Звездни компромати - 188 част

• 63 306
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
При НиЛо ли? Познай защо... по никакъв начин не би трябвало да мислим, че е поръчан материал...

Нямаше да се досетя,честно Simple Smile

# 601
При НиЛо ли? Познай защо... по никакъв начин не би трябвало да мислим, че е поръчан материал...
Искаш да кажеш ,че богатия господин с който я свързват се е опитал да финтира клюкарите,или аз не съм разбрала

# 602
  • Viena
Венетка днес направо ме изуми  #Crazy #Crazy #Crazy

# 603
Венетка днес направо ме изуми  #Crazy #Crazy #Crazy

Я, разкажете малко повече за тези, които не сме в БГ!  PraynigСамо чрез темата се осведомявам са местните клюки. Hug

# 604

Нямаше да се досетя,честно Simple Smile
От поведението на М. Илиева и въпросният младеж, снимани уж тайно, не ми изглеждаха интимни, а като някой, който просто я чака.........
 janaa777, с какво изуми Венетка,  не успях да гледам цялото предване?

# 605
Гледах точно 3 мин момента в който тя интервюираше Русата Златка и гаджето х. Държанието й беше смешно - как е паднала на такова ниво да ходи в общежитието на момчето, че била свикнала на щампанско и яхти и т.н. Приятеля ми се изнерви и смени канала с думите: "Ако бях на мястото на тоя щях да й ударя един!"  Laughing Laughing

# 606
Гледах клипчетата, 'вдъхновили' Андреа, с такъв интерес, толкова красиво направени, особено първото, накрая изгледах и нехния смешен клип - ми, няма, дори не може да 'крадат' като хора, взели отделни сцени и накрая - ма-за-ло.

# 607
Валери и Никол много ми е сладко това хлапе, хем цялото на него Simple Smile

# 608
Гледах точно 3 мин момента в който тя интервюираше Русата Златка и гаджето х. Държанието й беше смешно - как е паднала на такова ниво да ходи в общежитието на момчето, че била свикнала на щампанско и яхти и т.н. Приятеля ми се изнерви и смени канала с думите: "Ако бях на мястото на тоя щях да й ударя един!"  Laughing Laughing
Това и аз го гледах, но да не забравяме, че новият младеж на Златка е само на 19г. Златка сама си каза, че ако продължава така/ със спорта предполагам/ един ден ще е богат. После не гледах.........

# 609
А за Алисия имаше ли нещо?

# 610
Оставиха я за накрая, проследиха я как пътува за предаването на Ники Кънчев/ така се изразиха, мисля/, как била облечена и май това беше.....

# 611
  • София
Този с Галена го познавам, диджей е в една дискотека в Благоевград, сигурно е била на участие тук. Има и звукозаписно студио и беше разправял, че повечето певици(поп фолк) грам немогат да пеят и записването на песни е истинска мъка.

# 612
Оставиха я за накрая, проследиха я как пътува за предаването на Ники Кънчев/ така се изразиха, мисля/, как била облечена и май това беше.....
Май в следващото предаване ще пуснат още. Thinking
Да се оплача,че много ме дразни Николета като водеща,ужасно рецитира. Tired

# 613

Да се оплача,че много ме дразни Николета като водеща,ужасно рецитира. Tired

На лайфа на Къртицата се справи прекрасно на живо в диалогична форма с гостите..
Явно ѝ е трудно да чете и "интонира" непринудено написания текст, че да звучи плавно и естествено...

# 614
Гледах точно 3 мин момента в който тя интервюираше Русата Златка и гаджето х. Държанието й беше смешно - как е паднала на такова ниво да ходи в общежитието на момчето, че била свикнала на щампанско и яхти и т.н. Приятеля ми се изнерви и смени канала с думите: "Ако бях на мястото на тоя щях да й ударя един!"  Laughing Laughing
Това и аз го гледах, но да не забравяме, че новият младеж на Златка е само на 19г. Златка сама си каза, че ако продължава така/ със спорта предполагам/ един ден ще е богат. После не гледах.........

Баш  Peace

Тя изреди почти всичко мъжко из София, което й беше по претенциите. Сега започва новоизлюпените- хитра е. Младежът е переспективен, при това прекалено зелен и може да си го върти на пръста. Като цяло тази ми е най-големия миндил из между всички плеймейтки, нищо общо с черната Златка.
Пък тя, що лъже, че била на 25?  Joy
Тя, годни трийсетака вече.

Общи условия

Активация на акаунт