Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - II тема

• 194 862
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Брит, ех че хубавооо близнаци Simple Smile Да са ти живи и здрави Simple Smile Аз също имам две момиченца на 4 г. Радвай се на това, че си здрава и, че имаш две дечица.Когато влезнях в болница за операцията имаше момичетя на моите години и по млади които никога няма да могат да имат Sad Много ми беше мъчно за тях! Понякога и аз се чувствам непълноценна но знам, че Осмокрачето го няма и това е най важното!

# 556
  • София
Здравейте! Simple Smile
 Няма движение в темата, значи всичко е наред! Това е добре Simple Smile
 Аз обаче имам една болка и едно питане ,дали сте имали подобна -много ниско долу по към  в дясно  .,странно нямам органи какво ли може да бъде - постоянна, тъпа - но неприятно усещане.. Mr. Green
Не ми се ходи на доктор,ама хич... Лимф.възли са ме боляли, но се усещат към свивката на крака ,а в случая не отива натам усещането.
Поздрави   bouquet

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 20:00 от мм

# 557
  • на път
Здравейте! Simple Smile
 Няма движение в темата, значи всичко е наред! Това е добре Simple Smile
 Аз обаче имам една болка и едно питане ,дали сте имали подобна -много ниско долу по към  в дясно  .,странно нямам органи какво ли може да бъде - постоянна, тъпа - но неприятно усещане.. Mr. Green
Не ми се ходи на доктор,ама хич... Лимф.възли са ме боляли, но се усещат към свивката на крака ,а в случая не отива натам усещането.
Поздрави   bouquet

Ходом марш на доктор!!!!

# 558
  • Под гъбата
Мда, най добре на лекар, но ако сте като мен в малък град и трябва да пропътувате по 100км. На посока, нещата се усложняват доста. Радвам се когато няма нови известия в темата, дано по малко жени достигат до тази операция!

# 559
  • Varna, Bulgaria
Здравейте момичета,

Искам да поздравя всички ви за геройството и куража. Възхищавам ви се!
Искам да се допитам до вас:
Препоръчаха на майка ми хистеректомия след извършени изследвания. Правиха й абразио в онкологията във Варна (в Аспарухово). Бихте ли ме насочили към лекар. По принцип я е поела д-р Сребра Игнатова.

Благодаря ви предварително!

# 560
  • София
Да правилно,на доктор е  най-добре,но си мисля,че може би - да не би да са сраствания...те може би болят...знам ли. Много ''може би" станаха Rolling Eyes
 Hug

# 561
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте момичета,

Препоръчаха на майка ми хистеректомия след извършени изследвания. Правиха й абразио в онкологията във Варна (в Аспарухово). Бихте ли ме насочили към лекар. По принцип я е поела д-р Сребра Игнатова.

Мен ме оперира Явор Корновски в Окръжна. Много съм доволна Simple Smile

# 562
  • Варна
И свекърва ми я оперира проф. Явор Корновски. Другият често спряган специалист за хистеректомия е д-р Филев. При него свекърва ми ходи на преглед, след като разбра диагнозата, но в последствие решихме да се доверим на Корновски.

# 563
  • Варна
Здравейте момичета,

Доктор  Радослав Минков- шефа на АГ- Варна.

# 564
  • София
MM, аз също имам такива болки в дясно, а понякога и .... Как да обясня болка назад към дупето Sad мн ниско....

# 565
  • София
Болката е на ниво свивка на крака, но не на свивката, а на венер. хълм...дано ме разберете,че и аз не се разбирам.... Laughing,
Утре мисля да посетя някой доктор,но съм в мисли къде....

# 566
Болката е на ниво свивка на крака, но не на свивката, а на венер. хълм...дано ме разберете,че и аз не се разбирам.... Laughing,

И при мен се случва да ме боли ниско долу, понякога дори усещам дискомфорт там където съм си чувствала яйчниците (или поне си мисля, че бяха там  newsm78). Питала съм лекари  итехният отговор е, че това е операцията, т.е каквито и гелове да е използвал хирурга, няма как никакво срастване да не се получи. Премахнатите лимфни възли също оказвали влияние.

# 567
  • на път
....

Най-добре при тозе дето е оперирал според мен.

# 568
  • Бургас
Искам да попитам правили ли сте си изследване за костна плътност и колко време след операцията?   
Аз имах здрави зъби,а сега съм с 8 извадени-просто се разцепват на 2 и няма спасение,горните ми 5 пък са вече с извадени нерви и фотополимер,евентуално по-нататък с коронки.Много ме е страх да отида на тест за костна плътност,страх ме е,че и с костите става това,което и със зъбите

# 569
  • Пловдив
Здравейте, от 2 години съм с тотална хистеректомия.
До скоро бях на Климара..Вбесих се,че в България това лекарство струва 14-16 лв, в Турция излиза около 8 лв. ( 4 пластира за 1 месец). А в Испания същото лекарство ( с др.търговско име-EVOPAD) струва 2,50 евро и една опаковка включва 8 пластира,т.е. стига за 2 месеца.
Минах на испанските пластири.Искам да попитам някой друг ползва ли ги тук?
Странното е,че чувствам гърдите си пренапрегнати...направо ще се пръснат. С Климара като че ли не се чувствах чак така...Проверих едно и също е лекарството, просто е под различно име...

Общи условия

Активация на акаунт