Как започва денят ви?

• 32 002
  • 633
  •   1
Отговори
# 420
В 6ч. ,с кафе и цигара.На терасата , на чист въздух.

# 421
  • София

На чист въздух с цигара?Това не го разбирам при вас пушачите:)

П.П. Не се заяждам,наистина ми е странно  Wink

# 422

Е, какво толкова ти е странно? От време на време имаме нужда, освен от никотин и катрани, и от кислород. На някои им по-приятно на чист въздух. Все едно да се чудиш защо някои от консуматорите на алкохол искат да пият от чисти чаши, при условие, че алкохолът, така или иначе, е един вид дезинфектант.

# 423
И на мен ми направи впечатление колко хора пушат сутрин. Аз това и докато усърдно пушех не съм можела да го правя- първата цигара я палех към обяд.

# 424
  • София
Аз съм трето поколение непушач. Но Скъпия пуши от втори клас. Денят му започва с аларма на тел. и палене на цигара в леглото. После става, пуска кафеварката, отива в банята и т.н.
Просто ако няма цигара не може да се надигне от леглото. С когото и да сподея събуждането му все се ужасяват как издържам. Не ми пречи.

# 425
"Ако едно зомби трябва да се бие с вампир и няма дракони, които да помагат кой ще спечели? Кажи, мамо, кажииии!"
 Не знам, защо ама на мен ми звучи  много сладко и смешно събуждане!!!  Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 21:45 от deyna_

# 426

Аз вече писах, че пия много силно кафе и голямо количество сутрин, но с едничка цигара.
На въздух е в пъти по-приятно да се пафка, отколкото в затворено помещение - просто удоволствието да пушиш е в пъти по-голямо.
И аз докато не заблъска дъжд или сняг съм навън, а често ставам толкова рано, че посрещам и изгрева, тъй като сме на високо и балкона ни е източен.

# 427

Когато все още пушех ( преди 100 години ) също пиех кафе сутрин с цигара навън , без значение в колко часа съм станала или кой сезон е . В къщи никога не пушех .

# 428
И на мен ми направи впечатление колко хора пушат сутрин. Аз това и докато усърдно пушех не съм можела да го правя- първата цигара я палех към обяд.

И на мен ми прави впечатление. И после защо не е красива българката. Как ще е красива като е сутрин вместо да прави гимнастика, пуши.

# 429
Ставам между 6 и 30 и 7. Правя кафе за мен и за мъжа ми (но той става доста по-късно). Оправям се за работа, което включва задължителна закуска и баня. След това будя малкия, иначе няма начин да направя нищо от изброеното по-горе на спокойствие. Обличам го, минаваме и през банята и го водя на градина. След това отивам на работа около 30 мин по-рано. Обичам да ставам рано, вкъщи да е тихо и да имам времето само за себе си  Mr. Green

# 430

И на мен ми прави впечатление. И после защо не е красива българката. Как ще е красива като е сутрин вместо да прави гимнастика, пуши.

Кой пък ти каза, че не е красива. Ония, дето тичат на талази по улиците все едни красавици са се заредили. Имай предвид, че холивудските филми не са реалността.

# 431

Аааа, моля ти се, нидей да пишеш таквиз работи, че сега като почнем да те опровергаваме, и като завалят ония ми ти снимки...
Тая тема ще стане по-интересна от призрачната тема с наддаванията... Rolling Eyes

# 432
Имай предвид, че холивудските филми не са реалността.

Имам, имам, за мен не се тревожи. Който сутрин прави ведрина или някаква друга физ. активност, вижда резултатите първо на кожата на лицето си. При пушачките, разбира се, сутришната цигара се откразява също на кожата на лицето Simple Smile

# 433
Ууу, ква съм грозна! От утре си вземам поука.

# 434
Сега ще скокнат всички пушачки да доказват колко са красиви. Защо пушачите толкова се дразнят като им се представят неуспорими истини за тютюнопушенето, все едно нямат избор.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт