Всякакви въпроси относно съдомиялните - 13

• 51 498
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Моята кошница няма капак и понякога се случва нещо да не се измие добре.

# 556
  • На брега на реката
Честита Коледа, бъдете здрави и щастливи!

От повечето снимки които момичетата са поствали тук виждам, че кошниците нямат капаци. Вариантите са два или не са имали или са ги махнали, защото са им пречили. На мен лично не ми пречи когато ги редя, но при изваждането ме дразни, защото често се случва да раздрусам цялата кошница , да поръси вода и трябва да ги подсушавам smile3538.
Абе на път съм да ги махна - да видя какво ще стане newsm78.

# 557
Добро утро и ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ! Heart Eyes

Едва ли ще му се занимава на някой с мен точно днес  Mr. Green но все пак когато имате възможност ми помогнете  Simple Smile Значи мих вече два пъти с миялната и всичко засега е ок, но пластмасовите неща (на бебето шишето и лъжичките) са мокри , не са изсъхнали  Rolling Eyes защо може да е така ? И друго искам да попитам, аз съм с миялна BEKO DIS 5831 и на вратата има само отделение за таблетки и гланц, ако искам да използвам гел къде трябва да го сложа ?

Весели празници на всички пожелавам  Simple Smile

# 558
  • На брега на реката
Добро утро и ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ! Heart Eyes

Едва ли ще му се занимава на някой с мен точно днес  Mr. Green но все пак когато имате възможност ми помогнете  Simple Smile Значи мих вече два пъти с миялната и всичко засега е ок, но пластмасовите неща (на бебето шишето и лъжичките) са мокри , не са изсъхнали  Rolling Eyes защо може да е така ? И друго искам да попитам, аз съм с миялна BEKO DIS 5831 и на вратата има само отделение за таблетки и гланц, ако искам да използвам гел къде трябва да го сложа ?

Весели празници на всички пожелавам  Simple Smile

ЧЕСТИТИ РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И НА ТЕБ!

Пластмасовите и тефлонови съдове си остават мокри - то си го пише и в упътването, всичко останало - керамика, метал, стъкло, изсъхват идеално.
Аз съм със същата машинка. Гел и прах се слагат в същото отделение където слагаш таблетката, а до него /между това за таблетки и това за гланц/ има още едно тясно с решетъчно капаче - то е ако искаш да сложиш прах или гел за предварително измиване на по-замърсени съдове.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !

# 559
  • Пловдив
Аз махнах капака на кошницата за прибори. Пречи ми. Имам вилици и лъжици с декоративни дръжки, които не можех да пъхам. Изобщо аз на моята миялна и оскубах 2/3 от разните добавъчни пластмасови стойки. В началото ги оставих, за да видя кои ще ползвам. И после почнах да ги разчиствам една по една. Седят в гаража, ако нещо реша да върна обратно, но не решавам.

# 560
Благодаря за отговорите момичета  Hug
Забравих да попитам стъклените чаши как ги слагате, че на мен ми се клатят и не стоят стабилно. Може и снимка да видя, ако имате  Simple Smile
И още нещо, на моята пише, че може да се използват препарати на прах и на таблетки, пише да не се слагат разтвори в отделението за прах, че предизвиква експлозия  Shocked това значи, че не мога да използвам гел ли  Sad

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 12:15 от nub55

# 561
Аз капака за на кошницата никога не съм го ползвала.

# 562
  • На брега на реката
Благодаря за отговорите момичета  Hug
Забравих да попитам стъклените чаши как ги слагате, че на мен ми се клатят и не стоят стабилно. Може и снимка да видя, ако имате  Simple Smile
И още нещо, на моята пише, че може да се използват препарати на прах и на таблетки, пише да не се слагат разтвори в отделението за прах, че предизвиква експлозия  Shocked това значи, че не мога да използвам гел ли  Sad

За чашите зависи от размера ги подреждам по различен начин, но винаги с дъното нагоре. В отделението за препарат слагам  - таблетки, капсули, прах или гел/няма проблем/, вероятно се има в предвид да не ги разтваряш предварително и тогава да ги слагаш. Писах ти, че моята е същата - ползвала съм всички видове препарати и няма никакви проблеми така, че смело ползвай каквото си решила.

# 563

Забравих да попитам стъклените чаши как ги слагате, че на мен ми се клатят и не стоят стабилно.

С дьното нагоре, но и моите не стоят много стабилно.

# 564
  • Sunshine state
И аз с дъното нагоре,директно в кошницата,подпрени около другите съдове.Стоят си стабилно и нямам проблеми.
Разтвори какви да не слагаш? Коктейл Молотов ли,че да не стане експлозия?  Laughing  Crazy

# 565
  • Нейде из лудите гори...
Ние явно не случихме на машина. (Бекото от промото на технополис). След като решихме проблема с оттичането на водата, машината сега не иска да тръгне. Звук се чува все едно работи, но капчица не пуска Sad май ще я връщам ...
Честито Рождество!

# 566
  • Sunshine state
Много неприятно. Върнете я,явно й има нещо. Честито и на теб и стискам палци за бепроблемна замяна.  Praynig  Hug

# 567
  • Пловдив
Благодаря за отговорите момичета  Hug
Забравих да попитам стъклените чаши как ги слагате, че на мен ми се клатят и не стоят стабилно. Може и снимка да видя, ако имате  Simple Smile
И още нещо, на моята пише, че може да се използват препарати на прах и на таблетки, пише да не се слагат разтвори в отделението за прах, че предизвиква експлозия  Shocked това значи, че не мога да използвам гел ли  Sad
Показвам снимки - горна кошница - http://media.snimka.bg/s1/3003/032250265.jpg?r=0, долна кошница - http://media.snimka.bg/s1/3003/032250264.jpg?r=0. Моята миялна като фотомодел работи Simple Smile
Под "разтвори" имат предвид да не бъркаш домашни бъркочи. Аз слагам гел от 10 г. от време на време - с него мия по-фините чаши и порцелан.
На снимката са ми ежедневните съдове, тормозени постоянно.

# 568
Благодаря момичета  Hug и специално на Янтра за чудесните снимки  Heart Eyes

Marsy Green и моята миялна е от Технополис , BEKO DIS 5831 45см , засега работи  Praynig Явно при вас някаква дефектно се е улучила  Sad дано бързо да разрешите проблема и следващия път да се похвалиш с чисти чаши  Grinning

# 569
Кошницата ползвам с капак, но дупките са широки и не ми се захващат приборите, с него са по-добре разпределени и се измиват идеално.

Общи условия

Активация на акаунт