Всякакви въпроси относно съдомиялните - 13

• 51 566
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Sunshine state
На КК солта също е едра. Лично аз нямам никакви негативни ефекти от която и да било.  Peace

# 526
Е, не ми се пуска сега изплакване за няколко зрънца сол. Едла ли нещо ще и стане...

# 527
  • Sunshine state
На мен най-редовно ми се случва да паднат 2-3 на дъното и да ти кажа хич не се втелясвам. Пускам си я най-нормално.Че то и яденето е солено,ама не вардя чиниите,в които е попаднала солчица по ръба. Crazy Laughing

# 528
  • София
От вчера съм с нова миялна. Спрях се на тази, беше на промоция: http://www.technopolis.bg/b2c/details/680575/P11110301/Sadomiyal … EKO-DIN-6830-FX30. Като за 1 пускане съм много доволна. В сравнение с предишния ми Електролукс тази е супер безшумна.
Благодаря ви за съветите!

# 529
  • София
Здравейт момичета имам един въпрос, който може би сте дискутирали доста пъти, но наистина нямам възможност да изчетавсичко назад...
Чакам си миялната и до сега не съм използвала такъв уред.. та - трябва да използвам или таблетки All in 1 или отделно соли и гланц. Правилно ли съм разбрала? Благодаря ви предварително   bouquet

# 530
Здравейт момичета имам един въпрос, който може би сте дискутирали доста пъти, но наистина нямам възможност да изчетавсичко назад...
Чакам си миялната и до сега не съм използвала такъв уред.. та - трябва да използвам или таблетки All in 1 или отделно соли и гланц. Правилно ли съм разбрала? Благодаря ви предварително   bouquet

Лично аз предпочитам  отделно сол и гланц, но има момичета, които използват комбинирани таблетки. Солта в таблетки е съвсем различна от тази, която се слага в отделението за сол. На мен солта ми е намалена, а гланца ми е на 2 от 6 и въпреки твърдата вода, нямам забележки.

# 531
От вчера съм с нова миялна. Спрях се на тази, беше на промоция: http://www.technopolis.bg/b2c/details/680575/P11110301/Sadomiyal … EKO-DIN-6830-FX30. Като за 1 пускане съм много доволна. В сравнение с предишния ми Електролукс тази е супер безшумна.
Благодаря ви за съветите!
Честито! И моята хубавица е този модел и съм много доволна. Дълго и безпроблемно да си я ползваш!

Аз слагам сол и гланц отделно. Досега съм мила с праха на КК и обикновените им таблетки. Сега си взех All in one на Финиш от промоцията в Кауфланд и си намалих гланца на 1, защото на 2 ми излязоха леко лепнещи чиниите /явно много им е дошъл гланца/, солта не съм я пипала, но ние сме с много твърда вода и не съм имала проблеми.
Като цяло съветът ми е да си сложиш сол отделно, а гланц прецени дали да наливаш отделно.

# 532
Аз ползвам праха на Кауфланд и гланца ми е на 1. Изглежда това ми е достатъчно. Не разбирам защо ползвате допълнително гланц с ол ин уан.

# 533
Аз лично го ползвам, защото първо го бях нагласила на 1 от екосъображения, а и уж една химия по-малко, но забелязах, че съдовете ми излизат доста мокри. Като го увеличих на 3, нямах този проблем, а и не забелязах промяна в съдовете - на пипане, мирис и вкус. Laughing Може да зависи от твърдостта на водата, но при мен 3 се оказа оптималната настройка.

# 534
  • София
Честито! И моята хубавица е този модел и съм много доволна. Дълго и безпроблемно да си я ползваш!
Благодаря!

Хайде и аз да ви попитам, като сте на темата за солта и гланца. Дадох старата ми миялна на свекърва ми, а тяхната вода е много варовита и сега се чудя дали да й сложа сол и гланц или да й купувам от таблетките на Кауфланд All in one? Според вас дали ще са достатъчни таблетките само?

# 535
Задължително сол. Ако нямат магазин наблизо, й предвиди повечко, ние за месец и половина изсипахме един пакет и преполовихме втория, върви си доста /на КК е нашия/. Заредихме първия път и после два пъти досипвахме, та сега се запасихме, че аз бях решила, че с един пакет ще изкарам няколко месеца. А и гланца на КК е хубав и хич не е скъп.

# 536
  • София
Освен и сол и гланц да й купя.
От прочетеното по-назад разбирам, че може и без таблетките в такъв случай.
Сори, ама аз само таблетки купувам и не съм наясно въобще. Нищо, че ползвам миялна от 6 години ooooh!

# 537
Е, таблетките ти трябват да миеш все пак, другото са добавки. Laughing
За мен най-икономично е праха на КК + сол и гланц - праха си го дозирам съобразно замърсеността и броя съдове. Доста често пълним само половината, че не сме си много вкъщи и не искам да ги оставям да преседяват, та с праха ми е идеално - сипвам по-малко, глася на 1/2 и си свиркам.

# 538
  • София
Е, таблетките ти трябват да миеш все пак, другото са добавки. Laughing

Хихих..ще изплаква само, сега пък и таблетки Laughing

Моята миялна е от малките и така или иначе слагам по половин таблетка. Тя е свикнала с таблетките и ще й взимам пак от тях. Само ще добавя сол и гланц и се надявам да се справи Simple Smile

Благодаря за съветите!

# 539
  • Sunshine state
Моята сол пакет от 2кг отива за над 2 месеца. Не знам от какво зависи колко често се слага сол?  Thinking Нямам функция за регулирането й.

Общи условия

Активация на акаунт