Време ни е за промяна № 152

• 23 496
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Леле хора и аз съм скачала на ластик, освен мисисипито, имаше някакви пръсчета и тям подобни щуротийки. Всички междучасия стриктно се скачаше на ластик. Mr. Green
Това докато не научих белота, той можеше и в час. Mr. Green

# 646
  • София
Това докато не научих белота, той можеше и в час. Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

аз пък имах забележка : "Хвърля гилзи в час"  hahaha

# 647
# 648
  • София
Ма Тите, отде намери гилзи, че и да ги мяташ в час? hahaha

# 649
  • София
ми донесоха ми ги и ни беше много скучно в час по английски и почнахме да се замеряме и накрая забележка по чл.90  hahaha мисля беше за мъмрене преди намаляне на поведението  hahaha

# 650
  • София
хихих това с ластика беше яко, песничката не я помня, ама ние чак турнири имахме, мноуу бях добра аз, хихихихих Mr. Green ама не ми тежеше гъзето и тумбака Simple Smile

а иначе ластика го оставих след като тръгнах по гаджета, гилзите на военото се размятаха, ама мен ме ужили оса та и от това се спасих малко hahaha Joy Joy

# 651
  • София
аз военното за една бройка го изтървах Simple Smile

# 652
  • София
ее тите па може ли най важното от 11 те класа да пропуснеш, то това беше най готината част, като есените бригади, хихихихи

# 653
  • София
ми докато ми дойде времето и те го спряха  hahaha кво да направя като съм малка  Joy Joy Joy

# 654
  • София
 Joy Joy Joy Joyкъсно та е донесъл щъркела Joy Joy

# 655
  • В сърцето на любимия човек
 Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 656
  • софия
и аз не хванах военното
от моя набор спряха и бригадите, имахме само една и то в младост 4 да боядисваме една детска градина

# 657
  • София
аа и твоя щъркел сие почивал повечко по пътя hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 658
Е-ха!
Тъкмо надникнах да прочета какво сте правили днес, и виждам, че не спите, а и ме върнахте в първи клас с този ластик Simple Smile
Страхотна игра си беше, а за бригади, военно и т.н. - нищо не съм пропуснала Simple Smile Рано ме е донесъл щъркелът! Simple Smile
Лека нощ от мен.

# 659
  • гр. София
Добро утро,

Вчера ви изпуснах малко, но бях парцал, а като се прибрах изпих една чаша червено вино и съм заспала Blush

За играта на ластик говорите - мога да ви се похваля, че все още съм много добра. Племеницата ми играе на ластик с децата пред блока, само че сега ластика трябва да е в тон с облеклото на госпожиците които играят син,  розов, лилав Joy Лятото като ги видях за пръв път поскачах с тях и им събрах очите още много имат да учат да ни стигнат Mr. Green Гледаха ме толкова изумено и после ме преследваха да им показвам разни работи Joy Joy Joy

За военно и аз не се класирах, само на една бригада ама си беше в София.

Джас,  мисля те непрекъснато Hug

Шоко и на теб палци Hug

Общи условия

Активация на акаунт