Еротични модели на високи постове

• 18 947
  • 219
  •   1
Отговори
# 75
Ох,стига с тия глигани с анцунг..толкова е грозно...само като го прочета и ми призлява  Stop
Иначе по темата както се казва нищо ново под слънцето.Ако си мислите,че тази мацка е единствената заела добра позиция заради няколко запотени мъжки очилца.....сте в дълбока заблуда.Имам наблюдения върху държавната администрация и повярвайте ми има доста апетитни местенца ,ако че цари заблуда за ниски държавни заплатки.Много от тези местенца се заемат точно от такива мадами,макар и да нямат снимки в еротични списания.Просто на тях не са им трябвали...Но и те си харчат нашите пари,получават солидни бонуси,ходят на държавни "обучения" или по друг начин казано -шопинг  Whistling Винаги е било така и така ще бъде и занапред.Не само у нас,ами по целия свят.Казано банално-сексът продава.

# 76
Ох,стига с тия глигани с анцунг..толкова е грозно...само като го прочета и ми призлява  Stop

И на мен ми призлява като ги срещна  Whistling

# 77
Защо не си гледате в собствените си купички? newsm78
Голяма завист и злоба... ами вземайте и вие!

# 78
Николай Слатински :

Първо, аз съм убеден, че не някой друг като маниакален морален цербер, дръзва да спъва тяхното кариерно развитие, а самите момичета чрез тези си предизвикателни фотосесии са създали предпоставки за ограничаване на възможностите си за реализация в държавната и общинската администрации.

http://chr.bg/za-pravoto-na-b-deshhiya-d-rzhaven-sluzhitel-da-pr … sesii-v-minaloto/

# 79
Мен лично ме ядосва това,че въпросната моделка е назначена в държавна компания и заплатата й,в какъвто и размер да е,е платена с държавни пари.
Според мен мен,това най-вече е вбесило и авторката,която много от вас обвиняват,че  завижда. 
А в същото време има безброй красиви момичета(И умни при това) с подходящото образование,но не показали задни части по списанията, съответно с много по-малък шанс за назначение в НЕК.
 80% от снималите се по гъз и цици,са си натурални курви.

# 80
Е добре , ако не се знаеше , че се е снимала за Плейбой , обаче пак си получаваше същата заплата , какво ?
Нямаше да има тема и всички щяха да са спокойни . Wink
НЕК си определят заплатите , а дали на нас ни харесва , все тая .

# 81
Е добре , ако не се знаеше , че се е снимала за Плейбой , обаче пак си получаваше същата заплата , какво ?
Нямаше да има тема и всички щяха да са спокойни . Wink
НЕК си определят заплатите , а дали на нас ни харесва , все тая .

Щеше да е доста различно,ако не се беше снимала...
Как щеше да получи въпросната секретарска длъжност?

НЕК били докарани до фалит
хич не е учудващо това...
При нас държавното се ограбва по всички възможни начини и тоя гола кака е последната дупка на кавала.

# 82

П.С - красивите жени по дифолт ги смятат за к..и, особено на такива места.

В Италия от години гледаме любовниците на Берлускони да дефилират като депутати и министри. И, да, така си е, по дифолт смятаме любовниците му за курви. Оглеждайте се за този тренд и в България.

# 83
  • България-Швейцария
Оглеждайте се за този тренд и в България.
В България е друг трендът - уредени бракове с 'правилния'/ 'правилната' от от подходящите съответно семейства с пари и/ или власт, за да не изтича ресурс извън определени кръгове.
Затова и изобилстват поканите за 'по питие' Wink в стаята и наистина понякога се случват и грешки, да Laughing

# 84
Оглеждайте се за този тренд и в България.
В България е друг трендът - уредени бракове с 'правилния'/ 'правилната' от от подходящите съответно семейства с пари и/ или власт, за да не изтича ресурс извън определени кръгове.
Затова и изобилстват поканите за 'по питие' Wink в стаята и наистина понякога се случват и грешки, да Laughing

Това го има откакто свят светува . Wink
И не само в България .

# 85

Щеше да е доста различно,ако не се беше снимала...
Как щеше да получи въпросната секретарска длъжност?

Както се получава длъжност. Преценяват, че става и я назначават.

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 21:29 от Kätzchen

# 86
Берлускони е милионер и на неговите любовници не им плаща с държавни пари,като нашите
шефове бай ганьовци,дето управляват и се разпореждат с НЕК,сякъш им е бащиния

# 87

80% от снималите се по гъз и цици,са си натурални курви.
Познавате ли лично жена, която се е снимала по гъз и цици?

# 88
Аз познавам, но не е много натурална.

# 89
Аз познавам също и през ум не би ми минало да се усъмня в интелекта й, в професионалните й умения или в уменията й на съпруга и майка.
Мен лично ме ядосва това,че въпросната моделка е назначена в държавна компания и заплатата й,в какъвто и размер да е,е платена с държавни пари.
Мен лично ме учудва това, как не ви ядосват купищата кисели лелки в държавната администрация, които си бъркат в носа и не вършат нищо съществено, но за сметка на това го вършат така, че да ви затруднят максимално, да ви провалят деня и да ви върнат още няколко пъти. На тях също им се плаща с държавни пари. Както и на депутатите, за които няма смисъл да изреждам какво правят и какво не правят. Както и на определени малцинствени групи, които се плодят като скотове. Очевидно обаче една секретарка е тази, която е преобърнала колата на държавния бюджет.

Общи условия

Активация на акаунт