Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - II тема

• 194 814
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Атб, на колко години е майка ти? Възстановителния период е да- до месец, зависи от организма. На 46г бях при хистеректомията и на 20 ден бях на море и се чувствах прекрасно, чаках си резултата и се наслаждавах на морето. Д-р Попов от  Вита ме оперира. Той по принцип е специализирал и практикува лапароск.операции. Направете консултации и успех желая!!!

На 56 е. Днес ще говорим пак с Ковачев, но можем да пробваме и във Вита. Просто исках много добре да се информирам за всички възможности преди да се предприема такова нещо.
Благодаря за отговора. На теб лапароскопска хистеректомия ли са ти правили във Вита ?

# 661
  • Varna, Bulgaria
Здравейте момичета, предстои ми хистеректомия, след съмнения за аденомиоза Смятам да се доверя на др.Младенов от онкологията във Варна.  На 31 този месец ще ми е операцията. Имате ли някакви впечатления от него?

Д-р Младенов оперира майка ми преди месец. Впечатленията ми са мн добри. Отговаря на всички въпроси преди и след операцията, колкото и глупави да са Simple Smile Направи ми също впечатление, че почти всички той ги оперира, незнам дали беше случайност или защото е началник на отделението. А на нас го препоръча Узунов. Ако имаш някакви въпроси- насреща съм.
Успех!!! Hug

# 662
  • Варна
Д-р Младенов оперира майка ми преди месец. Впечатленията ми са мн добри. Отговаря на всички въпроси преди и след операцията, колкото и глупави да са Simple Smile Направи ми също впечатление, че почти всички той ги оперира, незнам дали беше случайност или защото е началник на отделението. А на нас го препоръча Узунов. Ако имаш някакви въпроси- насреща съм.
Успех!!! Hug

[/quote]
Дано да се възстанови бързо. Колко време  беше престоя в болницата и предварително искаха ли нещо да носите?

# 663
  • Хамбург, Германия
Здравейте, момичета. Чета с дни всичко, което споделяте. Много ви благодаря за информацията. На мен ми предстои операция по отстраняване на матката при доктор Илия Карагьозов в ТОКУДА на 1.04.15 влизам, на 2.104.15 ще ме оперират Sad  СА 125 ми е завишен на 69, мах 35....Дано всичко да е ОК. На 48 години съм.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 14:53 от Маринова56

# 664
  • София
Пожелавам успешни операции на всички на които им предстоят.

При мен се оказаха гъбички, не ми пуснаха ТМ на контролата казаха.

# 665
  • София
Включвам се специално за Маринова
Попаднала си на чудесен лекар и болница. Бях там и имам същата операция в края на юни миналата година. В края на август правех леки преходи по Рила, от края на септември се завърнах на работа.
Не се притеснявай - всичко там е организирано с грижа за пациента и негово удобство, лекарят и целия персонал са чудесни.
Всичко ще мине по вода, не се притеснявай

# 666
  • Хамбург, Германия
hope, благодаря. Моля да ми кажеш, дали са ти искали допълнително заплащане и дали сумата е много висока? Аз ще съм  с направление 7 от НОЗК, но лекарят ми е казал, че ще има и доплащане 700 лв, за да си покрият разходи, а съм чувала и за дарения......Момичета, ще ме оперират на 2-ри, а на 1-ви гладна и жадна ли трябва да постъпвам?

# 667
  • София
 Здравейте!
Кики,радвам се за теб,че са се оказало само това като проблем. И аз нали бях писала,че имам болки и си мислех какъв ли е проблема, а то се оказа същото като при теб и липса на лактобактерии. Аз правих и ехо и на две места преглед.
 Маринова, успех! Операцията ти е на другия ден след постъпването,но питай в отделението може би заради изследвания да не трябва да си поемала храна и вода.

# 668
  • София
не мога да кажа какво е заплащането - аз бях осигурена в техния здравен фонд.

# 669
  • София
Здравейте!
Кики,радвам се за теб,че са се оказало само това като проблем. И аз нали бях писала,че имам болки и си мислех какъв ли е проблема, а то се оказа същото като при теб и липса на лактобактерии. Аз правих и ехо и на две места преглед.
 Маринова, успех! Операцията ти е на другия ден след постъпването,но питай в отделението може би заради изследвания да не трябва да си поемала храна и вода.
х

Heart Eyes

# 670
  • Хамбург, Германия
 Днес прескочих до ТОКУДА, взех списък с указанията за постъпване в АГО. Чехли, нощница, изследвания, които са различни за всеки, за мен са амбул. листове от прегледа при кардиолог и невролог ( преди години съм оперирана след спукана аневризма в мозъка, нещо като инсулт е) Който е алергичен към нещо - консултация с алерголог 7 дни преди операция....И, да, трябва да съм гладна, след като ми вземат кръв-ще ме нахранят. Не е нужно да съм жадна - изрично попитах сестрата, кафето си сутринта мога да изпия, а сестрата уточни - колкото искате.... Но аз мисля, че трябва да е  без захар, ако се изследва кръвта и на кръвна захар. Попитах я тихичко и за цигара - каза няма проблеми. Мисля, че точно в този ден ще имам нужда от 1 кафе с цигара сутринта малко да ми се успокоят нервичките, преди да потегля към болницата...  bouquet

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 10:04 от Маринова56

# 671
Здравейте! Искам да попитам... Колко време след операцията прицапвахте? При мен е като течение, примесено в розово до кафеникаво. Оперираха ме преди 12 дни.

Аз продължавам да зацапвам. Моля, споделете колко време след операцията зацапвахте?

# 672
  • София
Здравейте! Искам да попитам... Колко време след операцията прицапвахте? При мен е като течение, примесено в розово до кафеникаво. Оперираха ме преди 12 дни.

Аз продължавам да зацапвам. Моля, споделете колко време след операцията зацапвахте?
При мен зацапването беше около месец! Според мен е нормално, важно е да няма обилно кървене!

# 673
  • Хамбург, Германия
Здравейте, момичета! Аз се извинявам, че задавам въпроси, които не са от голямо значение, ама се вълнувам преди операция и бих искала да съм подготвена....Вчера една моя позната ми каза, че по ноктите не трябва да има лак - анестезиолога следи по тях състоянието на пациента, ако посиняват - взема мерки....Имам Ши-лак и няма да е лесно да го сваля в самата болница. Операцията ми е на втори април в Токуда. Някой да знае нещо по въпроса?

# 674
  • на път
.Имам Ши-лак и няма да е лесно да го сваля в самата болница. Операцията ми е на втори април в Токуда. Някой да знае нещо по въпроса?

Трябва да махнеш лака и на ръцете и на краката. Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт