Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - II тема

• 194 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Първата операция от извънматочна бременност ми я прави д-р Хубчев. Като отношение не съм много доволна, но пък си свърши перфектно работата. На 4.03 ми направиха хистеректомия в Тутракан при д-р Богомил Бойчев - братът на д-р Любомир Бойчев. Те оперират заедно. Невероятни хора. Който и да избереш, няма проблем. Д-р Хубчев се е превърнал в търговец напоследък, но пък е перфектен оператор. Единственото неудобство от операцията в Тутракан беше разстоянието, тъй като аз не реагирах добре на операцията ми се налагаше често да ходя след това до Тутракан. Сега бих избрала Русе.

# 736
.
Събирам мнения за д-р Г. Хубчев от Русе и за д-р  Л.Бойчев от Тутракан
[/quote]
Д-р Хубчев ми направи хистеректомията преди две години в Дева Мария- Ветрен. Лично аз съм много доволна. Уговорката ни беше да запази каквото може. Остави половин яйчник, който явно все още функционира- няма вълни, няма симтоми за критическа. За сега се чувствувам добре. Като повечето лекари малко говори, но отговаря на всичките зададени въпроси. Не съм платила нищо допълнително ,освен избор на екип по ценоразпис на клиниката и престоя ми в нея. Ако не беше неговото идване до тук щях да бягам в София, че в Бургас са само касапи-режат всичко наред.

# 737
Първата операция от извънматочна бременност ми я прави д-р Хубчев. Като отношение не съм много доволна, но пък си свърши перфектно работата. На 4.03 ми направиха хистеректомия в Тутракан при д-р Богомил Бойчев - братът на д-р Любомир Бойчев. Те оперират заедно. Невероятни хора. Който и да избереш, няма проблем. Д-р Хубчев се е превърнал в търговец напоследък, но пък е перфектен оператор. Единственото неудобство от операцията в Тутракан беше разстоянието, тъй като аз не реагирах добре на операцията ми се налагаше често да ходя след това до Тутракан. Сега бих избрала Русе.
Благодаря за бързия отговор!

# 738
.
Д-р Хубчев ми направи хистеректомията преди две години в Дева Мария- Ветрен. Лично аз съм много доволна. Уговорката ни беше да запази каквото може. Остави половин яйчник, който явно все още функционира- няма вълни, няма симтоми за критическа. За сега се чувствувам добре. Като повечето лекари малко говори, но отговаря на всичките зададени въпроси. Не съм платила нищо допълнително ,освен избор на екип по ценоразпис на клиниката и престоя ми в нея. Ако не беше неговото идване до тук щях да бягам в София, че в Бургас са само касапи-режат всичко наред.
[/quote]
Благодаря!

# 739
Пак ли се чака толкова много на контролните прегледи и колко пъти се ходи! А болничните от там ли се вземат?

# 740
Познвам двамата братя и знам, че са чудесни хора и специалисти, но точно разстоянието ме плаши и това, че може би няма да ме оперират точно на датата, а това чакане вече измори психически.
Пак ли се чака толкова много на контролните прегледи и колко пъти се ходи! А болничните от там ли се вземат?

# 741
Здравейте! И на мен ми предстои  понеделник операция, но не съм още сигурна дали да се подложа или да изчакам още малко.От Русе съм и се колебая дали да я направя тук или да отида другия месец в Тутраканр.
   Аз правих в София, при добър доктор и съм чувала добри отзиви и за Плевен. За Русе и Тутракан нищо не знам.
Аз съм оперирана от д-р Г. Хубчев в Бургас Много е внимателен, обяснява всичко .

# 742
Здравейте! И на мен ми предстои  понеделник операция, но не съм още сигурна дали да се подложа или да изчакам още малко.От Русе съм и се колебая дали да я направя тук или да отида другия месец в Тутраканр.
   Аз правих в София, при добър доктор и съм чувала добри отзиви и за Плевен. За Русе и Тутракан нищо не знам.
Аз съм оперирана от д-р Г. Хубчев в Бургас Много е внимателен, обяснява всичко .
Благодаря!

# 743
  • София
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=840389.new#new

# 744
  • Хамбург, Германия
Тази тема закрита ли вече? Тук няма ли да пишем, ще си пишем в III-та ли?  Thinking

# 745
Тази тема закрита ли вече? Тук няма ли да пишем, ще си пишем в III-та ли?  Thinking
и аз се чудя, сигурно в III-та

# 746
  • София
След 50-та страница темата се заключва от модератор и не можете да пишете повече в нея. Затова се прави поредна нова тема.

# 747
Добро утро момичета. Зная че тук не е темата но друго не можах да измисля за момента. Дъщеря ми е бременна утре ще я приемат да ражда но от вчера явно и никнат мъдреци венците и са подути и я боли. Каксо да правим нали неможе да пие лекарства. С какво да ги намажем. Ще отиде на зъболекар но реших и тук да споделя. Много се притесних. Нестига родилните болки но и това сега. Благодаря и извинявайте чд пиша тук.

# 748
  • Варна
Дали няма да помогне някое от гелчетата за мазане на венци, предназначени за бебета. Щом стават за бебета, не би трябвало да навредят, а и все пак се нанасят локално. Сещам се за Калгел и Бочко, имаше и хомеопатични хапченца Дентокинд, които вероятно също са безвредни, но все пак е добре да се направи консултация с лекар.

# 749
Здравейте. На мой близък му предстой операция геникологична (намерили са карценом в изследжанет). Съветват я да се оперира. Но при кой - др Хубчев, др Назъров или др Нестаров или др., посъветвайте ме. Благодаря! Може и на лично съобщение с човек който е минал по тоя път

Общи условия

Активация на акаунт