Новите ни козметични похождения 49

• 62 564
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
  • София
* MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder (Pressed)

# 436
  • София
От вчера Flormar -компактен фдт.
Само, че в нова черна опаковка Heart Eyes. Не намирам такава снимка обаче. Wink

# 437
Подарък. Heart Eyes Толкова съм щастлива.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 18:49 от densi

# 438
Как се изненадах като видях снимката с четките (казах си брей имам ги абсолютно същите) Mr. Green Mr. Green  оказа се че е моя като си ги снимахме за четковата тема.

Oт къде имаш номер 11, тя е абсолютно уникат Grinning
Подарък са ми а ще ми кажеш ли откъде да си поръчам  и останали те  Peace
Тези, които нямаш са ми от магазина на МАС и Инглот

# 439
Sleek Bad girl palette

Тази спирала е намалена на 9,95 евро на немския сайт на Пупа и реших да я пробвам

# 440
От последния месец
Това от панаира на магама една четка и аз не съм наясно за какво ми трябваше, китайска е, не е лоша като за цената си, моята е червена.

На Ателиер течност за фиксиране на брукати и други лъскотии, Палитра Т02, два молива за "карандашная техника". Невероятни моливи.

ето така изглежда

Сенките на предния план са на Магама, много пигментирани, огромни като гармаж, продаваха ги по 5 лева и като си вземеш три сенки ти дават празна палитра.
Палитрата е грозничка, обаче с малко фантазия я украсих, преместих единия рефил в по подходяща цветово палитра, а в тази бутнах много харесваната от мен сянка на КИКО.
Ето така изглежда сега палитрата.
Скрит текст:

# 441

г-жа Стихийно бедствие, последната снимка на тройната палитра много ми харесва. И трите цвята са Heart Eyes
Доколкото разбрах само тъмносиньото е Кико, а другите 2 са Магама.

# 442
# 443
  • Бургас

Моля да споделиш отзиви след като го пробваш. Аз в момента съм с Макс Фактор 3в1 и съм много доволна, но се чудя като го приключа дали да не си взема този.

# 444

г-жа Стихийно бедствие, последната снимка на тройната палитра много ми харесва. И трите цвята са Heart Eyes
Доколкото разбрах само тъмносиньото е Кико, а другите 2 са Магама.
На първата снимка с палитрите всичките цветове в тройката са на Магама, просто предпочитам светлите сенки да ми са на едно място, а тъмните да са на друго, затова преместих магамата и сложик Кико.

# 445

От коледната колекция номер 77 Moon Light Божествена е, много по-красива от миналогодишната.
Утре ще напиша и за двете сравнение в блога Peace

# 446
  • Torino,IT
О,ще чакам с нетърпение,ако можеш би ли пуснала снимка как седи на кожата,ако нещо може да се види де.Приветствам всякакви коментари ,мнения и суочове на тази пудра.

# 447
О,ще чакам с нетърпение,ако можеш би ли пуснала снимка как седи на кожата,ако нещо може да се види де.Приветствам всякакви коментари ,мнения и суочове на тази пудра.
Задължително ще се опитам да ги снимам, дано да се види нещо.  Praynig

# 448
  • Vienna
Dior 999  Heart Eyes

# 449
Извинете за тъпия въпрос- но как снимате гримовете си?
Аз пробвам с телефон/ имам ай фон/ и нищо не се получава. Цветовете въобще не излизат реалните.

Общи условия

Активация на акаунт