Успех, бъдещи мамчета!
Вярвайте, че вашите ангелчета ще се върнат при вас!Те ще си решат кога!
И дано тази темичка стане най-голямата във Форумчето!
.

За радост още дълго време (поне първите 3 месеца) не може да става въпрос,но надеждата я има,та просто никога не е изчезвала и се възражда веднага с научаването на новината - то просто си е в човешката природа да стане така.Страхът не изчезва докато не си гушнеш здравото пищящо бебе след раждането - но става по-поносим в един момент,колкото повече се отдалечаваш от критичната точка.

, при това след дълго лечение на стерилитет, и когато забременях третия път единственото усещане беше страх, дори не посмях да помечтая,че всичко ще е наред.След един куп проблеми в първите седмици обаче всичко мина добре и сега се радвам на чудесно момиченце. Но не успях да изживея радостта от бременността, даже когато се прибрах с бебето у дома се будех често нощем и се питах дали не сънувам! 
,беше ме страх да не загубя и това бебе
.ОЩе в пьрвите семдици имах проблеми.......,и за мое успокоение винаги ходех в бьрза помоЩ.Така ,4е един сьвет от мен,ако неЩо ви притеснява изобЩо не му мислете а отивайте в болницата.Ей така.....за ваше успокоение.Аз след всеки ден в койот имах болки бях в бьрза помоЩ и това много ми помогна ,заЩото знаех ,4е бебето е добре.НИКОГА не ме вьрнаа вьпреки ,4е виждаха 4е ходя за глупости.
(сестра ми влезна да ражда с 2
.
желая

УЖАС! В 26 г.с. !!!

Моят гиниколог се смееше, че след целия зор (когато брояхме всяка изминала седмица, първо да стигна до 28г.с., после да устискам до 31г.с. и т.н.) накрая ще взема и да пренося, ама нямаше такава опасност
.
Нямаше никакви признаци за това, просто на всеки две седмици ходих на видеозон и при поредния такъв преглед се останови това...бях в трети месец/края/ и не можех да повярвам....посетих още двама доктори докато се убедя и мина още близо седмица до кюртажа....отново признаци никакви....много тежък момент беше този в живота ми - продължавах да вярвам че моето бъдещо бебе си е там и си съществува, но защо не разстеше
Кюртажа беше два-три дни преди сватбата...ужасно беше като отидах да стеснят отново роклята и толкова други неща 8 въпроси от приятели напр./ ми напомняха за загубата....... Но всичко мина и замина и след шест месеца чакане отново забременях
Не се шашнах - напротив....тъй като първия път бях изключително предпазлива и внимателна във всичко, а това не попречи да се случи нещастието, този път го карах по небрежно и не се вманиачавах в нищо....бях изключително щастлива, но не отдавах голямо значение на бременността си, особено в началото - продължавах да си живея по старо му
мъжът ми беше този които се притесняваше и ме пазеше повече
Иначе се храних съвсем умерено, ходих на лекции, шофирах, дори се гмурках на морето в петия месец...пътувахме често и излизахме непрекъснато - на гости ,кино , кръчма... с две думи динамична бременност си беше, но в крайна сметка успешна
И така 09.12.2005 се роди моето слънце и щастие...най-разкошното бебе на света - малкият принц Христо!!
По-щастлива съм от всякога и не мисля за това което загубих, защото това което притежавам в момента по-скъпо за мен от всичко останало на този свят
!!! Искам всички четящи моите редове да повярват в себе си, в Бог и ще успеят!!! Родих в началото на 7 месец, а 4 от тях бях на легло и системи в болницата!!! Крайният резултат си заслужава, уверявам ви
! Не се отказвайте, не се отчайвайте!!! Късмет на всички
!!!
. Да, ама не. Много скоро започнах да се заглеждам по децата и поисках и аз да стана майка. И мухата ми влезе в главата. Започнахме да правим опити, но не се получаваше. Две години опити насляпо. 2002 г.реших да отида да видя какво не е наред. Отидох при д-р Давидков и се оказа, че имам нужда от стимулация на яйчниците (за да има по-качествена овулация). Би ми една инжекция "Прегнил" и чудото взе, че стана. Да от първия път, но историята не свършва до тук. След голямата радост, че очаквам дете дойде и едно стабилно прокървяване. Оказа се, че има голямо отлепяне на плацентата. Прогнозата беше 98% спонтанен аборт. Не знам от многото молби или какво плода се задържа с лекарства и лежане( а не е трябвало). Вече не смеех да се радвам, очаквах всеки момент нещо да се случи. И така и стана. Вече бях в 26 г.с. когато доктора си купи първия в града триизмерен ехограф. С такова нетърпение очаквах "различния образ" При първия ми преглед имаше съмнение за някакъв сърдечен дефект. В началото не ми се вярваше, но се налагаше да проверим какво става с детето ни. Давидков ни изпрати в Националната кардиологична клиника в София. Там поставиха диагноза вроден сърдечен дефект, несъвместим с живота. Колко сълзи съм изплакала само аз си знам. По пътя обратно за Варна си дадох сили да взема правилното решение. Според лекаря който гледа сърчицето на нероденото ми дете в България няма кой да направи такава операция, пък и дори да успеем какъв живот щеше да има детето по-нататък. Решихме със съпруга ми да родя детето по-рано (водят го аборт). И така родих във 28 г.с. в Майчин дом- София. Тук искам да споделя, че съм много разочарована от бездушното отношение на д-р Мазнейкова, която е голямо светило в областта, но в нея няма и капка съчувствие. Предизвикаха ми раждане и след 23 часа мъки, родих момченце, което живя 40 минути. Самичък не можа да се справи... Понеже е живородено трябваше да му дам и име, нещо за което не бяхме подготвени. Кръстих го Виктор, поне се спаси от мъките.
Чаках и следващия месец пак
Отчаях се, всеки месец тръпнех ще ми дойде ли или не. Една вечер през сълзи казах на съпруга ми: ти нали знаеш, че аз повече деца няма да имам. Това беше, отказах се.
Не знаех да се радвам ли, да плача ли? Толкова го исках, а като стана пак страх... Този път си казах няма да имам проблеми. Направих всичко възможно, излязох в болнични, не се натоварвах и бях добре... до 9 г.с. Една вечер получих обилен кръвоизлив(кървях 40 дни), пак сълзи и т.н..При прегледа доктора установи, че хематома е по-голям от детето.
Опасността този път беше по-голяма. Цял месец не смееше да ми даде прогноза. Детето се развиваше добре, хематома заздравяваше. Лежах 6 месеца на легло в къщи не исках да влизам в болница, пиех какво ли не, имах постоянни контракции. Когато бях в 5 мес. пак ходиме до София да видят дали има проблем със сърцето. Слава богу носех напълно здраво момченце. През цялата си бременност не смеех да мърдам много, как съм изкарала и аз не знам.
. Надявам се, че ще успея.