Звездни компромати - 188 част

• 63 748
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
А тя коя е? Наистина изглежда страхотно.

# 91
# 92
Ралица Балева скромна? Хайде бе?! Whistling

# 93
  • в 1001-та нощ
На живо си изглежда на годините и в реалния живот има поведение на "Примадона"  Mr. Green

# 94
Е, страхотна е тази жена! На тези години така да изглежда и така да се е запазила и в лице, и в тяло. Винаги съм я харесвала, тя просто не остарява и продължава да изглежда все така страхотно. Между другото ханш и зад*ик като нейния са перфектни според мен, много женствени извивки, а не на Ким грамадното.... "нещо".

# 95
Лелее, колко сте изписали  Crazy

# 96
Стела, ние не говорим за Джони Peace. Той прави, каквото си иска, в позиция е да може да си го позволи.
Естествено, не бива да отписваме и варианта, че Амбър е просто едно младо момиче, загубило ума си по мъж, който и на 50 е блян за немалък процент от женското население на планетата. Колкото и на Бумър да не и се иска да повярва.

Което ме подсеща- скоро гледах фотографии на бившата и, Тася, и останах впечатлена. За нея си заслужава да се шуми повече, отколкото за Амбър, талантлива е.

Много по-хармонична изглежда Амбър с тази Тася, отколкото с Джони, за когото е видно, че линее, а тя се възползва. Колкото и да е странно, май е била по-влюбена в бившата си, отколкото в Джони, дето вече на нищо не мяза и просто изглежда смешен.

Недейте рева за Миранда Кер, сладникава и без чар. Орландо си знае работата Laughing

# 97
Ралица Балева е бившата снаха на Милко Балев. Сега е омъжена за швейцарски милионер и има момиченце от него, но си запази фамилията на бившия си мъж Rolling Eyes

# 98
  • Cyprus, Пловдив

Беше при Диков днес  Peace

# 99
  • In The Middle Of Nowhere
Аз да попитам Росен Петров води ли още предаването си, сякаш не съм го засичала напоследък и пооправили се, че беше много зле по едно време?

# 100

Уж Силвестър Сталоун щял да се развежда заради Енджи Касабие

# 101
Е, страхотна е тази жена! На тези години така да изглежда и така да се е запазила и в лице, и в тяло. Винаги съм я харесвала, тя просто не остарява и продължава да изглежда все така страхотно. Между другото ханш и зад*ик като нейния са перфектни според мен, много женствени извивки, а не на Ким грамадното.... "нещо".

Много моля, да не се дописват постове, когато вече има публикации след тях. Ако не бях видяла цитираното от Аква, изобщо нямаше да видя снимките   Peace.

# 102

Уж Силвестър Сталоун щял да се развежда заради Енджи Касабие

Брей... Thinking

На Лейди Гага част от новата обложка... бла. И още, това е малко гнусно, предупредени сте.

Почна ѝ промоцията на новия албум и простотиите ѝ. Sunglasses

Уж Венера на Ботичели я вдъхновила. Sick

# 103
Мисис България-стена на славата

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151712302605843.1073 … 975842&type=3

Честно, избодоха ми очите тия тоалети и за мен са си чист кич, пък били те и скъпи тоалети..

# 104
  • Варна
Мисис България-стена на славата

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151712302605843.1073 … 975842&type=3

Честно, избодоха ми очите тия тоалети и за мен са си чист кич, пък били те и скъпи тоалети..

Току - що разглеждах снимките от кралското кръщене и се възхищавах на кройки и материи и сега този кич...загубих дар слово, загубих си чак мисълта...

А, госпожа Александрина Василева-Иванова умишлено ли е облякла толкова демоде рокля newsm78
Няма как, да не е умишлено.

Общи условия

Активация на акаунт