
На Кадъкьой от 14 часа ще има митинг и Кунсерт.
И Мармарая ке биде опнат-напрау Пълна прУграма!
И Ердоанчо турнат на каждам плакатчик да
дума за колко Дакика ши са возими аджеба в
Мармарайчика.

Танче ако сте близо до Сиркеджи
снимайте че видях само тунелите.
Желая ви страхотни празнични дни!

# 70
  • България, София
Танче, разбрах аз, че потегляте към Стамбула. Много хубаво да си изкарате и времето да е така хубаво, както беше при нас.
Как ви за виждам само, благородно разбира се, въпреки, че едва вчера се завърнах.
Ама то така е с Истанбул, още не си тръгнал и вече мислиш за следващото ходене  Heart Eyes

Редемче, радвам се, че си видяла къщите и си сбъднала още една своя мечта  HugС нетърпение чакам да разказваш, че друга такава сладкодумна разказвачка освен теб не познавам.

Ние в събота на Кадъкьой видяхме един бус на пристанището, от който звучеше музика и имаше плакати с анти - Ердоан настроение. Разни младежи предлагаха нещо като вестници, но не взех, защото нищо нямаше да разбера. А по - нагоре като вървяхме към бика видяхме човека, който лятото протестираше мълчаливо и неподвижно на Таксим. Държеше само някавто портативно радио. После на връщане го видяхме да стои пак неподвижно и мълчаливо на пристанището. Явно на азиатския бряг са по - активни. На Таксим събота вечерта беше спокойно, но имаше доста повече автобуси на жандармерията. Вероятно покрай празника, откриването на метрото ще има и протести.

# 71
Някой скоро да е пътувал до Истанбул с Б-тур?Моля за информация!

# 72
Б-тур не пътуват вече до Истанбул. Назад в темите има много информация по въпроса.

# 73
  • София
Вели и Еми, добре дошли! Hug
Очакваме подробни разкази.

# 74
Б-тур не пътуват вече до Истанбул. Назад в темите има много информация по въпроса.
Моля ви нямам време да чета темите назад,а имам ваучери за екскурзия с тях ,наистина ли не пътуват вече,дайте малко инфо,че изпадам в ужас

Общи условия

Активация на акаунт