Новите ни козметични похождения 49

• 62 535
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Моля някой да ми посъветва хапчета от тази луда мания.
Преди няколко дена си обещах че няма повече и кво......

# 482
г-жа Стихийно бедствие, честита  Hug Как ти се струва палитрата (ако е вече при теб, де) Къд я има в момента он-лайн? Аз много й де чудя, че нали искам ад си купя някоя палитра за Коледа. Но ми се струва, че е по-обикновена някак от предишната  Thinking

Адри, червилото изглежда върха!  Heart Eyes И то ли е от коледната колекция?

# 483
Веси не знам как е палитрата, засега само и се радвам визуално, не съм я опитвала, само и оправих двете счупени сенки (сега знаеш от къде ми е Simple Smile )

Адри и на мен ми харесва червилото, аз май подобно си харесах на МАК (аз на МАК, чак ми е весело)

# 484
  • в 1001-та нощ
Моля някой да ми посъветва хапчета от тази луда мания.
Преди няколко дена си обещах че няма повече и кво......

Ах, какви прекрасни правоъгълни хапченца си си взела в тази кутийка  Blush Heart Eyes Честито  newsm76 Two Hearts Heart Eyes

# 485
  • USA, Steak State
А ако някой знае за хапченца за подтискане на желанието да имам всичко показано в тази тема, да ми пише.  Peace

# 486
  • Vienna
veselina_s_p, Vice2 я има в BeautyBay в момента. Аз моята я взех от hqhair веднага щом излезе, но вече е изчерпана там. На мен много ми харесва  Peace

# 487
  • София
Мерсии, момичета   bouquet
Наистина е страхотно червилото. От коледната колекция е. Беше малко импулсивна покупка, заради две подстрекателки  Hug
На устните седи като кадифе и ги прави много мекички и гладки  Heart Eyes За мен лично Руж Алюр са в пъти по-добри от Руж Коко Шайн. И трайността, и пигментацията, и гилзата, и начинът на отваряне... разкош отвсякъде.

# 488
Адри, много красив цвят.Досега търсих снимка Peace

# 489
  • София
На мен ми седи доста по-тъмно. Ето така, дори малко повече, защото съм доста беличка:
Скрит текст:

Ще пусна снимки тези дни в блога  Peace

# 490
Адри, на мен това червило ми се стори доста сходно с миналогодишното l'impatiente. Ти какво мислиш?

# 491
  • София
Нямам миналогодишното, но ми се струва, че то имаше малко по-виолетово-кафяв оттенък, докато това си е чисто класическо бордо. Изобщо не е някакъв невиждан и специален цвят, но точно това ми хареса - абсолютна класика, много лесна за носене и комбиниране, без претенции за облекло и специален повод.

# 492
 И за мен нямат нищо общо двете червила. Новото е много по-светло и непретенциозно.
Аз си взех
Spring Ball Extreme

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 08:38 от densi

# 493
  • Berlin
ESSIE LUXEDO

# 494
  • Пловдив
Вчера от Сефора:

На живо цветовете са уникални и за цената си тази палитра е страхотно попадение.
Освен това за поръчки над 90 лв издават ВИП карта и има подарък лак за нокти по избор от тяхната марка.

Общи условия

Активация на акаунт