Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - II тема

• 194 803
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Никакъв лак! Крака, ръце.... без.Накити също/ обици, гривни и т.н./ Успех!

# 676
Нека да напиша моята история и дано помогна на някои ,а със сигурност може и да бъда поругана от други,но в края на краищата истината е една.И аз мисля че не бива да се премълчава лошото защото ще се случва отново и отново.
След 4 месеца зацапване и ходене по доктори изпиване на доста лекарства и смяна на доктора който ме убеждаваше че съм добре,попаднах на алчен доктор който ме прегледа за 5 минути и ме оперира без да ми обясни нищо,а сестрата ми каза че ще се родя след операцията.
Диагноза ендометриоза на маточна тръба.
След операцията възпаление на стомах,черва,критическа със всички екстри.,кървене 1 месец,забравени марли във влагалището,стърчащи конци,болка при секс след 3 месеца,свръх активен пикочен мехур ,болка в областта на операцията (позиви за уриниране на всеки 15 минути).
Много добре помислете какво може да ви доведе тази операция освен ако не сте в животозастрашаващо положение кръвоизлив или злокач.доказано на хартия изследване поне от двама трима различни доктори.
Тази операция минава по доста скъпа кл.пътека с която някои доктори злоупотребяват.Пазете се.
И на всички които им престои това и е неизбежно да запомнят че при повечето пациенти операцията минава леко,но да изберат добър доктор да бъдат добре осведомени без да се притесняват да задават въпроси на доктора без значение дали са смислени или не и тогава да се оперират.Успех мили

# 677
  • София
Има черен списък за подобни случай, може да опишете там какво се е случило и името на този лекар. Така ще помогнете на някой нуждаещ се от истински специалист!  Съжалявам за това, което сте претърпели! Дано този лекар и екип си намерят наказанието....

# 678
  • Хамбург, Германия
Димяни, благодаря, махнах всичко.

# 679
  • София
Димяни, благодаря, махнах всичко.
Всичко ще е наред! Бъди спокойна!

# 680
  • София
Нека да напиша моята история и дано помогна на някои ,а със сигурност може и да бъда поругана от други,но в края на краищата истината е една.И аз мисля че не бива да се премълчава лошото защото ще се случва отново и отново.
След 4 месеца зацапване и ходене по доктори изпиване на доста лекарства и смяна на доктора който ме убеждаваше че съм добре,попаднах на алчен доктор който ме прегледа за 5 минути и ме оперира без да ми обясни нищо,а сестрата ми каза че ще се родя след операцията.
Диагноза ендометриоза на маточна тръба.
След операцията възпаление на стомах,черва,критическа със всички екстри.,кървене 1 месец,забравени марли във влагалището,стърчащи конци,болка при секс след 3 месеца,свръх активен пикочен мехур ,болка в областта на операцията (позиви за уриниране на всеки 15 минути).
Много добре помислете какво може да ви доведе тази операция освен ако не сте в животозастрашаващо положение кръвоизлив или злокач.доказано на хартия изследване поне от двама трима различни доктори.
Тази операция минава по доста скъпа кл.пътека с която някои доктори злоупотребяват.Пазете се.
И на всички които им престои това и е неизбежно да запомнят че при повечето пациенти операцията минава леко,но да изберат добър доктор да бъдат добре осведомени без да се притесняват да задават въпроси на доктора без значение дали са смислени или не и тогава да се оперират.Успех мили

Много съжалявам за преживяното. И аз като цяло съм на мнение, че операцията дори при добър хирург е тежка. Можеш и тук да споделиш името. Редно е да споменаваме не само хирурзите от които сме доволни. Никой няма да те дамгоса. Всеки има своите си лични впечатление.   bouquet

# 681
  • Хамбург, Германия
Мили момичета! Утре - на 1.04. влизам в Токуда, на 2.04, в четвъртък ще ме оперират. Стискайте палци, моля! Силно-силно   Cry

# 682
Стискаме.Всичко ще е наред!

# 683
  • София
Мили момичета! Утре - на 1.04. влизам в Токуда, на 2.04, в четвъртък ще ме оперират. Стискайте палци, моля! Силно-силно   Cry
Стискаме! Всичко ще мине добре!  Praynig Hug

# 684
  • София
   Успех! Всичко ще е наред!! Hug

# 685
Успех!!! Всичко ще мине безпроблемно вярвай в това! Чакаме да пишеш след няколко дни Grinning  bouquet

# 686
  • на път

bouquet
Няма защо да се притесняваш  Hug - чакаме те!

# 687
Пожелавам успешни операции на всички на които им предстоят.

При мен се оказаха гъбички, не ми пуснаха ТМ на контролата казаха.

Кики, как ги установиха, микробиология ли ти пуснаха?
Как ще ги лекуваш?

# 688
  • Хамбург, Германия
Здравейте, момичета! Аз вече съм вкъщи   Simple Smile  На 02.04 съм оперирана, останах без матка, яйчниците и апендицит, всичко мина ОК. На 09.04 ще ми махнат конците и вече ще чакам хистологията. Благодаря ви за стискане на палчетата   Hug

# 689
здравейте, в началото на януари майка ми претърпя операция ,която се състоеше в отстраняване на маткта, тръби и яйчници поне така пише на епикризата и . Няколко часа след операцията звъннах на доктора да го попитам как е минало всичко понеже не беше в нашия град и той обясни ,че е била продължителна 2 часа с голяма миома с възли (бяха и казали при прегледа ,че е с големина на плод във втори месец ) обясни ,че е имало шоколадови кисти по яйчниците и решил да махне и тях . До тук добре излезе епикриза всичко беше в норма възтанови се бързо ,обаче март месец генеколожката и от нашия град при преглед и казва ,че вижда  яйчник и половина и за това менопаузата и неидвала ! Майка ми в шок отива при опериращия и лекар в другия град и при неговия преглед и казва " имате половин яйчник и имате киста " , след което майка ми го пита ,защо не е отбелязано в епикризата и , след  операцията не е споменал ,отговора беше "грешката  е моя " и изписва хапчета за няколко месеца и да иде пак ,като ги изпие ! Друго нищо не е обяснил просто си е излязал, потресена съм! Толкова болки след подобна операция  и сега киста притеснява ме ,защото в интернет съм чела ,че са предразположени  пред рак , искам да ви попитам мили момичета , някоя от вас имала ли е подобен случай ? Sad

Общи условия

Активация на акаунт