Всякакви въпроси относно съдомиялните - 13

• 51 459
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Ние явно не случихме на машина. (Бекото от промото на технополис). ..........Звук се чува все едно работи, но капчица не пуска Sad май ще я връщам ...
Честито Рождество!

Същата машина от промоцията със същия проблем. Само че ние я купихме в края на октомври, инсталирахме я по-късно, а пробвахме още по-късно. Та преди седмица, когато се обадих да уведомя за проблема и след като техник дойде да види какво става, стигна до извода, че има нужда да се смени смукателния маркуч (ако правилно го цитирам). Предвид предстоящите празници обаче, щяло да стане след НГ. Представяте си колко разочарована останах, че покрай гости ще трябва да мия съдове на ръка, права, в моето състояние и при наличието на миялна машина. #Cussing out

Въпрос: Какви права имам относно гаранцията, че не ми се е налагало и не съм много наясно?

Благодаря предварително!

# 571
  • Нейде из лудите гори...
Ужас! Нашата ще я вземат в събота, но сервиза ще работи чак на трети януари. Tired егати дефекта!

# 572
Здравейте,искам да попитам калко долу горе ще може да сабира тази съдомиална https://www.technomarket.bg/products/09130116/aeg-f-57202w0 и какви са вашите мнения за нея

# 573
Здравейте,искам да попитам калко долу горе ще може да сабира тази съдомиална https://www.technomarket.bg/products/09130116/aeg-f-57202w0 и какви са вашите мнения за нея

Моята е същия капацитет, но е Елекролукс. Събира малко. Ако имаме и гости ми се налага да пускам по 2-3 миялни една след друга. Но въпреки това ми е много удобна. Като сложа по 5-6 чинии, 3-4 купични и 5-6 чаши, вилици, лъжици и пр. прибори, я пускам веднъж на ден. Успях да намествам и по една тава вътре.
За тази конкретно нямам мнение.

# 574
  • Sunshine state
За тия пари по-добре си купи голяма. Ето нещо такава пак АЕГ:
https://www.technomarket.bg/products/09121946/aeg-f-45000w

# 575
      Здравейте! Имах намерение да купуваме малка, за 6 комплекта примерно, и да я вградим под мивката. Но първо - не виждам никакъв избор, два-три модела и то не особено надеждни марки, и второ - от тук разбирам, че май ще е малка, ако искам  да се пуска по веднъж на ден?

# 576
Поради липса на място аз си купих малка съдомиялна, за 6 комплекта. Какво да ти кажа, по - добре такава,отколкото никаква. Обикновено я пускам един път на ден, но почивните дни и по два пъти. Ние сме тричленно семейство. Съдомиялната ми е Индезит. Наистина няма голям избор от марки на такива съдомиялни.

# 577
За тия пари по-добре си купи голяма. Ето нещо такава пак АЕГ:
https://www.technomarket.bg/products/09121946/aeg-f-45000w

Aма като няма място, и тази е чудесна. Изобщо не съжалявам, че я имам. Peace
Откъм пари и икономия, малката е по-неизгодна. Но на фона на никаква, е по-добре.

# 578
  • Sunshine state
Аз не видях дали потребителката е казала,че няма място и за това й предлагам второ мнение за същите пари. И ние сме тричленно семейство и я пускам по 1 на ден нашата за 6 комплекта. Побирам доста неща и съм повече от доволна,но ако можех да върна времето назад,щях да взема голяма определено.  Peace

# 579
  • Пловдив
Аз нищо няма да кажа Simple Smile Пускам яко миялни, на моята и се вие свят от миене, особено по коледно-готварския настоящ период Simple Smile 12местна.

# 580
  • Под гъбата
Аз нищо няма да кажа Simple Smile Пускам яко миялни, на моята и се вие свят от миене, особено по коледно-готварския настоящ период Simple Smile 12местна.
Каква марка и модел е твоята помощничка?

# 581
  • Пловдив
Каква марка и модел е твоята помощничка?
А, ам то целия форум знае, аз в тия теми за миялните се виря от години. AEG 60860, тя е доста стара вече, на 4-5 години.

# 582
  • Под гъбата
Вчера гледах тази https://www.technomarket.bg/products/09125136/whirlpool-adp-7442-a-wh. Преди 10 години Мидеята я купих след препоръка на друга потребителка от форумите на Дир.бг. Почти не съм имала проблеми с нея, но вече цялата и пластмасова част е пред разпад, всичко е изгоряло от толкова употреба. Имам и някакъв теч с грешка номер 4, незнайно от къде и почвам е да си играем на сервиз през ден. Всички модели, които гледах вчера са с изцяло пластмасови детайли вътре. Според продавача пластамсата е много здрава, но опитът ми показва друго.

# 583
  • Пловдив
Какво имаш предвид под пластмасови детайли? На мен само чекмеджетата са ми метални, всичко друго гледам е пластмасово. Перки, кошницата за прибори, допълнителните сгъваеми приставки.

# 584
  • Под гъбата
Какво имаш предвид под пластмасови детайли? На мен само чекмеджетата са ми метални, всичко друго гледам е пластмасово. Перки, кошницата за прибори, допълнителните сгъваеми приставки.
На моята Мидея, долната перка е метална, филтъра на пода и той е метал. Новите всичко е пластмаса, даже кошниците са едни такива с тънки пръчки и подават на натиск. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт