Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - II тема

• 194 842
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • Под гъбата
Досега ви питах и притеснявах с въпросите си, за което съм ви благодарна, че ме изтърпяхте. А сега ви моля да стискате палци за успешна операция. Казаха ми, че на 5.03. ще е операцията. Дано всичко да е наред, че да си гушна пак дечицата. Praynig
Къде ще се оперираш? Всичко ще бъде наред, просто ще е поредното препятствие за преодоляване!  В епикризата трябва ли да пише за скъсяване на влагалището, ако е имало?
В университетската болница в Плевен, при д-р Ч. Цветков.
Polia 72, невероятен лекар и човек е! Ще видиш какво значи внимание и добро отношение! Прегледай си пак нещата за които ти писах!

# 616
  • София
Досега ви питах и притеснявах с въпросите си, за което съм ви благодарна, че ме изтърпяхте. А сега ви моля да стискате палци за успешна операция. Казаха ми, че на 5.03. ще е операцията. Дано всичко да е наред, че да си гушна пак дечицата. Praynig
Къде ще се оперираш? Всичко ще бъде наред, просто ще е поредното препятствие за преодоляване!  В епикризата трябва ли да пише за скъсяване на влагалището, ако е имало?
В университетската болница в Плевен, при д-р Ч. Цветков.
Доктор Цветков съм го виждала и ми направи много добро впечатление.Докато лежах там идваше на визитация и беше много любезен.В стаята ми имаше жена която беше оперирана Лапароскопски от него и каза, че от години се следи при него...Успех отново!

# 617
Благодаря на всички, а за доктора вече съм спокойна. Само шефа ми лази по нервите и съм решила, каквото ми се полага като болнични след това да се възползвам. Но живот и здраве, след като мине операцията и  за тях ще ви питам.

# 618
Здравейте!

Влизам утре в болница, вдругиден ще ми правят хистеректомия - лапароскопски. Проблемът е, че ме наболява гърлото и май сливиците са побелели. Ще отложат ли операцията според вас? Много, ама много ме е страх. Нервна съм, ще се побъркам направо.

# 619
Всичко ще мине безпроблемно. Стискаме ти палци и се молим за теб.

# 620
  • София
Здравейте!

Влизам утре в болница, вдругиден ще ми правят хистеректомия - лапароскопски. Проблемът е, че ме наболява гърлото и май сливиците са побелели. Ще отложат ли операцията според вас? Много, ама много ме е страх. Нервна съм, ще се побъркам направо.
Още като те приемат ще те прегледат не се притеснявай.Ако си болна обаче най- вероятно ще ти отложат операцията.Успех! Всичко ще е наред!

# 621
Завърнах се. Всичко мина според плануваното. Лапароскопски, с махане на матката с шийката. Сега чакам със свито сърце резултата от хистологията. Дано всичко спре до тук. Praynig

# 622
  • София
Поля, бързо възстановяване! Пожелавам ти добри резултати  Hug

# 623
Дано всичко спре до тук. Praynig
Дано! Бързо възстановяване ти пожелавам Simple Smile

# 624
  • на път
... Дано всичко спре до тук. Praynig

Стискам палци!

# 625
  • Под гъбата
Завърнах се. Всичко мина според плануваното. Лапароскопски, с махане на матката с шийката. Сега чакам със свито сърце резултата от хистологията. Дано всичко спре до тук. Praynig
Ще бъде! Бързо възстановяване!  Хистологията излиза бързо, дано си се сетила да искаш резултатите по пощата да ти пратят! Simple Smile

# 626
И болничния и епикризата с резултата от хистологията имаме уговорка да ги пратят с куриер. Ще пиша как се развиват нещата при мен.

# 627
Здравейте! Искам да попитам... Колко време след операцията прицапвахте? При мен е като течение, примесено в розово до кафеникаво. Оперираха ме преди 12 дни.

# 628
Здравейте! Искам да попитам... Колко време след операцията прицапвахте? При мен е като течение, примесено в розово до кафеникаво. Оперираха ме преди 12 дни.
И при мен има, оперираха  ме преди 11 дена, но лекарят каза, че може да продължи до месец и било нормално. Получих днес епикризата. Утре ще се чуя с лекаря, но може ли някой да разтълкува резултата от хистологията: маточна шийка с умерена папиломатоза, огнищно CIN I стена. Това какво означава? Ще се радвам ако ми кажете, че не знам как ще изтърпя до утре Praynig

# 629
  • София
Поля, Cin 1 е лека дисплазия засегната е долната базална една  трета на епитела!
Аз имах кървене около месец след операцията то не точно кръв ....

Общи условия

Активация на акаунт