Смешки от форума - 12

• 69 602
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Баща ми пък се радва на племенника с думите"Ох на деди нещастийцето, мършичката ми малка". Та тези неща при нас са мили думи.
Това ме подсети за едно интервю с Катето Евро, която разказваше колко грозен бил сина й като новороден и се извинявала на мъжа си: "Жоре, извинявай, че ти родих този изрод".А племенниците си наричала "Копелета". Обаче то си било в реда на нещата, "защото родителите им нямали брак"  Crazy

Той и като пораснал не се е разхубавил.

# 31
# 32
Анкета

Цитат
Анкета
Въпрос:    Донорска инсеминация - Къде?
Кога? Клиника?
Лекар?
Стимулация?Каква?
Успешна или не?
Доволни или не?

Първия пост гласи:

Цитат
Здравейте момичета,
Интересува ме много темета, така че, моля ви да споделите мнение по въпроса. Надявам се да си бъдем взаимно полезни с резултатите от нея!

Втори пост:
Цитат
1. Кога? Клиника?
2. Лекар?
3. Стимулация? Каква?
4. Реинсеминация?
5. Успешна или не?
6. Доволни ли сте?

Трети пост:
Цитат
Цитат
1. Кога? Клиника?
2. Лекар?
3. Стимулация? Каква?
4. Реинсеминация?
5. Успешна или не?
6. Доволни ли сте?

1. 2011 г., Майчин дом - Варна
2. Д-р Сариев
3. Да, Клостилбегит по схема - 2 ф.
4. Да
5. Не
6. Не

Четвърти пост:
Цитат
Цитат
1. Кога? Клиника?
2. Лекар?
3. Стимулация? Каква?
4. Реинсеминация?
5. Успешна или не?
6. Доволни ли сте?

1. 2012 г., м. Март и м. Септември, Клиника Щерев-София
2. Д-р Ганева
3. Да, Клостилбегит/Фемара
4. Да
5. Не
6. Не

Всичките постове са на авторката, а ето я и темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=745447.0

МНОГО ВНИМАВАЙТЕ КАК ЩЕ ГЛАСУВАТЕ В АНКЕТАТА, ЕЙ!  Laughing

# 33
Цитат
Може ли някой да ми помогне да си намеря топченца, в които до си държа четките он лайн

една липсваща запетайка

# 34
  • София
 Към  Естел Бързоход:
 Има подфоруми, от които не е удачно да се вадят цитати тук. Аз лично като минала през проблемното разбрах, какво има предвид авторката и защо сама си отговаря. Единственото "смешно" тук е вида на анкетата в началото, но по-скоро е техническа грешка.

# 35
  • Варна
Към  Естел Бързоход:
 Има подфоруми, от които не е удачно да се вадят цитати тук. Аз лично като минала през проблемното разбрах, какво има предвид авторката и защо сама си отговаря. Единственото "смешно" тук е вида на анкетата в началото, но по-скоро е техническа грешка.

Мисля, че тук "целта" е точно вида на анкетата....  bowuu
Аз още съм в "проблемното" и на мен също ми е странна тази анкета.  Wink

# 36
Към  Естел Бързоход:
Хайде стига вече. Никой не се е присмял на проблема и.

# 37
Цитат
ама първо готвя ориз по-китайски...
Колко по-китайски все пак?  Joy Joy

# 38
Цитат
Момичета,от час чета темата (но само до 30-та стр. стигнах) .Давате страхотни идеи и мисля да приложа много от тях.Нямам много съвети,с които да помогна - мога да споделя за препарата за килими и дамаски на Медикс - маха всякакви петна от килими и дивани.А петно от кръв по килима (инцидент в неподходящ момент от месеца  Embarassed) веднага излезна с Ариел за петна . Peace

Имам запитване относно една жилетка,която много си харесвам ,но пуска ужасно много косми.Прах я на 30градуса и цялото пране беше "окосмено",а като я облека всичко и всеки , до който се доближа става ,като че си е играл с куче или коте  newsm78 Много си я харесвам,но не я слагам вече,че е много некомфортно и дразнещо. Съвети? newsm78

инцидент в неподходящ момент от месеца newsm78

# 39
Секс, бе, Ляна, секс върху килима.

# 40
Секс, бе, Ляна, секс върху килима.

Бошке©, знаех си аз , че съм захлюпена, ама чак пък толкоз не предполагах. Tired Face
Може пък да е упражнявала шпагат, важното е, че след това Aриел е помогнал.

©запазена марка на нова звезда от форумния небосклон

# 41
Към  Естел Бързоход:
Анкетата е с въпроси на които няма как да се отговори в самата накета, което я обезмисля.
Авторката сама си пише. Това също е смешно, защото ако почете малко и влезе в подходяща тема, ще получи отговор на въпросите си.
Не мисля, че има забрана от кои подфоруми да се цитира тук. И от Здравния цитираме често, но никой не пищи.

# 42
  • София
Цитат
Аз лично опит нямам, но една приятелка си купи апартамент в близост до подобен застрашителен трафопост. Няколко месеца по-късно случайно се видяхме  и аз забелязах, че едното и ухо е по-голямо от другото. Каза, че не знаела от какво е , но го намира за странно защото когато спи същото ухо било към трафопоста, но според мен няма нищо страшно, защото видях една котка да спи на трафопоста, пък си беше нормална, но за всеки случай можеш да пишеш до общината.
Баси! Пред прозореца ми има трафопост! Отивам да си меря ушите!

# 43
Линк! Линк! Линк!

# 44

Общи условия

Активация на акаунт