КГБ = Клуб на Готините Баби - 140.

• 61 935
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро.
Аз като едно ,,рано пиле'' да сервирам по кафенце и чайче -
.

Отпреди два часа съм станала, изгладих ,,планина'' дрехи, сега ми се полага малко почивчица, после се правя ,,красива'' и към 9.00 -9.30 излизаме с ММ по задачки.

А на вас пожелавам хубав следпразничен ден ( освен и днес ако не е някакъв празник) починете си, отдъхнете и да събираме сили за следващите празници .

# 616
             Ето съм и аз!Какви ги мислех какви станаха! ooooh! От двата стола /срещи/ та на земята е моята работа!Зълвичката отново е забъркала кашите и отряда за бързо реагиране /демек ММ,ама той без мен не ще да ходи/ хуква в друга посока! Писна миииииииии! Няма ли ден САМО за мен! Cry
             Оплаках ви се!И дано ми поолекне малко,че съм  #Cussing out

# 617
Не им се давай, Дидиа! Ама - орисия, какво да правиш.
Изглежда, че циклонът Ксавие ни застигна: облаците се носят с бясна скорост. Гледката е невероятна! Гълъбите хвърчат нагоре-надолу като пощурели.
Не излизайте на балконите!!!  #Cussing out Един в Полша вятърът го отнесъл от балкона.

# 618
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Вижте кво! Никой нищо не пише за срещата! Да не стане така, че само аз да отида и само дето съм мръзнала по спирките - да не свършим никаква работа.
Маринка, ти нали ще дойдеш?

Ако няма да идвате и ще си свършим работата друг път, казвайте бързо, защото аз след час и половина трябва да тръгна, за да съм там в 14.00.

# 619
Ама и аз се глася да тръгвам - 14 ще съм там.

# 620
  • София
Аз отивам да гледам Дани, сори.

# 621
Софийските девойки, прибрахте ли се поживо-поздраво?

А всички останали,къде сте хукнали в студа, а не си стойте на топличко пред компа, отпочиващи след вчерашните празнувания с повод и без повод.
 "Свих" си нещо от фейса, но се надявам да не ми се сърдят   Mr. Green

Лека и приятна вечер и слушайте съветите на Здфравка, не излизайте по балконите Joy

# 622
  • София
Софийските девойки, прибрахте ли се поживо-поздраво?

Май още не са. Аз обаче се прибрах вече и се чудя какво да гледам.

# 623
Привет, кагебейки! wavey

Прибрах се най-после, излязох в 10.30 часа, и "кацнах обратно" в 17 часа.
Тръгнахме с приятелката ми уж по магазините, обаче тя си купи още в първия магазин една блуза и един блузон, трико, българско производство, по 29 лева и двата.
Много са хубави, и цветовете и модела, доволна съм, че свършихме работа.
Ще бъде с нова премяна и на срещата и на Новогодишния ни банкет.
Понеже е студено и подухва, не ставаше за разходка и седнахме в едно заведение на приказки, на пица, биричка и крем карамел.
После напазарихме малко от супера и се прибрахме по домовете си.

Дидия, съчувствам ти искрено, много си натоварена! Hug
Но и ти можеш да ми съчувстваш! Никой не ме търси за нищо! Големите да са живи и здрави, сами си решават проблемите, внуците да са живи и здрави поизрастнаха, и изобщо не им трябва баба и дядо......
В къщи "изтървах положението", чувствам се като "генерал без армия"! tooth  hahaha  Joy
Добре, че е Пенсионерския клуб!!!  Laughing
То, идеално няма никъде, ама..............

Кари, и аз съм май твърде ниска! Heart Eyes Hug  smile3503

Лека вечер! Hug

# 624
  • София
    Добър вечер!
Срещата мина бързо.Не ни се разделяше.Бяхме 5-аз,Маринка,Светалчо,Джили и Здравчето.
Днес бях по Дружба.Така ме надуха,че сега ми горят бузите.Ям си салатата и ще се хоризонтирам.

# 625
Добра вечер,момичета!
И при нас има вятър и е много студено.
Браво за срещата.
Да ви покажа и зелевия кекс,много сполучлива рецепта

Хубава вечер на всички!
bouquet  bouquet

# 626
  • София

Eй ме и мен. Аз отдавна се прибрах, ама днес май почти цял ден не съм се весвала тук. Добре, че Светлето все пак дойде, че както чак сега я чета... Ама, аз като съм казала веднъж, че ще дойда, ще! Само в краен случай отлагам.  Laughing

Толкова ни беше  уютничко и топличко, че не ни се тръгваше, пък и не забелязахме как минаха три часа, че и отгоре. И Здравчето, дето хич не го харесва това Хепи и тя дойде.  Heart Eyes

Аз пък днес съм с Владето. От сутринта се забавлявам се него, точно по време на срещата беше на хор, а като се прибрах от срещата и той току се появи на вратата с дядо си. И оттогава до преди малко все с него. Кой кого занимава и забавлява няма значение, но героят се умори, прочетохме последните приключения на котарака и самотния дядо и момчето вече мърка и то. А, утре, утре ни чака цял ден с правене на меденки, писане на четене на Не букварче, а цифрарчеLaughing

Ето така минават почивните дни при мен и ми е хубаво и ми се полага.

Иви, сармата е великолепна, поздравления! Апропо, още веднъж благодарност и от малкия сладур за рецептата за мързелива лютеница. Направих я през есента, само солта ми се стори повече, та я намалих. Но, сега се хапва с удоволствие и редовно.  Heart Eyes

Танита, без армия, ама генерал все пак! Пък, както си рекла, няма пълно щастие!  Heart Eyes

Хайде, със здраве и лека нощ, момичета!

# 627
Маринка Hug нашата лютеница свърши и в трите къщи,догодина тройна доза Laughing

# 628
             Ето съм!Уморена,отегчена и напълно разочарована!До към 15 часа се надявах,че ще успея поне за срещата в Хепи /дедито рече ,че ще ме хвърли с колата/,ноооо....една минута след този час загубих надежда и станах кисела. Sick Върнах се преди час и влязох в банята та да ми попремине малко,че......направо бях побесняла.Изпуснах всичко / за кой ли път  newsm78/ и разходката по магазините и срещите , а така хубаво си бях планирала всичко! Вече обещавам - карам без планове и каквото дойде,ама все ми идва в малко повече и все отстрани,а не където искам аз!Дори децата не съм си виждала днес,а сили нямам да се катеря по стълбите до 3 и 4-ти етаж!Пак се оплаках  Embarassed
             Танчееееее,не се сърди ,ама ти завиждам!И аз искам с приятелки на разходка,на заведение и .....да не се сеща никой за мен от домашните животинки,ама за сега хич не ми се получава.Тъкмо реша,че съм се измъкнала и хоп......някой писне за нещо.
             Иви,зелевия ти кекс е страхотен!Като за изложба!Чудя се дали и аз да не го спретна,ама сега както съм бясна направо ми иде ММ на диета да го сложа! Mr. Green
             Кари,смях се до сълзи и взех да изчислявам колко трябва да съм висока! Laughing
             Пожелавам ви ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ!

# 629
Ехууу, ето съм и аз.
Добре, че съм си пуФкавичка, та да не ме издуха вятъра на прибиране. Wink Laughing
Леле, как се научих всяка седмица на срещичка :newsm20 ,  нека ми е лошо lalalala cheers.
Ама пък съм си го заслужила ( макар, че никой не ми го признава) . Не е лесно да си баба на малко скорпионче  smile3512 smile3511 5 дни по 24 часа.....
Шегувам се - уморително е, но пък е такова голямо удоволствие да те прегръщат малки ръчички...

Иви, фантастична снимка.
Надявам се, че е също толкова вкусно. Би ли обяснила някои тънкости при приготвянето му?

Яжка, дано си се стоплила и дано си пийнала нещо загряващо.
И на мен ми беше много студено, като се прибрах, а ти като цял ден си мръзнала навън, направо не си представям...

Танитка, приятно ми е да те чета.
Хич не се коси, най-добре е когато знаеш, че всеки се оправя, а за теб остава да се занимаваш с по-интересни неща.

Римарче, как е Дани? А Гери?
А ти - по добре ли ти е вече рамото?

Кари, за мен беше удоволствие   bowuubouquet

Дидиа, оправиха ли се семейните недоразумения?
Хайде, свиквай някоя събота среща и без много да се каним си отделяме временце за нас си.
Само дето, като че ли  до Нова година двете следващи съботи са работни, а последната аз няма да съм в СФ. Но и без петел ще съмне, и без мен е имало и ще има срещи ...

Ее, уж за малко влязох да се обадя, а тя кВа стана...
Толкова за сега....
Следващия да приема щафетата ...
Приятна вечер и лека нощ!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
Много обичам този надпис, Hug- браво, браво .  bouquet
Маринка, Иви, Дидка Hug Hug Hug и всички други  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Призовавам Айша да се яви в изповедалнята  ruporuu  ruporuu  ruporuu Wink Laughing
Да даде отчет Laughing де се губи в туй ,,вятърничаво'' време cold cold cold Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman

Общи условия

Активация на акаунт