Как започва денят ви?

• 32 069
  • 633
  •   1
Отговори
# 510
Усетих, че нещо не сме се доразбрали.

# 511
Усетих, че нещо не сме се доразбрали.

Peace

# 512
Ставам в 7, пия чаша вода и правя малко упражнения. Приготвям дрехи на детето да се облича, закуска за нея и чай, евентуално нещо за закуска и за мен. Тоалет, оправяне на леглото, дъщеря ми си оправя сама леглото.
Изпивам си чая и се гримирам междувременно. Обличам се и излизаме - водя на градина и отивам на работа.

Събуждам се окончателно към 10 часа  Laughing това дето съм го работила от 8.30 до 10 е било на автопилот

# 513
Денят ми започва с чаша кафе и интернет. Будя се сама около шест, обичам сутрините, от тия птици съм, дето след 4 следобед не са работоспособни. Рядко спя до по-късно и по още ердна причина -   имам кучета-диванета, които ме будят да си играем. Все още нямам деца, затова не ми е необходимо време за закуски, будене на хлапета и водене на училище.

# 514
Дъщеря ми пък спи с нас в стаята, просто няма друга стая.
Секс се прави, когато е заспала, не се буди.

Дъщеря ти е на 5.
Моята едната е на 11 почти. Има приятелки, които има цикъл вече.
Секс току-така не се прави на педя разтояние от почти навлязло в пубертета девойче.
Ха защо..тук го смятат за нормално.
Един въпрос - хващали ли сте родители ви да правят секс или поне да сте ги чули?

И наистина ли смятате че сексът е страхотен,когато слухтиш,внимават да не мърдаш много,да не скръцнеш,да мълчиш и прочие?

# 515
Един въпрос - хващали ли сте родители ви да правят секс или поне да сте ги чули?

И наистина ли смятате че сексът е страхотен,когато слухтиш,внимават да не мърдаш много,да не скръцнеш,да мълчиш и прочие?
Да.

Не, не е страхотен чак, но това не е причина да го спреш, нали?

# 516

На първия въпрос - не, никога, сигурна съм че впротивен случай, нямаше да съм леко мръднала, ами много сериозно изтрещяла... Crazy

А за втория въпрос - качеството на секса зависи най-вече от нас си и от партньора. Признайте си, всички сме се душили с възглавници, да на събудим мами и татковци и пак са се получвали нещата.  Peace

# 517

На първия въпрос - не, никога, сигурна съм че впротивен случай, нямаше да съм леко мръднала, ами много сериозно изтрещяла... Crazy

А за втория въпрос - качеството на секса зависи най-вече от нас си и от партньора. Признайте си, всички сме се душили с възглавници, да на събудим мами и татковци и пак са се получвали нещата.  Peace
Аз не Simple Smile просто когато отворих и таза страница от живота ми,имах вече собствен апартамент Simple Smile
А когато сме при родители ми или неговите...ами сдържаме се.Няма как.Слухтят,като праведни католици.

# 518
Слухтят,като праведни католици.
Хващала ли си ги?

# 519

Аз не Simple Smile просто когато отворих и таза страница от живота ми,имах вече собствен апартамент Simple Smile
А когато сме при родители ми или неговите...ами сдържаме се.Няма как.Слухтят,като праведни католици.
Намери си мъж със самостоятелен апартамент.  Tired

# 520
Имаме си наш Simple Smile обаче все пак посещаваме и семейството Simple Smile

# 521
Имаме си наш Simple Smile обаче все пак посещаваме и семсйтвото Simple Smile
и вашите все още слухтят?  Shocked

# 522
Много ми е странно това със слухтенето! Thinking Защо го правят? Какво искат да чуят?
Приятелката на сина ми беше у нас за 10 дни и никога през ум не е минало на никого да стои до вратата на стаята им, и да слухари! ooooh! Това ми е леко болно на мен, вие не знам как го възприемате.
При все, че имаме още два свободни апартамента, децата си останаха у дома, защото около нас им е по-хубаво и отношенията ни не са такива, че да се дебнем, и да се намесваме в най-личното си пространство едни на други.  Rolling Eyes Всеки от нас е абсолютно на ясно, че всеки от нас прави секс и намира това за напълно нормално.

# 523
И на мен не ми звучи реално това слухтене. Какво очакват да чуят?  newsm78

# 524
Бижу, на теб ти става болно, защото лично си го преживяла, че и по-фрапиращо. И аз се шокирах преди от много работи, но след 2 месеца в темите за муните и муньовците, вече нищо не ме учудва. Как защо слухтят? Кой каквото няма, това иска. Те като на са правили кекс от 100 години, поне да чуят другите как правят, да могат после да клюкарят, къде бъркат и как не го правят както трябва!

Общи условия

Активация на акаунт