Еротични модели на високи постове

• 18 911
  • 219
  •   1
Отговори
# 150
Добре де, хубаво, събличала се била гола за снимки, взимала 3 бона заплата, обслужвала целия борд сексуално. И пак по-малко ме притеснява от онези 20+ ценни кадри, нямащи нищо общо с ядрената енергетика, които назначиха в ръководството на АЕЦ Козлодуй.
То май основния скандал е в това, че я свързват с разни хора, конфликт на интереси и прочее. Rolling Eyes
Сега, това не съм го видяла черно на бяло да го потвърдя(може и да е клюка), ама защо мен или съседката не ни свързват с тях? Няма огън без дим си мисля.  Wink

Аз драма не виждам в снимките иначе.  Mr. Green
Тотал щета е ако това за Ясен Василев и сие е вярно.

# 151
  • Другата България
А именно, че назначенията на к____ви на добри и високоплатени позиции действа демотивиращо на останалите и изпадаме в абсурда някакъв еротичен модел да получава повече от един физик и да се вихри в държавна компания....

Ти лично ли познаваш жената, която толкова много те е подразнила с....каквото и да е, че да твърдиш, че е к...а? Това, че е модел автоматично я прави такава, така ли? Щото и аз мога да кажа, че ти си такава или онакава без хабер да си нямам каква си, ей така да си хвърлям обиди в пространството? Затова ти казах, че отстрани изглежда по различен начин, не заради ясновидските си дарби.Въпреки че добре би било да ги имам Party....

# 152

То май основния скандал е в това, че я свързват с разни хора, конфликт на интереси и прочее. Rolling Eyes
Сега, това не съм го видяла черно на бяло да го потвърдя(може и да е клюка), ама защо мен или съседката не ни свързват с тях? Няма огън без дим си мисля.  Wink

Аз драма не виждам в снимките иначе.  Mr. Green
Тотал щета е ако това за Ясен Василев и сие е вярно.

А, скандалът в темата е, че е курва. За свързването с разни хора твърде малко се каза, макар че е доста по-съществено.

# 153
http://dnes.dir.bg/news/ikonomika-nagrada-diplomna-rabota-15364453?nt=4
Ето какво правят българите навън и защо ги ценят. А вие тук  си се прехласвайте по някаква повлекана, която получава една стабилна заплата от вашите данъци. Наричайте нея красива, а мен к___ва злоблива. Брей, чак рима докарах... Laughing
Чакай малко сега.
Хем ти пускаш темата за това момиче.
Хем го хулиш и плюеш с долни и гнЪсни определения 11 страници подред по 10 пъти.
И накрая ние сме били отделяли внимание на нея- недостойната, а хората глей к'ви дипломи получавали.
Като получават, защо не пусна темичка за тоз именит българин Даная, ами за огъзената секретарка, дето набарала келипира, а?

Ти какво предлагаш да направим по въпроса с "курвата"? Да я пребием с камъни?
Извинявай, ама докато те четох, нямаше как да не си представя прословутата сцена от "Малена".

# 154
  • Galaxy 13197853088
Днес ей това прочетох , има сякаш връзка по темата. От тук

Младите жени използват мръсни номера, като клюки и злословене, за да сломят конкуренцията на красиви дами при избор на партньор, установи проучване.
Цитат
Представителките на нежния пол редовно използват индиректната агресия, включваща незаслужени критични оценки за външния вид на потенциалните съперници.

В арсенала на не много почтените средства те прилагат и разпространението на слухове за разпуснатото им сексуално поведение и за отхвърлянето им от останалите.
Д-р Трейси Ваянкур от университета в Отава изтъква, че младите жени често прибягват до подобни стратегии, за да сломят конкуренцията при осигуряването на партньор.

В нейното изследване, публикувано в изданието на Кралското научно дружество Philosophical Transactions, тя констатира, че тези прийоми най-често се срещат в пика на женския репродуктивен цикъл.

Като намаляват до минимум риска за самите себе си, разпространителките на подобни слухове най-често си дават вид, че не са имали намерение да нараняват никого.

Проучването на Трейси Ваянкур установи, че 52 % от 15-годишните момичета използват индиректната агресия като предпочитано оръжие, като при момчетата от същата възрастова група този процент е значително по-нисък - 20 %.

От проведените тестове станало видно, че атрактивните жени са с много по-голям шанс да станат жертви на морално малтретиране, в сравнение с останалите. Дамите са значително по-нетолерантни към потенциални съперници, които се считат за привлекателни в сексуално отношение.

"Крайната цел на злословенето е да бъде поставен под съмнение сексуалният потенциал на евентуалните съперници. Те наказват себеподобните, за да не бъде сексът толкова достъпен, заради богат избор, и използват за целта индиректната агресия", заключава д-р Ваянкур.

# 155
Еееееей, де да можех и аз да излизам тъй на снимките!   

# 156
Аз пак чета, и пак не разбирам за какво е тая пяна в темата.
Нито е първата, нито ще бъде последната, която "расте в йерархията" посредством тялото си.
Тази просто няма достатъчно акъл и е сглупила да направи прелестите си публично достояние.
Сигурно има стотици по-хитри  мради дами, които се уреждат къде ли не, с какво ли не, без "народа" да разбере за тях.
И?
Аз предлагам да се назначават само подобни
Скрит текст:

за да няма и грам съмнение в морала им.    Laughing

# 157

Скрит текст:

и интелектуалния им капацитет...

# 158

Скрит текст:

и интелектуалния им капацитет...

Peace Одобрявам!
Всъщност можем да отидем и по-напред - ВСИЧКИ работещи жени трябва да имат такава визия!

Защото, нали, не само шефовете са хора, но и колегите-мъже - може някой да се изкуши, да се позагледа по колежка-К_______А, да започне да изневерява и да си малтретира семейството - мъка, мъкаааааа  Crossing Arms

# 159
  • n/a
Ще стане приказка. Накрая "... и заживели щастливо".

# 160
Мдааа хубавата Елена...Много е хубава, пу пу. Все си мислех, че само мъжете като видят силиконова цица и тънък бедър почват да се прехласват...Явно и при някои жени е така, по простата причина, че не могат да ги имат.  Laughing

http://prikachi.com/images/797/6701797x.jpg

Един куп мадами от форума се втурна да защитава м________ката от Каспичан.

# 161
# 162
Мдааа хубавата Елена...Много е хубава, пу пу. Все си мислех, че само мъжете като видят силиконова цица и тънък бедър почват да се прехласват...Явно и при някои жени е така, по простата причина, че не могат да ги имат.  Laughing

http://prikachi.com/images/797/6701797x.jpg

Един куп мадами от форума се втурна да защитава м________ката от Каспичан.
Да, причината е проста. Нормално е хубавото да се харесва.  Laughing Като не може да се купи. И ако кажем всички в хор, че е грозна тази Елена, ще ти дойде ли сърце на място???

# 163
Вярно ли е, че тази жена е само на 24-25 години?  Mr. Green Така пишеше нейде.

# 164
Ем не, щото хем е грозна, хем ще цоца от държавната баница, хем явно компетенциите и са 0 щом бизнеса и не е тръгнал. Да сложат някоя хубава с качества, няма да рева. Като Никол Станкулова примерно. А тази да я сложат да чете прогнозата за времето и да се съблича.

Общи условия

Активация на акаунт