ИСТАНБУЛ 26

• 53 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Емиии, добре завърнала се! Чакам с нетърпение подробния разказ.  Hug

Някой скоро да е пътувал до Истанбул с Б-тур?Моля за информация!
Б-тур не пътуват вече до Истанбул. Назад в темите има много информация по въпроса.
Моля ви нямам време да чета темите назад,а имам ваучери за екскурзия с тях ,наистина ли не пътуват вече,дайте малко инфо,че изпадам в ужас

Инфото е, че връщат/връщаха парите, поради измислени причини(отказали се хора в последния момент и т.н.).

# 76
redemi, velina_v, hoşgeldiniz!

Чакаме снимки и разкази след като си отпочинете и систематизирате преживяванията си...

# 77
kotarana pisana,имах ваучери,но ми се обадиха,че няма да пътуват и ми върнаха парите.Това за дата 10,10,2013г. се отнася.Парите ми ги върнаха на 15,10,2013г.Обадиха ми се по телефона-не съм ги търсила.
Добре дошли на завърналите се HugЗнаете си какво чакаме Wink

# 78
  • Велико Търново
Редеми, Вели, добре дошли! Зареждате ме с прекрасно настроение с вашите разкази. Очаквам продължението.   Outta Joint  Heart Eyes

# 79
  • Бургас / UK
Тайна потайна Таня  Hug. много слънчево изкарване!
Чефи, ти кога заминаваш?
Вели, добре дошла!
Анджи, къде си ти къде сме ние? Laughing Колко още ходения трябва да ходим, за да те догоним и на 1/10 от твоето пребиваване в Истанбул, просто не ми се мисли!  Simple Smile

Хелънче, довечера,живот и здраве,към 23.30 потеглям  Mr. GreenНямам търпени,много се вълнувам и се надявам да успея да видя всичко,което утре ще се случва в Истанбул.Добре,че и Танчето тръгнаха,че поне ще има отличен снимков маТРиал за гледане Crazy.Програма изобщо не съм правила,защото има доста места,които не съм видяла,но най-много искам да попътувам с 25Е и да разгледам Емиргян,макар и без лалетата Mr. GreenУтре се очертава прекрасен топъл ден и дано да е изпълнен с много разходки,емоции и снимки...Чао за сега от мен,ще гледам да се включвам от мястото на събитието,от време на време Hug

# 80
  • София
Поздрави от Истанбул!  Hug

След като турските катаджии ни поразвалиха настроението, защото им влязохме някъде в "кинолентите" за превишена скорост, направихме пешеходна обиколка през Хиподрума и Еминьоню, похапнахме хамсийка на рибния пазар в Каракьой и вече всичко е наред.  Laughing Ще видим утрешният ден какво ще ни поднесе.  Wink И нашият план е същия като на Редеми - размотаване, размотаване и пак размотаване. Само утрешния вечерен "ангажимент" е ясен, но все още не сме решили точно откъде ще гледаме зарята. Обещавам да снимаме, но не очаквайте кой знае какво. На тъмно снимки в тълпата рядко стават добри.  Wink

Диди, нашата обща позната котката-бижу пак беше там. Този път обаче не беше на витрината, а на тезгяха. Бижутерът я галеше, а тя се кефеше.  Grinning

# 81
  • Sofia
Влизам, за да пожелая на Таня приятен път, но... сменям програмата.  Laughing
Танче, блажено и безметежно размотаване!
И аз чакам заря на снимки, а може и гащи, стига да са от Истанбул!  Grinning
А след завръщането аз ще чакам инфо и за хотела, ако може.
Чефи, лек път и незабравимооо!  Hug

# 82
  • Бургас / UK
Благодаря Hug
Вече съм на спирката и чакам Mr. Green
Забравих да се оплача,че ми се счупи дръжката на куфара Crazy дано да е за добро  Praynig

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 00:30 от Чефи-то

# 83
Чефи, хайде добро утро на теб и на Истанбул  Simple Smile. Само внимавай да не решиш да си купиш нов куфар, че да не качиш 9 килограма без да разбереш  Mr. Green

Танчеви, хубаво вторнишко утро и на вас  там на Босфора. Аз знам, що така изневиделица тръгнахте за Истанбул, заради Чаршамба пазара, който е само в сряда  Laughing Привлекли са ви агнешките главички и шкембенца, знам аз  Laughing

Ето, сега и в прегледа на печата казаха за пускането на метрото под Босфора.

# 84
Последно видях лири в Пловдив на 71 ст продава и 73 купува и ме доядя, че не съм прочела по-рано поста на Таня67  Peace

И аз с интерес чакам завърналите се да разказват, особено които са тези празнични дни  Simple Smile

# 85
  • София
Последно видях лири в Пловдив на 71 ст продава и 73 купува и ме доядя, че не съм прочела по-рано поста на Таня67  Peace

И аз с интерес чакам завърналите се да разказват, особено които са тези празнични дни  Simple Smile

Открихме Тавекса.  Wink Купихме ги по 71,8 ст.  Wink Само дето не бяхме предвидили глобата и сега не знаем дали ще стигнат.  Laughing Най-лошото е, че не знаем точната сума.

Тук е слънчево и топло. Отиваме на закуска на покрива.  Grinning

# 86
  • Варна
     Добре дошла на Вели! На Еми казах лично. Сега чакаме разкази... и по-бързо, ако може, че нямаме търпение! Wink

Таня, ако се наложи да обменяте там, най-добър курс лев/лира дават на едно бюро с/у Капалъто, на гърба на трамвайната спирка (тази в посока Султанахмед). Отвън е цялото "нашарено" с различни банкноти. Не е като тукашния, но и далеч не е 1:1, както е на доста места там. Изпробвано неколкократно... щото нас не са ни глобявали, ама нещо все не ни стигат.
     Много хубав ден желая днес на вас и на другарката Чефи. После да има какво да показвате и разказвате. Hug

# 87
Привет !  Hug Страхотно е да влезеш в темата и да усетиш тутакси солените ласки на Босфора !

Чефи-то, Таня ,  Hug Hug Hugблагодаря ви !   bouquet

# 88
  • Казанлък of all places

Не ви е срам!  Hug

# 89

Не ви е срам!  Hug

Peace

И гледката сигурно е гадна.  hahaha  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт