Еротични модели на високи постове

• 18 966
  • 219
  •   1
Отговори
# 180
Мъжът може да бъде манипулиран най-лесно чрез секс, навън ще му духат, жена му от сутрин до вечер гледа детето или чисти и разбираемо не може да вложи толкова хъс в духането. Да не говорим за по-екстремалния секс, който не всяка домакиня може да предложи

Аз съм хем домакиня, хем владея "екстремален" секс. Значи няма никога да ме напусне Praynig Praynig
Екстремалния включва и анален. Евала мацка!
Ето заковавам дефиницята.  Laughing

# 181
Аууууу, много екстремално  Laughing

А сега дефинирай и "много секс".

# 182
Ще падна.

# 183
 Не симпатизирам на таквиз разчепатени дами. Нямат ли някакви изисквания за неуронване престижа на институцията  в тоя НЕК?

# 184
Аууууу, много екстремално  Laughing

А сега дефинирай и "много секс".
Как да дефинира много, при положение, че за нея е "никак". Няма да е честно.
Марая, заради такива като теб, които един мъж не могат да завъдят около себе си на красивите жени им излиза име.  Crossing Arms Бих казала научи се бе жена, но то това не се учи.  smile3560

# 185
Не симпатизирам на таквиз разчепатени дами. Нямат ли някакви изисквания за неуронване престижа на институцията  в тоя НЕК?

Така е, но все пак в темата трябва да се изредят жените, приели нещата лично.

Едните са много красиви и се обиждат, че някой само по този параграф ги счита за курви.
Вторите са спали с чужд женен мъж или са нанесли финален удар на някое семейство, нужно е да се оправдаят.
Третите имат голи снимки, макар и за лична употреба, как да не скокнат да се обадят.
Четвърти са настанени на работа с връзки, но все пак са добри професионалистки.
Пети се вживяват в ролята на Малена - красавици, недолюбвани безпричинно (чиста злоба!) от грозните колежки.

А всичко се свежда просто до едни вулви с пиърсинг, за които ще се сещам като се спомене НЕК.  Peace

# 186
  • Другата България
Марая, ти недо......а ли си или изоставена заради такава, дето практикува екстремален секс? ooooh!
Иначе отде таз злоба към красивите жени? Попитах те дали познаваш лично девойката или си на принципа "една жена каза", ама ти се направи, че не го виждаш, дай поне отговор на този въпрос?

# 187
Марая, ти недо......а ли си или изоставена заради такава, дето практикува екстремален секс? ooooh!
Иначе отде таз злоба към красивите жени? Попитах те дали познаваш лично девойката или си на принципа "една жена каза", ама ти се направи, че не го виждаш, дай поне отговор на този въпрос?
Мба, злоба към красивите. Аз съм по-красива от нея, в оная другата тема се показах...и съм по-младолика и имам хубава коса....Имам си мъж, с който много се разбираме, кротък, ходим си навсякъде заедно, сега ще си имаме и дете. Обичаме се много. Имам работа, имам добър доход, карам хубава кола, живеем в собствено жилище, имам куче и коте и заек. Котката ми е руска синя, кучето е дакелче, зайчето ми е джудже...За какво да завиждам на някаква, която скача от пишка на хуй, която е по-грозна от мен, няма си мъж и си няма котка, куче и зайче...  Вай, ма сте недорбе, някои  Laughing

# 188

То и аз не я познавам, но сега съм И виждала и местата, които бих предпочела да не съм. Бас държа, че никаква девойка не е.

# 189
Ето, може да ми видите хубавата коса....Кажете ми сега в сравнение с Елена, коя е по-секси, тя с проскубаната коса или аз с мойта гъста грива. Мен поне има за какво да ме хванат при секс, а тя само за дръжки може да се хваща... Laughing

http://prikachi.com/images/99/6702099Y.jpg

# 190
  • София
...сега ще си имаме и дете.
В смисъл чакате бебе ли?
Честито!

Оставете жената на мира, бе!

# 191
Ето, може да ми видите хубавата коса....Кажете ми сега в сравнение с Елена, коя е по-секси, тя с проскубаната коса или аз с мойта гъста грива. Мен поне има за какво да ме хванат при секс, а тя само за дръжки може да се хваща... Laughing

...

Е, ся по секса ли ще се равняваш и ти... А уж на квалификация и професионални качества да се набляга...

# 192
От хормоните е явно..
Аз честно казано останах  в Shocked  от тая тема..
Честито  и заключвай вече темата , че става...не знам... Confused

# 193
Ами за съжаление си чакам заповедта от фонда за ин витро, (останаха има няма 3 месеца) тъй като съм със запушени тръби, но искаме дете и по-важното мъжът ми иска...И вярвам, че ще стане от първия път, та затова така убедено пиша, че ще си имаме дете.  Hug

# 194
  • София
О, успех тогава!  Peace
Само че тая тема е безумна.

Общи условия

Активация на акаунт