Добри пансионатни училища в Европа

• 9 391
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Казвам това, защото знанията получени в чужбина наистина водят до успешна реализация.

На база какво го казваш? Звучиш като човек, на който му плащат за да рекламира въпросното изложение.

Аз пък си мисля, че Kalina_Mallina и Manastasia са едно и също лице (но това лесно може да се провери от модератора  Simple Smile). Подозрително еднакви пунктуационни грешки правят в постовете си и изказа им е почти еднакъв, а и "двете" се скъсаха да рекламират въпросното изложение.

Темата е много интересна и жалко, че не се включва никой със собствено мнение и впечатления ... 

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 12:26 от *paper cake*

# 46
Изобщо не знам коя е тази Бастилия, та едва ли е толкоз елитно училище.
Но всеки си има мнение, аз май не съм за тук и спирам да пиша.

# 47
  • Варна
Аз пък си мисля,че такава тема няма как да вирее тук в нормален вид-питане и споделяне на ЛИЧНИ впечатления?! Simple SmileМежду другото и аз ги чакам с нетърпение ,за да пусна линка,но уви,ще си остана с чакането. Wink
Освен ако някой не иска да си говори по принцип-едните да се надъхват колко по,по,най ще получи там детето му....а другите да ги оборват и да казват как тук е направо същото. hahaha

Няма как от едното изложение да се разбере на детето там ок ли ще му е и да прецени добре дали няма след година да се върне.Докато не стъпи там и не поживее и поучи в тяхната среда и страна. Peace
И вариант за връщане има разбира се.Тук в ЕГ тата ще си  ги поемат. Wink

# 48
Аз пък си мисля,че такава тема няма как да вирее тук в нормален вид-питане и споделяне на ЛИЧНИ впечатления?! Simple SmileМежду другото и аз ги чакам с нетърпение ,за да пусна линка,но уви,ще си остана с чакането. Wink
Освен ако някой не иска да си говори по принцип-едните да се надъхват колко по,по,най ще получи там детето му....а другите да ги оборват и да казват как тук е направо същото. hahaha

Няма как от едното изложение да се разбере на детето там ок ли ще му е и да прецени добре дали няма след година да се върне.Докато не стъпи там и не поживее и поучи в тяхната среда и страна. Peace
И вариант за връщане има разбира се.Тук в ЕГ тата ще си  ги поемат. Wink

Напълно съм съгласна.
Ех, Деска, пусни ми го на лични тоя линк  Simple Smile

# 49
....а другите да ги оборват и да казват как тук е направо същото. hahaha

Никой не е казал, че е същото. Спорим дали разликата си струва. Защото без съмнение условията са много по-добри навън, но пък се откъсваш от детето си много рано и даваш сума пари. А резултатът не е толкова по-добър в края на краищата като знания и успех в кандидатстването за добър университет.
Пък дали добрата база и луксозните условия са нещо по-добро от семейната среда е въпрос, който всеки сам си решава.

# 50
По темата-за средношколната възраст,според, мен най-удачен е варианта на пансионатно училище в град,където живее близък на детето.Също вариант е мястото на обучение да е свързано със служебни дела на родителите и да е често посещавано.

# 51
  • Варна
Последното нещо,което го има там е лукса. WinkПоредния мит. Stop
Лукса е в къщи,при мама и тате. Simple Smile
И аз спирам по темата,че малко или много съм пристрастна,нищо,че нямам мое дете там! Peace

# 52
Жалко! Очаквах да чуя повечко градивни мнения, повечко споделен опит, за жалост се натъхнах на доза песимизъм, черногледсто и съмнения за самоличноста ми.
...И  понеже детето ми расте в саксия, то има нужда от лукс, има нужда мама и тати вечно да са до него и затова не си пускам детето да учи навън . Да си избере някоя гимназия тука и да става, каквото ще.
Така като гледам и аз ще се откажа да пиша и да дискутирам.

# 53
Жалко! Очаквах да чуя повечко градивни мнения, повечко споделен опит, за жалост се натъхнах на доза песимизъм, черногледсто и съмнения за самоличноста ми.
...И  понеже детето ми расте в саксия, то има нужда от лукс, има нужда мама и тати вечно да са до него и затова не си пускам детето да учи навън . Да си избере някоя гимназия тука и да става, каквото ще.
Така като гледам и аз ще се откажа да пиша и да дискутирам.

T.e. "Няма да играя с вас, след като не се съгласявате с моето мнение и не ми припявате".  Joy

# 54
Изобщо не знам коя е тази Бастилия, та едва ли е толкоз елитно училище.
Но всеки си има мнение, аз май не съм за тук и спирам да пиша.
Бастилията е 31 СУЧЕМ, само за инфо Simple Smile От едно време й се носи славата Simple Smile

# 55
Далеч съм от мисълта да се зяждам и не съм очаквала да ми се играе по свирката.
Ще отида на въпросното изложение и смятам и занапред да дискутирам въпросите за образованието, както и да споделям впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт