От 16.12.20131 ще имаме новости във форума:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754061.0
Крем, на мен още не ми е празнично,но дано ми дойде музата.

А сладките Светалчо и Мамси писаха рецепти преди няколко страници, а и в Готварските рецепти на 1 стр. влез. Там и Иви е дала доста рецепти. Все ще си избереш някоя и стават за работа с дечковци.
и
и
. То не, че като се ограничавам не раста от въздуха ....

Иначе девойката не вкусва таквиз неща. А, ако останат - за подаръци. 

За Йерусалим вече ви казах, потънал е в сняг. А нашия двор пък е покрит с нещо снегоподобно.Днес не пратихме по малките на училище защото когато трябваше да тръгват, се изливаха варели от небето. Слизам от от горе сега, търся къде са децата, виждам ги на двора облечени с якета, ботуши, ръкавици и чадъри .Нахлуват вътре и представете си на върлата атеиска какво разправят но ентусиазирани и сериозни
Бабо, знаеш ли ние говорихме с Господ и му казахме че щом е пратил над Йерусалим сняг нека при нас прати поне градушка.И, продълават те, веднага заваля градушка, той ни послуша.И започнаха едни въпроси дали аз вярвам или не вярвам
Мале мале не искам да ги обърквам та им казах че съм заета и не мога сега да говоря
.А те нали учат тора и танах като задължителен предмет започват да ми обясняват че нямаше и аз да се родя ако господ не е ...... и т.н и т.н
,абе какво беше това ютия
а вижте то какво излезло