Всякакви въпроси относно съдомиялните - 13

• 51 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Нашата вода е една от най-твърдите в България и затова солта ни е на максималната настройка. Нашата се регулира от една врътка до отвора за пълнене.

# 541
  • София
Благодаря ви за отговорите Simple Smile Ще следя темата

# 542
Преди 1 година си купихме миялната, малка за 6 ккомплекта. Напълних сол и настроих на 1. Първата кутия за "излапа" за има-няма 3 месеца. Втората кутия я "харчи" много по-разумно. Дори не помня кога последно сипвах сол. Не знам защо така.

# 543
Момичета, колебая се междуhttp://technomarket.bg/products/09048797/ariston-lbf-51-eu , http://technomarket.bg/products/09120588/gorenje-gs-62214w , http://technomarket.bg/products/09061443/whirlpool-adp-450-wh

Какво бихте ме посъветвали?

# 544
Как се разбира че гланца не е достаъчно?

# 545
Как се разбира че гланца не е достаъчно?

Петна по стъклото, съвсем мокри съдове.

# 546
Ясно. Няма петна и мокри съдове. Дори напротив. Преди като ползвах таблетки всичко в едно не бях се замисляла, обаче ми прави впечатление че чиниите не скърцат от чистота както като ги измия на ръка.

# 547
Ами гланцът дава известна полировка, затова не скърцат.

# 548
Значи пак ще си го намаля на 1, както си беше. И аз така си мислех, обаче реших да пробвам и на 2, но явно няма смисъл.

# 549
На първа степен е ок, недей да увеличаваш.

# 550
Здравейте,
много се забавих с пробването на моята нова миялна Не знам на кого трябваше да отговоря и колко спешно е било, но няма лампа вътре.
Пробвах програмата за чаши (33 мин.). Веднага след като свърши, отворих вратата и видях че има останали капчици от външната част на дъното на чашите.. След като постоя отворена, изсъхнаха.. Не знам дали е нормално, но ако не е, това ми е единствената забележка засега. Относно шума - невероятно безшумна е. Добре че има светлинната индикация, докато работи, за да разбереш кога е свършила.
Не успях да разбера откъде се настройва твърдостта на водата, както и не съм сигурна колко е тя в квартала, където е жилището. Намерих резлултати от изследване на софийска вода, където обща твърдост е <0.82. Дали това е стойността, която трябва да задам на миялната?  

# 551
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте. Имам проблем Sad днес за първи път пробвахме машината beko , но след измиването водата не се от едни и още е в машината. Как да я отцедя? От какво може да е?

# 552
Може би не е нивелирана , трябва да е с лек наклон назад.

# 553
Здравейте, имам съдомиялна Беко дис 5831 от вчера  Simple Smile Искам да попитам, кошницата за прибори капака поставя ли се или може и без него да се мият, когато използвам таблетки всичко в едно на Финиш трябва ли да слагам сол и гланц допълнително ?

А съкращението КК какво означава ?

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 12:46 от nub55

# 554
  • На брега на реката
Честито nub55, със здраве да си я ползваш.
Със и без капак ще измие приборите - избора е твой  /ако ти писне да нацелваш дупките-махни го/.
Добре е в машинката винаги да имаш сол и гланц, просто като използваш таблетки много в едно имаш опцията да изключиш солта и гланца от бутона.
КК е собствената марка на Кауфланд ККласик, според съфорумките са им добри нещата , а аз мога да дам мнение само за праха за миене - добър е .

П.П. Разгледай първия пост от темата - там има доста неща и ще ти е много полезен със сигурност.

Весели празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт